Dk Gloriamundicare Avis

2. Magasin d'articles de salle de bains
  3. Magasin de matériel de cuisine
  4. Fournisseur de matériel de bureau

Écrit par l'entreprise

Gloria Mundi Care har siden 2012 forhandlet nogle af de flotteste hjælpemidler og velfærdsteknologier til danske og svenske seniorer og deres omsorgspersoner. Vi har et særligt fokus på at finde funktionelle hjælpemidler af høj kvalitet, som yderligere udmærker sig ved deres elegante design. For os er et stort klap på skulderen, når en kunde fortæller, at vedkommende hele tiden bliver stoppet på gaden for at blive udspurgt om deres smarte hjælpemiddel. Vores leverandører: Vi arbejder sammen med firmaer i hele verden og har pt. over 150 leverandører, mange af dem unge og innovative firmaer, som beskæftiger sig med velfærdsteknologi, mens de mere traditionelle hjælpemidler ofte kommer fra producenter, som har mange års erfaring bag sig og også ofte er familieejede virksomheder, som vi har besøgt for at lære deres produkt godt at kende. Sortimentet: Med udgangspunkt i en given bruger af et hjælpemiddel har vi forsøgt at kigge 360 grader rundt om brugerens behov. Derfor er vores sortiment også meget forskelligartet og bredt. Vi har produkter til snart sagt alle boligens rum til produkter til en aktiv ferie og fritid. Er du i tvivl om, hvorvidt et bestemt hjælpemiddel vil passe til dit behov, må du selvfølgelig meget gerne kontakte os for en nærmere afklaring. Vi har en særlig interesse for velfærdsteknologier, og vi besøger årligt mange messer i ind- og udland for at finde det nyeste inden for området, der kan hjælpe vores kunder. Derfor vil du også kunne finde det bredeste udvalg af velfærdsteknologier hos os. Leveringstid: Vores leveringstid ligger typisk fra 1-4 hverdage fra bestilling, men da vi henter mange af vores hjælpemidler i udlandet, vil en længere leveringstid også kunne forekomme. Det vil da være oplyst på det specifikke produkt. Specialfremstillede hjælpemidler kan tage alt fra 1-14 uger at fremstille, alt afhængig af årstiden eller hjælpemidlets kompleksitet. Kundeservice: En god kundeservice og -vejledning sætter vi højt, for det at købe et hjælpemiddel er en tillidssag. Vi står til rådighed for vejledning og rådgivning, og vi henviser også gerne til vores gode kolleger i branchen, hvis vi ikke selv har et hjælpemiddel, der kan dække et specifikt behov. Vores telefoniske kundeservice er åbent på alle hverdage fra kl. 8.30-16.00, og mails besvares oftest inden for få timer, også om aftenen og i weekenden – og senest ved kontortids åbning den følgende hverdag. Har du brug for en demonstration af vores større hjælpemidler, står vi gerne til rådighed efter aftale – ellers er vi også normalt at finde på 10-20 små som store messer i Danmark i løbet af året. Gratis fragt over 600 kr.: Køber du en vare i vores webshop, er fragten gratis, når du køber for mere end 600 kr. Ellers ligger fragten på 59 kr. Vores leverandører har fået besked om at levere den købte varer direkte til din bopæl, medmindre du ønsker andet.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

17 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Kæmpe ros til Anne Mette

Anne Mette har hjulpet mig endnu engang. Hun er fantastisk serviceminded, altid hjælpsom, undersøgende og hurtig til at give respons.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Mine allerbedste anbefalinger

30 août 2024

Fantastisk service

Købte for snart 3 år siden 2 sæbedispensere med sensor. Efter et par år stoppede de med at virke. Fik først et råd om at skylle dem igennem med næsten kogende vand, da det ikke virkede, sendte de 2 nye, og de sender altid med hjemmelevering. Super service! Og det fortsatte, da PostNord sendte pakken til afhentning, kludrede i det med sagsopretning og sendte pakken retur til Gloria Mundicare med begrundelsen ”Ufuldstændig adresse” og ”Ikke afhentet på posthuset”. GM sendte den for 2. gang og skrev på den, at adressen ER korrekt, alligevel røg den på posthuset, til pakkecenteret, til posthuset og retur til GM endnu engang. De sendte straks pakken til aflevering igen, og efter endnu en tur på posthuset blev den endelig afleveret. Så ingen stjerner til PostNord for denne levering, til gengæld ville jeg gerne give 10 stjerner til Gloria Mundicare, hvis jeg kunne. Gennem hele denne proces, som vel tog et par måneder, havde jeg en super og meget positiv kontakt med Anne Mette. Bedste service, jeg har fået hos en forhandler! Kan varmt anbefale dem.

17 mai 2023

Købte en lændepude

Købte en lændepude, der gik i stykker efter 14 dage. Sendte et billede og fik med det samme besked om, de sendte en ny.

11 décembre 2022

Jeg har købt en håndsfri sæbedispenser…

Jeg har købt en håndsfri sæbedispenser og den virker ikke efter et år. De sender fluks en ny👌🏻🤩der er total styr på det og en fantastisk super god service. Dem kan man altid regne! De får fem stjerner, som det eneste firma på nettet hvor jeg har oplevet så god en empati og service med💪🏻🤩

8 juillet 2021

Rigtig god og hurtig service.

Købte 2 sæbedispensere i juni, viste sig her i starten af juli, at den ene havde en lille utæthed, så der var trængt sæbe ned til batterierne. Skrev en mail til Gloria Mundi Care mandag formiddag og fik dette svar samme dag:
"Vi sender dig en ny i dag, og hvis du kunne lægge den defekte til genbrug (hård plast eller elektronik), vil det være fint. Vi sender din beskrivelse videre til producenten, så de kan tage det med i betragtning ved deres kvalitetskontroller."
Onsdag havde jeg en ny dispenser. Rigtig god og hurtig service.

8 juillet 2021

Fin og hurtig levering

Varene var som beskrevet, og leveringen var hurtig, med fin service om hvor langt i processen varede var.
Her kan man med sindsro handle en anden gang.

10 octobre 2020

Kan helt bestemt anbefales!

Jeg fik købt en for kort stok, og jeg måtte derfor have fat på kundeservice. Jeg fik en helt fantastisk service og ovenud god behandling.
Både første og anden stok ankom lynhurtigt.
Jeg handler der meget gerne igen - og jeg kan absolut anbefale butikken!

7 mai 2020

Super god service og kontakt

Vi købte en væghængt klapstol, og da det viste sig at væggen ikke egnede sig til ophænget, sendte vi efter aftale klapstolen retur. Der var kun god service og positiv response fra Gloriamundicare, på trods af at vi sendte varen retur. Søde høflige og ordentlige, tak for det!

5 mai 2020

Glimrende rådgivning

På trods af at det ikke resulterede i en bestilling for nuværende har jeg fået meget kyndig og udførelig rådgivning fra Gloria Mundi Care.

Vil gerne have med GMC at gøre fremover...

6 janvier 2020

Meget tilfreds kunde

Jeg har fået super fin service til køb af en plejseng. Stor beslutning at købe noget, jeg ikke havde set. Anne Mette har vejledt og svaret på alle mine spørgsmål igennem 2 måneder. Firmaet får mine bedste anbefalinger.

29 août 2019