Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice og super vest. Lynlåsen drillede problemet blev straks løst så vesten var klar til at komme med til DM.🙂🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Nach längerem überlegen habe ich mir die Nerven Tropfen für meine Zwergpudeldame bestellt. Ich bin wirklich sehr zufrieden! Und es hat meine Erwartungen sogar übertroffen. Sie ist deutlich ausg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft brugshunde i mere end 15 år. Igennem den tid har vi prøvet flere forskellige mærker - men ingen af dem kan måle sig med DOGSOME. Jakkerne er gennemførte og fortrinlige (kvalitet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Byttede mine bukser superhurtigt ( havde fået bestilt forkert størrelse) Købte osse handsker havde et par i forvejen, men de var ret store, så bestilte 1 xtra.par i en mindre størrelse og den sidste... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,8

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dogsome laver virkelig lækkert hundetøj…

Dogsome laver virkelig lækkert hundetøj som jeg til hver en tid kan anbefale.
Jeg bruger selv tøjet som hverdagstøj, som outdoortøj og som træningstøj når jeg er ude med mine hunde

23 octobre 2023

Fantastisk godt outdoortøj.

Fantastisk godt outdoortøj.

Jeg har brugt Dogsome tøj igennem flere år og jeg vil til enhver tid anbefale det til andre. Det er mit favorit outdoor mærke og altid det jeg foretrækker at tage på.
Jeg har prøvet andre mærker, men foretrækker altid Dogsome.

Tøjet er meget holdbart og lever virkelig op til forventningerne til brug til både outdoor og hundetræning. Det er fyldt med gennemtænkte løsninger, super behageligt at bruge og så er det ovenikøbet pænt.

Servicen fra Dogsome.dk er super god. 👍🏼👍🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kvalitet og super service fra Dogsome!

Super kompetent rådgivning! Og super lækker kvalitet på deres tøj! Ejer både bukser, trøjer, T-shirts, kasketter, underbukser og en kaffekop og alt er bare i orden ! Har kun positive ting at fortælle om Dogsome! 👍😉🦮 så tøv endelig ikke med at anskaffe noget fra dem😃.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Intet mindre end 5 stjerner!

Jeg har efterhånden en del tøj fra Dogsome i mit klædeskab, og det er der en helt særlig grund til: Tøjet er virkelig lækkert! Det er blødt, hæmmer ikke mine bevægelser og så virker det meget holdbart. Jeg har f.eks brugt mine All Year Off-road performance bukser flittigt, siden jeg modtog dem i det tidlige forår - og de ser stadig ud som nye. Virkelig god kvalitet.

20 octobre 2023

Tøj man kan leve i!!

Jeg har både hoodie, off Road bukser og t shirt, alt i dame model! Jeg har boet i tøjet lige siden! Alt fra den varme hoodie med den smarte baglomme til bukserne med fantastisk pasform! Jeg elsker det! Kan kun anbefale tøjet og det er til og med også et dansk mærke!

21 octobre 2023

Tusinde tak for den flotte anmeldelse😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst imponeret af produkterne…

Jeg er yderst imponeret af produkterne fra dogsome.
Jeg er en flittig bruger af outdoor tøj. Og har prøvet mange forskellige mærker.
Jeg synes virkelig produkterne fra dogsome kan konkurrere med de helt store brands. Og slår dem endda på nogle punkter.
Jeg er specielt glad for deres bukser og Tshirt. Og det er ikke sidste gang jeg har handlet her.
Udover produkterne, så har de en rigtig venlig kundeservice.

Noté 5 sur 5 étoiles

De var ærlige med hvordan tøjet klædte…

Super lækker kvalitet..
Hoodies mega lækre og varme og vindtæt..
De var ærlige med hvordan tøjet klædte en og om størrelsen er rigtig..
Og lynhurtigt levering..
Smilende og super venlig personale..

Fedt tøj

Fedt tøj, hvor der er tænkt over detaljerne. Super service. Har vinter jakken, Hutti, og langærmet tynd trøje. Virkelig lækkert at have på og så er det varmt

Alle 5 stjerner til Dogsome

Super lækkert tøj af høj kvalitet som vi bruger til hundetræning, altid en super service.

Jeg anbefaler Dogsome til en hver tid 👍🏼👍🏼

Bettina

28 septembre 2023

Fantastisk tøj💪

Mødte dogsome-folkene i weekenden, fantastisk service…og super fedt og behageligt tøj… købte mig et par bukser og har stort set haft dem på siden😄👍🏼 bliver vist ikke det sidste jeg kommer til at købe der😉

24 septembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega lækre produkter som ikke kan slide…

Mega lækre produkter som ikke kan slide op. Man bliver altid mødt med smil og de står altid klar til at hjælpe en, om det er ansigt til ansigt man møder dem eller om man sender dem en besked. Smil og mega god service skinner igennem svaret man får tilbage.

26 août 2023

Réponse de Dogsome

😀Tusinde tak for den flotte anmeldelse

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert tøj og god service

Mødte Dogsome på HAS 2023, hvor de stod med en masse lækre produkter! Både bukser og vintertræningsjakke er kommet på ønskelisten.
Fik dog købt en t-shirt af bambus, som er sindsyg lækker!
Ud over de fede varer, blev man mødt med et smil og rigtig god service.
Glæder mig til at bruge min t-shirt og købe flere ting fra jer!

13 août 2023

Vanvittig god kvalitet.

Hurtig levering og vanvittig god kvalitet. Tøjet passer til beskrivelserne på hjemmesiden og kundeservicen er helt i top.

5 août 2023

Fantastiske vare

Fantastiske vare. Virkelig god kvalitet og som en yderst sjældenhed en ærlig sælger. Kan kun anbefales.

29 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus