Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Extremt dåligt! Det var första och sista gången. Jag betalade 300kr på en 5ml Tom Ford som inte har nånting att göra med Tom Ford parfymen. Den kommer i en leverans påse , ingen förpackning, ingent... Voir plus

Priserna jämfört med hur mycket man fick var rätt ok, trevligt att få möjlighet att testa dofter så, och de kom rätt snabbt, men när doftproverna kom kändes de ändå något billigare paketerade och pro... Voir plus

Jag tycker dom har många parfymer att välja mellan och jag tycker om dom mesta parfymerna dom säljer där dom säljer inga dåliga parfymer så man behöver inte vara rädd att den kommer vara dålig så de ä... Voir plus

Jag beställde Xerjoff naxos och bianco latte! Båda två var riktigt Nice! Frakten var smidig, fick paketet efter 4-6 dagar ungefär. Sist jag beställde tog det lite längre tid, men det kan ju bero på Ea... Voir plus

1. Parfumerie
  2. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  3. Industrie cosmétique
  4. Magasin de cosmétiques
  5. Grossiste en produits cosmétiques
  6. Boutique de santé et beauté

Dofts erbjuder ett brett utbud av dofter, inklusive populära varianter från välkända parfymmärken och exklusiva Nischparfymer. Utforska vårt sortiment av Parfymprover | Samples | Splittar | Testers. Perfekt för att utforska olika dofter innan du bestämmer dig. Hitta din signaturdoft hos oss.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

367 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har inte fått mitt paket

Jag har inte fått mitt paket, Earlybird sa att jag måste kontakta företaget men tyvärr de vill inte svara på mina mail alls, jag ska vända mig till klarna och ARN om de inte hjälpa mig.

rekommenderas ej

Fake parfym på dofts

Fake parfym på dofts! Dålig kundupplevelse.

Réponse de Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din åsikt med oss, Zeljic. Det är viktigt för oss att hantera eventuella bekymmer våra kunder har och vi är ledsna att höra att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när det gäller returer och vår policy är utformad för att säkerställa både kvaliteten på våra produkter och hygienfaktorn. Tyvärr kan vi inte acceptera returer på produkter som har använts av hygienskäl, en praxis som vi följer för att säkerställa att alla kunder får nya och orörda produkter.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att läsa igenom våra returpolicy på vår hemsida innan de genomför sina köp. Där finner du detaljer om våra villkor och hur du bäst kan returnera produkter som inte uppfyller dina förväntningar.

Vi hoppas att du ändå kan förstå vår position och att vi i framtiden får möjligheten att erbjuda dig produkter som uppfyller dina förväntningar och krav. Tack igen för din feedback, den är viktig för oss när vi strävar efter att förbättra vår kundupplevelse.

MVH

Kundsupport

Väldigt hög kvalite på både flaskan och…

Väldigt hög kvalite på både flaskan och förpackningen. Lite väll lång tid tog det för paketet att komma dock men annars helt suveränt. En väldigt bra företags idé, speciellt för unga personer som inte vill spendera 2000kr eller mera på parfym.

25 juillet 2023

Långsam leverans.

Tog en vecka att få leveransen. Stod inte heller vilken parfym det är, så som det är sagt, på glaset innanför "behållaren".
Men annars är jag nöjd med parfymen och priset. Gärna snabbare leverans och namn på parfymen.

Avis spontané

Upplevelsen var mycket dålig

Upplevelsen var mycket dålig. Jag fick min beställning efter 21 dagar, och det saknades två parfymer från de jag köpte. Jag råder ingen att prova alls.

20 juillet 2023

Hejsan Mohammed,

Jag ville bara informera dig om att vårt kundsupportteam har framgångsrikt löst ditt ärende via mail. Det är glädjande att allt kunde ordnas tillfredsställande till slut.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Tack för att du valde oss!

MVH,

Kristianejsan Mohammed,

Tack för att du valde oss!

MVH,

Kristian

Beställer man parfym i…

Beställer man parfym i originalförpackning så förväntar man sig att det kommer så också. Blir inga fler beställningar hos er

28 juin 2023

Hejsan Irene,

Tack för din feedback och jag beklagar att du känner dig missnöjd med vårt tillvägagångssätt när det gäller förpackningen av våra parfymer.

Det står faktiskt tydligt på vår hemsida att vi dekanterar dofterna och skickar ut dem i våra egna flaskor. Vi försöker göra denna information synlig och tydlig för alla våra kunder. Jag beklagar om detta inte framgick tillräckligt tydligt för dig och om du kände dig vilseledd.

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över vår kommunikation för att ytterligare förtydliga denna process och undvika eventuell missuppfattning i framtiden.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi vill gärna ha möjlighet att rätta till situationen och lösa eventuella frågor eller bekymmer du har. Vänligen kontakta oss direkt så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kundtjänst