DkulivingAvis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Vi har fået leveret det flotteste bord i fransk valnød med tilhørende stole og lamper. Det er bare et flot snedkerarbejde, og en helt fantastisk rådgivning. Samtidig fik vi lavet et sofabord fra et... Voir plus

Fantastisk oplevelse at handle med DKU Living. Vi har fået lavet det smukkeste langbord i fransk valnød, 6 flotte spisestole med sort læder og et super flot sofabord med indlagt ravfarvet epoxyfyldnin... Voir plus

I 2023 købte jeg det smukkeste spisebord i fransk valnød hos Dan fra DKU Living. Hele forløbet var en fornøjelse – bordet blev leveret og sat op præcis som aftalt, og kvaliteten har været helt... Voir plus

Fantastisk fin proces med køb af et smukt bord. Lige fra start ved valget af egetræsplankerne til leveringen. Alt er forløbet super fint, og vi er meget tilfredse med servicen og det smukke bord DKU h... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

209 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service og fantastik spisebord

Jeg kan varmt anbefale DKU LIVING
Vi har købt et spisebord i fransk valnød farve og 4 stole som passer perfekt til bordet i Odense showroom.
Super kvalitetsprodukt og betjeningen er i samme høje kvalitet.

3 juin 2025

Hej Mihaela

Tusind for den flotte anmeldelse. Det har været en sand fornøjelse at handle med jer og få lov at levere det flotte valnøddebord til samt de nye Spider stole :D
Mange tak for ordren :)

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse! - lige fra første besøg i butik og værksted til hurtig levering med professionel og personlig hjælp, råd og vejledning.
Borde og stole vi har købt er fuldt ud tilfredsstillende og lever helt op til forventningerne.
Vi kan med sikkerhed anbefale køb ved DKU living

2 mai 2025

Hej Hanne.

Tusind tak for den flotte anmeldelse! :D Det var en fornøjelse at handle med jer. :)
De bedste hilsner
Dan Ulletved

God service og hurtig levering

Vi købte et smukt sildebensbord i røget egetræ med tillægsplade til en god pris ved Dan.
Ud over det flotte bord vil vi gerne fremhæve firmaets flinke og professionelle tilgang til handlen.
Leveringen var super hurtig, med indbæring og montering.
Vi kan helt klart anbefale dku living til alle, der ønsker et smukt spisebord og god service.

8 avril 2025

Har købt det flotteste runde plankebord…

Har købt det flotteste runde plankebord ved Dan fra DKU Living, vi snakkede om mine ønsker, han lyttede og har netop afleveret det lækreste bord, som er præcis som jeg drømte om.
i forhold til den lækre kvalitet og hvor fedt jeg synes bordet er, så er det absolut også meget fair priser - Dan kan man stole på - og han hjælper også med at behandle det, og fortæller hvordan man selv skal holde det - bordet står nu flot derhjemme - og alt fra ide til aflevering sad lige i skabet - kæmpe anbefaling herfra - det er Dans passion og det stråler ud af ham.

11 mars 2025

Super service, fantastisk spisebord

Vi besøgte det ubemandede showroom i Hillerød og snakkede med Dan i telefon, mens vi var der. Vi har købt et smukt spisebord i gennemrøget Eg og Dan fandt endda et ekstra stykke fra samme plade, så vi kunne få en tillægsplade med.

Aftale omkring betaling og levering til nyt hjem fungerede upåklageligt, og de to gutter kom som aftalt og fik bordet monteret, samt instrueret i vedligehold.

Vi er meget glade for vores bord.

12 novembre 2024

Kanon service

Da vi modtog vores bestilling blev vi noget skuffede og skrev til DKU. Det viste sig, at der desværre var sket nogle misforståelser i vores bestilling, hvilket DKU lagde sig fladt ned med og lovede at rette op på det.
Det må man sige de har gjort til UG (dette til trods for at vores bestilling var en lille bestilling). Vi har fået de flotteste hylder hjem. Lækkert design, kanon kvalitet og lige hvad vi ønskede os.
Bestemt ikke sidste gang vi handler hos DKU Living.

7 février 2025

Vi vil blot til andres inspiration…

Vi vil blot til andres inspiration sende en anmeldelse vedr. vores fantastisk spisebord i Amerikansk valnød, som vi købte sidste år.
Det er et utroligt flot og funktionelt bord. Vi valgte et stjerne-stel og er utroligt praktisk ift. vores stole og man ikke skal tænke på bordben i hjørnerne, når der er mange til bords.
Udover selve bordet vil vi gerne rose firmaet for deres behagelige og professionelle måde at agere på når man kontakter dem.
Vi kan kun anbefale dku-living til alle, der ønsker sig er lækkert og unikt spisebord.

3 février 2025

Kære John

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! :D Det betyder virkelig meget for os at høre, at I stadig er glade for jeres spisebord i amerikansk valnød. Stjernestellet er en populær løsning netop af de grunde, I nævner, så det er dejligt at høre, at det fungerer så godt i jeres hjem.

