Dokter Michiel laat zich regelmatig bijscholen voor de allernieuwste technieken en producten. Hij gebruikt alleen de beste A merken en rekent zeker niet de hoogste prijzen. Behoort tot de topklasse va... Voir plus
Lisez les avis des autres
Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Voir plus
Erg tevreden met de behandeling. De arts werkt netjes en neemt de tijd. Fijn dat je altijd nog even terug mag komen als het resultaat niet helemaal goed zit.
Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Voir plus
Coordonnées de contact
Koenenkade 8 , 1081KH, Amsterdam, Pays-Bas
- 0641884363
- Info@zuidaskliniek.nl
- dokterm.nl
Enorm fijne en professionele arts!
Enorm fijne en professionele arts! Michiel hoort de wensen van de cliënt aan en geeft daarop een eerlijk en deskundig advies. Tijdens de behandeling legt hij rustig uit wat er gaat gebeuren en weet super mooie resultaten te boeken!
Absoluut een aanrader om je behandelingen bij Dokter Michiel te laten uitvoeren!
Super!
Super lieve en kundige arts, denkt echt met je mee. Ik wilde hele subtiele lipfillers, geen duckface. Niemand heeft door dat ik wat heb laten doen, maar voel me een stuk zelfverzekerder erdoor!
Zeer tevreden met traangootbehandeling
Eerst een vrijblijvend consult gehad en na een tijd twijfelen omdat ik het erg spannend vond, toch een traangootbehandeling ondergaan. Het was in een mum van tijd gedaan en bovendien vrijwel pijnloos. Nu, 2 weken later, ben ik erg blij met het resultaat; mijn vermoeide uitstraling is weg!
Dr Michiel neemt de tijd en voorziet van goed advies.
Bedankt!
Profhilo
Vandaag een profhilo behandeling gedaan bij dokter Michiel. Het resultaat is nog niet te beoordelen dat duurt nog even. Maar wat een deskundige arts, geen plekjes of prikgaatjes te zien. Wauw! Daarnaast heeft Michiel mij voor eventuele andere behandelingen een eerlijk en oprecht advies gegeven.
Een tevreden klant.
Traangoot behandeling gedaan bij dr…
Traangoot behandeling gedaan bij dr Michiel. Ik heb ruim 3 weken met een blauw rood oog gelopen. Het was mijn eerste behandeling. Na een maand had ik een verdikking op 2 plekken onder mijn ogen.
Het resultaat na 6 maanden is minimaal.
Bij een andere arts geweest, zij vond het er slecht uit zien en heeft daarom uit eigen initiatief (ik was er voor consult) wat filler bijgespoten om het egaal te maken.
Lip en traangoot fillers
Een paar weken geleden fillerbehandeling ondergaan bij Dr. Michiel aan mijn lippen en traangoot. Echt super blij met het resultaat! Heel natuurlijk maar zie er zoveel frisser uit! De behandeling ervaren als vrijwel pijnloos! Echt geweldig, zo ontzettend blij! Dr. Michiel begreep precies wat ik bedoelde! Niemand ziet het maar zoveel frisser!!! Helemaal top!!
Echt meer dan 100% meegevallen
Echt meer dan 100% meegevallen! Nu vandaag 2 weken geleden en je ziet er bijna niets meer van! Dokter Michiel en zijn operatie assistent zijn echt mega relaxt en ook de nazorg via what’s app indien nodig perfect! Ik heb er heel erg tegenop gezien maar had het eerder moeten doen! Mega blij mee!!!
Dr Michiel is een topper
Ik ben 2 weken geleden bij dr Michiel geweest voor een ooglidcorrectie. Het resultaat is prachtig, nu al!! Ik ben heel blij dat ik voor dr Michiel gekozen heb. Het is een fijne arts met oog voor detail. Klasse!!
Super ervaring
Ik ben twee weken geleden bij dokter Michiel geweest voor een traangoot behandeling. Ik was onzettend zwenuwachtig voor de behandeling maar Dr. Michiel heeft mij op mijn gemak gesteld en de volledige behandeling aangegeven wanneer hij wat doet, super fijn! Het viel mij 100% mee. Vrijwel pijnloos en heel erg snel. het resultaat is ontzettend mooi en ik ben dan ook meer dan tevreden.
Ik heb me jaren lang onzeker gevoeld over mijn wallen (genetisch bepaald) Ik raad iedereen die hier ook mee zit aan, doe het!
Ik ben in elke geval super tevreden en wil nooit meer anders!
Fijne ervaring
Fijne ervaring gehad bij Dokter Michiel.Naast mijn gebruikelijke behandeling frons en voorhoofd voor het eerst een traangoot behandeling gehad waar ik erg tegen op zag. De donkere kringen onder mijn ogen zijn nu stukken frisser om te zien.Mijn dank voor het geduld en de tijd die er ondanks de drukte voor mij genomen werd.
Ik ben een paar weken geleden bij…
Ik ben een paar weken geleden bij dokter Michiel geweest voor mijn fronsrimpel, deze heeft hij behandeld met Botox en ik heb eigenlijk niets anders dan lovende woorden!
