Dkuliving Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Vi har fået leveret det flotteste bord i fransk valnød med tilhørende stole og lamper. Det er bare et flot snedkerarbejde, og en helt fantastisk rådgivning. Samtidig fik vi lavet et sofabord fra et... Voir plus

Fantastisk oplevelse at handle med DKU Living. Vi har fået lavet det smukkeste langbord i fransk valnød, 6 flotte spisestole med sort læder og et super flot sofabord med indlagt ravfarvet epoxyfyldnin... Voir plus

I 2023 købte jeg det smukkeste spisebord i fransk valnød hos Dan fra DKU Living. Hele forløbet var en fornøjelse – bordet blev leveret og sat op præcis som aftalt, og kvaliteten har været helt... Voir plus

Fantastisk fin proces med køb af et smukt bord. Lige fra start ved valget af egetræsplankerne til leveringen. Alt er forløbet super fint, og vi er meget tilfredse med servicen og det smukke bord DKU h... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flot sofabord i Elmetræ

Vi er meget tilfredse med kvaliteten af vores skønne sofabord og ikke mindst den service vi fik fra Dkuwoodwork.
Vi har anbefalet Dkuwoodwork til vores venner, som også synes at bordet er super flot.

14 août 2015

SMUKT!

Vores nye egetræsspisebord er 3,5 m langt og kanon smukt og unikt - fremragende arbjede 😃 Kan kun give mine bedste anbefalinger!

3 août 2015

Lampebord af ypperste kvalitet!!!

Intet mindre end 5 store stjerner til denne super dygtige og meget kreative håndværker. Lampebordet er virkelig ypperste kvalitet. Håndværkeren udfører kvalitetsarbejde og går ikke på kompromis med sin faglighed!

19 juillet 2015

Kan kun anbefales

Jeg har købt et lille sofabord til min datter, som både hun og jeg er vældig tilfredse med.
God service, god kvalitet og god pris :-)
Hanne, Odense

16 juillet 2015

Lækkert håndværk!

Jeg har kun godt at sige om dette sted. God vejledning, flot håndværk og hurtig/tryg levering.

15 juillet 2015

Lækkert produkt

Jeg har efterhånden handlet med Dan og DKU Woodwork et par gange. Jeg må sige jeg ikke har kunne sætte en finger på det. Lækker kvalitet, lav pris og god service - hvad mere kan man ønske sig?

UNIKT HÅNDVÆRK

Super kommunikation med firmaet, så det færdige produkt levede helt op til forventningerne.
Kan helt klart anbefales.

Fantastisk flot håndværk

Har fået lavet sofabord efter mål.
Har nu købt spisebord, og nyt sofabord som jeg glæder mig meget til at modtage.
Fantastisk flot håndværk, - kan klart anbefales

Sofabord

Vi har fået lavet et sofabord efter mål. Og der er lavet lige som vi ønskede det. Meget flot, perfekt håndværk.

3 mai 2015

rustik sofaborde og hænge hylde

Jeg har købt 2 stk sofabordeog en hængehylde hos dkuwoodwork. Og er ualmindelig tilfreds med det flotte resultat.
Jeg kontaktede Dan og forklarede hvad jeg ønskede da jeg ikke kunne finde det andre steder. Han var meget grundig og ide rig og viste hele forløbet via billeder så jeg kunne se og følge med fra start til slut. . Jeg vil helt sikkert kontakte dkuwoodwork næste gang jeg har et særligt ønske for et møbel.

16 avril 2015

Superflot sofabord i elm!

Jeg kan kun sige pæne ting om dkuwoodwork. Dan laver de flotteste borde, og jeg har fornøjelsen af et flot, rustikt sofabord i elm i min stue, der er en fryd for øjet. Er du til rustikke plankeborde, er det dkuwoodwork, du skal have fat i!

1 avril 2015

Talentfuld kvalitet!

DKUwoodwork lavede et sofabord til mig som jeg stadig den dag i dag er meget glad for.
Han har sans for detaljen og kreaerede efter mine ønsker. Jeg skal have mig et bord mere og kan varmt anbefale ham til andre der vil have noget unikt.
God fornøjelse!
- Ole Just / personlig træner og coach i Løfteriet

22 mars 2015

Super glad for vores spisebord i bjergfyr

Som blev udført efter vores ønsker, og lever helt op til det forventet.

Vi var i kontakt, under hele processen og fik løbende tilsendt billeder,
også af de fremstillede ben som blev lavet lige til vores bord.

Leveringstiden blev overholdt, så vi kunne holde juleaften siddende ved vores nye bord. TAK!

17 mars 2015

Kan kun anbefale til andre!

Jeg fik lavet nogle rigtig fine hylder, på mål som jeg bestemte - så de blev lige som jeg ville have dem.

Jeg kan kun anbefale andre at handle ved DKU WoodWork, da servicen er i top, og så er det tilmed nogle vildt lækre ting der bliver lavet :-)

13 mars 2015

Spisebord og sofabord

Vi har fået lavet både et spisebord og et sofabord fra Dkuwoodwork. Meget god kvalitet, og der bliver lagt sjæl i produktionen. Vi er yderst tilfredse med resultaterne, og kan varmt anbefale Dkuwoodwork til andre!

12 mars 2015

Elsker mit bord!

Jeg elsker mit nye sofabord, det er virkelig flot håndværk, og det blev præcis, som jeg havde bestilt det - med hylde og det hele. Prisen var der bestemt heller ikke noget at klage over. Det er smukt arbejde, og jeg anbefaler gerne.

11 mars 2015

Flot, lydhør betjening. Hurtig levering!

Virkelig flot håndværk. Lydhør over for vores ønsker. Derefter blev det lavet i ekspressfart, hvor vi undervejs blev holdt ajour med billeder af processen og spurgt undervejs. Vi kan roligt anbefale Dkwoodwork til alle.

10 mars 2015