L'entreprise a répondu
DJØF tog mig ved hånden med god service I en travl hverdag har jeg en forventning om, at min fagforening kan yde præcis og effektiv rådgivning med fokus på god medlemsservice, hvilket til fulde b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg blev ringet op af en konsulent inde fra Djøf som fik håndteret min udmeldelse meget professionelt. Ingen dikke’ dar’, simpel process til deres note og fik tilbudt 3 måneder på deres regning som je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.
Gothersgade 133, 1123, København, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Imødekommende og professionel vejledning. Rigtig god oplevelse!

Réponse : Djøf
Tjek kontingentprisen! Jeg har været medlem af DJØF i 19 år og har i den tid været ansat i både det offentlige og private. I perioder har jeg været ledig. Der er en lavere kontingentpris for ledige. DJØF har set mit afskedigelsesbrev og ny kontrakt. Begge dokumenter går gennem dem. Der er bare den forskel, at når jeg bliver ansat og kontingentet stiger, så sørger DJØF for det fra dag ét hvor du bliver ansat. De kigger på datoen i kontrakten. Bliver du afskediget, skal du selv kontakte DJØF og rykke dem for nedsættelse af kontingentet, her ser de ikke lige den detalje, at du er afskediget og datoen for fratrædelse på det afskedigelsesbrev, de har set. Og hvis ikke du selv er opmærksom, fortsætter du bare med at betale den høje pris.
Medlemskab er mest relevant, hvis du er ansat i en SMV der ikke nødvendigvis kender eller respekterer regler omkring ansættelse og afskedigelse. Store offentlige aktører og store virksomheder, har ofte Jura-afdelinger og HR og kører ofte tingene efter bogen

Réponse : Djøf
God vejledning af forsikring fra Marianna. Den 5. stjerne kommer når hun får provision.

Réponse : Djøf
Jeg har kun haft positive oplevelser med Djøf, når jeg har haft brug for rådgivning og vejledning. Det er meget kompetente medarbejdere, og jeg har hver gang fået en hurtig og professionel service.

Blev mødt med en super energi og fik kvalificeret rådgivning. Tak Amanda ✨

Réponse : Djøf
Redigeret efter modtagelse af nedenstående svar fra djøf:
Jeg har allerede forsøgt at løse dette telefonisk, inden jeg skrev her, men jeg blev mødt af en total afvisning og nul vilje til at hjælpe. At I nu foreslår, at jeg ringer igen, virker mest af alt som et forsøg på at se hjælpsomme ud her på Trustpilot, uden rent faktisk at yde service.
Min kritik fastholdes af to centrale årsager:
1. Vildledende prisoplysning: Ved selve tilmeldingen (og MitID-valideringen) stod der ingen pris oplyst. Når man tilmelder sig via et link, hvor der står "3 måneder gratis", og systemet ikke oplyser andet ved signering, har man som forbruger en berettiget forventning om, at prisen er 0 kr.
2. Skjulte vilkår: Det er dybt misvisende at køre en storstilet kampagne for "gratis medlemskab", når de afgørende begrænsninger (at det ikke gælder tidligere medlemmer) slet ikke fremgår af kampagnematerialet eller selve tilmeldingsflowet, men kræver, at man graver sig ned i "det med småt" i de generelle betingelser.
At I derefter fastholder mig i et betalende medlemskab frem til april, fordi I har været 14 dage om at svare på min skriftlige indsigelse, bekræfter kun min oplevelse af en meget kynisk forretningsmodel.
Oprindelig tekst:
Jeg kan overhovedet ikke anbefale Djøf. Det har været en utrolig dårlig oplevelse fra start til slut.
Jeg meldte mig ind via en kampagne, der lovede 3 måneders gratis medlemskab. Men i stedet for de lovede gratis måneder, trak de penge fra min konto med det samme. Da jeg kontaktede dem d. 2. februar (dagen efter pengetrækket) for at få det rettet, mødte jeg en mur af tavshed i to uger.
Først 14 dage senere får jeg fat i en rådgiver, der kynisk meddeler, at "tilbuddet ikke gælder for mig", fordi jeg har været medlem før i tiden. Det fremgik på ingen måde tydeligt ved tilmeldingen, og deres system lod mig gennemføre det hele i troen om, at det var gratis.
Det mest arrogante er dog deres håndtering af fejlen:
Selvom jeg reagerede med det samme, nægter de at refundere mine penge. De har i stedet valgt at "låse" mig fast i et betalende medlemskab helt frem til april! De ignorerer fuldstændig, at jeg har handlet i god tro og forsøgt at bruge min fortrydelsesret, så snart jeg opdagede deres fejl.
Det virker mest af alt som en forening, der spekulerer i at fange folk i "det med småt" frem for at yde en ordentlig service. Hvis du overvejer at melde dig ind, så læs alt 10 gange igennem – eller endnu bedre: Find en anden fagforening, der rent faktisk behandler folk ordentligt.