Het consult is duidelijk, de behandeling snel,schoon en naar mijn mening vrij pijnloos en het resultaat is ontzettend mooi!!
Ik irriteerde mij altijd heel erg aan mijn frons rimpel bijvoorbeeld tijdens het auto rijden of als ik op mijn telefoon keek, constant een boos/gespannen gezicht en daardoor ook dagelijks hoofdpijn al vanaf mijn tienerjaren.
Nu is mijn frons/huid gewoon mooi glad en heb ik een veel mooiere en vriendelijkere uitstraling en als bonus de spanningshoofdpijn ook verdwenen!
Kortom als ik dit eerder had geweten was ik al jaren eerder naar Dokter Michiel gegaan!
bovenooglidcorrectie
Een week geleden heb ik een bovenooglid correctie gehad. Je krijgt eerst een eerlijk advies en de behandeling is me zo meegevallen! Dat komt ook wel echt door de samenwerking tussen Dr. Michiel en zijn assistent. Het was gewoon gezellig in de OK, ze stellen je ook echt op je gemak. Na de behandeling geen pijn en geen blauwe plekken gehad. Vandaag zijn de hechtingen verwijderd en het ziet er gewoon al prachtig uit. Ik heb spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan.
Mocht je de behandeling overwegen, twijfel dan vooral niet en ga ervoor.
Bovenooglidcorrectie
3 weken geleden bovenooglidcorrectie gehad bij dokter Michiel.
Het herstel gaat super en erg blij met het resultaat.
Geweldige arts !
Geweldige arts !! Neemt rustig de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Ik heb een paar weken geleden mijn lippen laten doen en ben zo tevreden. Ik kom hier absoluut terug.
Het was een geweldige ervaring,
Het was een geweldige ervaring,
bedankt, Dr. Michiel
Ooglidcorrectie
Dr Michiel heeft bij mij 10 Maart een ooglidcorrectie uitgevoerd.
Fantastisch gedaan.
Ik was heel nerveus voor deze ingreep.
Het viel reuze mee.
Er was ook een assistent bij tijdens de ooglidcorrectie, wat een geweldige man.
Ik ben heel blij met het resultaat wat een verschil, bedankt Dr. Michiel !
Ik raad dit iedereen aan.
Ik ben twee weken geleden voor het…
Ik ben twee weken geleden voor het eerst bij dr. Michiel geweest voor mijn frons.
Ik heb meerdere ervaringen bij een andere kliniek maar ik ben zo blij dat ik mijn nieuwe ‘vaste’ arts heb gevonden.
Een zeer persoonlijk ontvangst en kennismaking en een rustige sfeer.
Buiten dat is het resultaat van mijn behandeling ook perfect!
Grote aanrader!! Dr. Michiel
Nadat een vriendin vertelde bij Dr. Michiel te zijn geweest voor een bovenste ooglidcorrectie en hier enthousiast over was gelijk ook een afspraak gemaakt en geen seconde spijt van gehad!
Dr. Michiel is een vriendelijke rustige man die alles duidelijk uitlegt en tijdens de operatie bij iedere stap verteld wat hij doet. Ook is er een hele vriendelijke OK assistent aanwezig!
Alleen de verdoving zijn pijnlijke prikjes maar dan heb je het werkelijk ook gehad!! Gewoon niks geen pijn gehad. Eerste dagen er ijs op gedaan wat zeker tegen de zwelling heeft geholpen! Wel paar mooie kleuren rondom mijn ogen gehad. Week later de hechtingen eruit en wow wat ziet dat er goed uit! Dit had ik jaren eerder moeten doen!
Nu in afwachting voor mijn nieuwe afspraak voor de traangootjes behandeling bij Dr. Marie.
Bovenste ooglid operatie door Dokter Michiel
Ik heb recent een bovenste ooglid operatie laten uitvoeren door Dokter Michiel.
- Ontvangst en eerste intake: open, eerlijk, duidelijk verhaal. Aanleiding om de operatie af te spreken.
- Operatie was goed begeleid, belangrijk is ook de rust in het World Eye Center. Operatie verliep goed, positieve ervaring.
- Eerst dagen erna had ik branderige ogen en jeuk.
- De hechtingen waren ook door Dokter Michiel verwijderd. Ik vond het belangrijk dat hij er even naar kon kijken.
- Het uiteindelijke herstel is nu na een maand bijna afgerond.
Conclusie: ik ben er tevreden over, ik zie er frisser uit, mijn bovenste oogleden zijn minder vermoeid aan het eind van de dag.
Recent heb ik een ooglidcorrectie laten…
Recent heb ik een ooglidcorrectie laten doen door dokter Michiel. Erg tevreden met het resultaat.
De ontvangst is erg vriendelijk en de benadering professioneel.
Zeer vriendelijke arts, hij legt duidelijk uit wat er te wachten staat en neemt ruim de tijd voor de patiënt.
Rondom de operatie goede voorlichting. Schone werkplek en uitstekende begeleiding door het operatieteam.
Na de operatie goede nacontrole. Top!
Paula.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.