Vi sætter også stor pris på jeres ros til vores service – vi gør altid vores bedste for at give en god oplevelse fra start til slut. Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – og for jeres anbefaling! :)

De bedste hilsner,
Dan Ulletved
DKU Living ApS

Fantastisk siddekomfort.

Æstetik og funktionalitet mødes. Efter en lækker middag bliver man bare ligesom siddende i disse behagelige stole, de er en så stor nydelse, at det bliver naturligt at fortsætte en hel aften i disse stole.
Samlekvaliteten er helt i top og med et væld af farver på både stel og sæde/ryg kan man let finde sin egen favorit.
5 stjerner til Spider stolen.

17 janvier 2025

Hej Claus

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, det er jeg utrolig glad for at læse, især fordi det var målet med Spider stolen :D

DKU Living

De smukkeste, men samtidig funktionelle møbler

Vi har modtaget det smukkeste unikke spisebord i fransk valnød. Hertil har vi købt spiderstole, som ligesom bordet er smukke og flotte i forarbejdningen.
Samtidig er der en god siddecomfort😊
En rigtig god købsoplevelse med behagelige og dygtige mennesker.

10 janvier 2025

Hej Kim

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi enormt meget pris på og endnu mere at du ser tilfreds med det du har bestilt hos os :D

Lidt problemer med leveringstid

Lidt problemer med leveringstid, men stolene er så flotte. Rigtig god service hele vejen igennem forløbet også da de blev leveret.

7 janvier 2025

Hej Claus

Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg kan ikke være mere enig med dig i, at den forlængede ventetid pga. forsinket levering ærlig talt var utrolig træls, men jeg er glad for at du er tilfreds med stolene :D

Tak fordi at du nævner leveringen også, det giver jeg videre til Martin som stod for den opgave, vi gør en stor dyd ud af at servicen er helt i top fra første kontakt til og med levering og opsætning :)

Mvh Dan
DKU Living

En god oplevelse hele vejen igennem.

En god oplevelse hele vejen igennem.
Jeg fik håndlavet et plankebord af egne planker. Dan har været meget super kundeorienteret med billeder af processen og telefon-opkald ved den mindste tvivl.
Hurtig ekspedition og fejlfri levering. Kan klart anbefale DKU Living.

11 décembre 2024

Suveræn service

Vi modtog et sofabord i går og vi er meget tilfredse med både bord og service. Kan varmt anbefale at handle med Dkuliving.

3 décembre 2024

Fantastisk bord og super service...

Vi har købt et 3 meter langt spisebord i fransk elmetræ med epoxyflod hos Dan fra DKUliving. Ud over vi har fået et smukt og fantastisk bord, så har vi også fået en virkelig god service fra Dan og hans folk. Vi kan kun give firmaet vores varmeste anbefalinger.

12 novembre 2024

Unikt

Vi har fået lavet en bordplade. Vi kom selv med træet.
Det færdige resultat er ikke bare godt, men helt perfekt.
Vi hentede selv borpladen, vi blev så overrasket over at et stykke træ kan blive så unikt.
Vi kan varmt anbefale DKU LIVING.
Nu har vi fået et spisebord som ingen andre har.
Vi købte også stole som passer perfekt til bordpladen.

14 octobre 2024

French walnut dining table

Absolutely amazed by the quality in the product and the service we got from Dan!

Dan was super helpful in the process of importing the walnut table we bought to Norway, the whole process was super smooth and shipping super fast, even faster than domestic shipping in Norway.

Dan answered alot of product questions and was just generally a joy to purchase from! Highly reccomended. Also abolutely love the product, a beautifully crafted French walnut table, reasonably priced and very high quality!

10 octobre 2024

Hi Atle. Thank you for your fantastic review! :D

We’re truly happy to hear that you're satisfied with both our service and your French walnut dining table. It was a pleasure assisting you throughout the process, and we’re thrilled that everything went smoothly, including the fast delivery! Your recommendation means a lot to us, and we hope you enjoy your table for many years to come.

Best regards,
Dan and the DKU Living Team

Vi havde længe drømt om at skifte vores…

Vi havde længe drømt om at skifte vores daværende spisebord ud med et plankebord i EG - men havde ikke fundet det rigtige. På boligmessen i København faldt vi for Dans borde og mulighed for at lave det lige efter vores ønske i forhold til mål, behandling og træsort.

Vi endte med det flotteste plankebord i EG på 250x100 med to tillægsplader af 50 hver, så i alt 350 - som vi fik leveret i april måned og er SÅ glade for.

Det giver et helt nyt udseende til vores stue og passer perfekt til vores ønsker. Nu skal vi bare lige lære at pleje og passe det korrekt - så det kan beholde det flotte "look" i mange år endnu.

Kæmpe anbefaling herfra :)

13 septembre 2024