Réponse : Djøf
Fik virkelig god kundeservice, Amanda var en stjerne. Fortsætter uden tvivl i djøf når jeg er færdig med studiet

Réponse : Djøf
Meget professionnel og kompetent støtte og et del fordele med forsikring, bank, foredrag m.v

Réponse : Djøf
Jeg havde et problem med mit medlemskab og blev hørt og mødt af kundeservice og fik den hjælp jeg havde brug for. Tusind tak for at være så forstående.

Réponse : Djøf
Jeg har fået en rigtig god sparring og hjælp fra medarbejdere i Djøf i forbindelse med overgang fra et job til et andet. Så tusind tak fordi I yder en så god og respektfuld service. Det er meget værdsat.

Réponse : Djøf
Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktlige forhold. Jeg ønskede derfor sparring med Djøf omkring mine rettigheder. Efter en behagelig snak med Djøj, indvilligede de i at genaktivere mit medlemskab, og jeg fik sparring samme dag. A-klasse service og behandling.

Réponse : Djøf
Helt fantastisk hjælp, forståelse og en særlig fin dialog med Amanda. Faktisk på en så nærværende måde, der varmede på en dag, hvor der var brug for det.

Réponse : Djøf
Amanda var ikke fra Kerteminde, men fra DJØF.
Ved ændring af mit medlemskab talte jeg med hende og fik en super god service.
Dejlig efter at have været med medlem siden jeg var studerende nu at kunne overgå til seniormedlem.
Mange tror måske man ikke har brug for en forening som DJØF, men det kan jeg let modbevise med deres hjælp i løbet af en lang karriere. TAK

Réponse : Djøf
DJØF tog mig ved hånden med god service
I en travl hverdag har jeg en forventning om, at min fagforening kan yde præcis og effektiv rådgivning med fokus på god medlemsservice, hvilket til fulde blev indfriet i mit møde med Morten fra DJØF. Jeg følte mig endelig set og hørt som medlem, hvilket jeg ellers har savnet i min tidligere kontakt med fagforeningen, hvor man for ofte kan føle sig som blot et nr. i rækken af opkald.
For at forblive medlem mange gode år frem har jeg, ud over den fortsatte gode service, behov for fornyelse og flere gode arrangementer, der klæder mig bedre på i krydsfeltet mellem it og min faglige baggrund.

Réponse : Djøf
Lav medlemspris, fin sparring med konsulent, relevant medlemsblad.

Réponse : Djøf
DJØF svigter og står på arbejdsgiverens side
Efter næsten 10 års medlemskab har jeg meldt mig ud – og jeg er GLAD for ikke at skulle betale flere bidrag til denne fagforening, der totalt svigter når man har brug for dem nemlig i en opsigelsessag.
Min konsulent lukkede sagen DAGEN EFTER kun 12 minutters forhandling. Havde fremsendt 15 siders argumentation som
umuligt kunne være nået fremstillet på den tid. De står klart på arbejdsgiverens side frem for at kæmpe ens sag! Herudover tror man at konsulenten vil afslutte forløbet hurtig med en god forhandling men det modsatte sker og pludselig skal vedkommende på ferie uden at man kan overgive sagen til en anden konsulent. Manglende engagement og ikke styr på kommunikation og tidslinje. De elsker at ringe til en uden skriftlig kommunikation så det evt. senere hen ikke kan bruges som dokumentation. Vær forberedt på standard mail som henviser til at hvis man vil klage over konsulenten kan man kontakte vedkommendes chef.
DJØF er dyrt og ubrugeligt i praksis – spar jer besværet og find alternativer.

Réponse : Djøf
Jeg vil gerne takke DJØF for god assistance, da jeg havde mest brug for det.

Réponse : Djøf
Da jeg blev opsagt i november, kontaktede jeg Djøf og fik hurtigt kompetent rådgivning. Det gav mig ro i maven, og jeg blev guidet sikkert gennem mine muligheder.

Réponse : Djøf
En savoir plus sur les différents types d'avis.