Jättebra service
Jättebra service, vinet kom precis på den tiden de lovade. Och vinet är suveränt.
Ditt Vin ger dig möjligheten att upptäcka viner från Portugisiska små och medelstora producenter. Du ska få uppleva en del av vårt älskade Portugal hemma hos dig.
Alameda da Lameira 1, 5155-316, Horta do Douro, Portugal
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Väldigt trevligt, intimt och opretentiöst. Kunniga guider som är lyhörda och har en god lokalkännedom.
Fina hotell och bra restauranger.
Vi betalade för express med leverans på 1-2 dagar. Det tog 1 vecka sen. Leveransen var planerad 17-22 men de kom hem till oss strax efter 16 och avbokade leveransen för att vi inte var hemma. Så sjukt dålig info från både ditt vin och deras val av leveransföretag.

Réponse : Vin Magasin - Ditt Vin Portugal
Utmärkta portugisiska kvalitetsviner! Jag beställer ofta här då jag är säker på att jag får fantastiska viner och bra service! ;-)

Réponse : Vin Magasin - Ditt Vin Portugal
Fantastiska viner och jättebra service
Full pott!
Very good wines, decent delivery time regarding the time of the year
AAA+++

Réponse : Vin Magasin - Ditt Vin Portugal
Mycket goda viner! Eftersom vinerna inte finns på Systemet, så det är en perfekt värdinnegåvan. Prisvärda! Enkelt att beställa via hemsidan! Tycker att hemsidan är bra med lagom information både om vinerna och de ansvariga!
Utmärkta viner och riktigt hög kunskapsnivå, tummen upp.
Mycket goda och prisvärda portugisiska viner. Dessutom mycket bra service och kunnighet hos ägarna.
Snabb och enkel leverans/avhämtning. Spännande vinlådor!
Ordered 48 wines. White, red and sparkling wines. Got good advises from the owners who helped me choosing. Took a couple of weeks to arrive and you can book delivery to your adress. The wines so far are a delight. Good price/quality ratio. One of the wines had a damaged cork and the owners provided a new bottle right away with no added cost. Overall an excellent experience to get a bottle from my basement without having to plan in advance going to a licor store.