DokterMaler Avis

4,8

Eerste keer besteld bij dit wijnhuis , de levering via dpd liet zonder communicatie hierover op zich wachten. Na een mailtje vlotte bemoeienis naar dpd en uiteindelijk levering van heerlijke wijn.

Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin ha... Voir plus

Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... Voir plus

Op de eerste plaats heel goede wijn voor aanvaardbare prijs. Prima service en persoonlijk contact. Wel een opmerking, de verzendverpakking bevat heel veel karton, dat moet beter kunnen

1. Caviste

Informations provenant de diverses sources externes

DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.

4,8

Demande des avis aux clients

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Goed advies welke bio wijn we moesten…

Goed advies welke bio wijn we moesten kopen was prima. We hebben de wijntjes inmiddels ook al gedronken en zijn heerlijk

Dat is fijn om te horen Paul. Hartelijk bedankt voor je 5*. Mark en Jaap

Top wijn

Top wijn. Laat besteld en toch voor de kerst thuis bezorgd!

21 décembre 2025

Réponse de DokterMaler

Ja, ja, het lijkt Overtoom wel. Veel proefplezier en bedankt voor je recensie.
Mark en Jaap

Een foute levering op zeer correcte…

Een foute levering op zeer correcte snelle wijze hersteld. En fabelachtige wijnen.

Réponse de DokterMaler

Ons motto: Een foutje maken kan ons allemaal gebeuren, het gaat erom hoe je het oplost:) Dank je wel voor je mooie recensie.
Mark en Jaap

Snelle service en goed verpakt

Snelle service en goed verpakt! Tevens een verhaal over de bestelde wijn erbij gekregen!

Réponse de DokterMaler

Veel proefplezier met de wijn!

Mark en Jaap

de service was hartstikke goed

de service was hartstikke goed, de bezorging snel en de wijn prima

24 novembre 2025

Réponse de DokterMaler

Dank je wel Anita voor de recensie en complimenten.

Met vineuze groeten,

super service

het zal meestal wel goed gaan, het bestellen. Maar als het dan even mis gaatL: even whatsapp met Mark en alles wordt geregeld. Top!

Réponse de DokterMaler

Service is our middelname....

Bedankt. Mark en Jaap

Vakkundig en snel

Fijn bedrijf, reageert en is vakkundig qua advies en maatwerk
Hoge servicegraad en snelle levering

Réponse de DokterMaler

Wij doen ons best. Bedankt voor je 5 sterren.

Mark en Jaap

Geweldige wijnen , snel geleverd.

De bestelde wijnen zijn keurig verpakt en snel verzonden. De kwaliteit van de wijnen is bovendien geweldig goed, daarom geef ik DokterMaler graag de volle 5 sterren !

Réponse de DokterMaler

En wij bedanken je van harte hiervoor Jan.

Réponse de DokterMaler

Hartelijk dank voor de 5 sterren, Karel. Wijn is immers niet alleen geur en smaak maar zeker ook beleving en daar past een goed verhaal altijd bij. Wij wensen je veel proefplezier.

men komt afspraken na

men komt afspraken na. en als er iets fout gaat (2 flessen sylvaner in een doos met müller-thurgau) dan wordt het soepel opgelost. overigens, de sylvaner is misschien nog wel iets lekkerder dan de m.

24 octobre 2025

Réponse de DokterMaler

Helaas gaat er soms iets fout, maar elk nadeel heeft zo zijn voordeel. Veel proefplezier en dank voor de recensie.

Mark en Jaap

Heerlijke wijnen voor scherpe prijzen…

Heerlijke wijnen voor scherpe prijzen en snelle levering

22 octobre 2025

Réponse de DokterMaler

Roland, dank je wel voor je recensie. En inderdaad, onze prijzen zijn scherp mooi dat dit opvalt. En natuurlijk erg lekker....
Veel proefplezier.

Goede wijnen

Snelle levering, goede interessante wijnen. Prijs/ kwaliteit prima.

14 octobre 2025

Réponse de DokterMaler

5 sterren, daar doen we voor. Hartelijk dank Henk.

Mooie Frankenwijn

Prima informatie voorzien bij leuk pakket van prachtige Frankenwijn. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!

13 octobre 2025

Réponse de DokterMaler

Hartelijk bedankt Jan voor je recensie en 5 sterren. Geniet van de wijn uit de Franken, dat prachtige wijngebied.

Mark en Jaap

Ik ben heel attent getipt toen de door…

Ik ben heel attent getipt toen de door mij gewenste jaargang binnen was. Daarna is de wijn supersnel geleverd!

18 octobre 2025

Réponse de DokterMaler

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Wij wensen je veel proefplezier met de wijn.

Mark en Jaap

Die A4'tjes erbij met proefnotities!

Die A4'tjes erbij met proefnotitie en de achtergrond van de wijn. Fantastisch verzorgd. Niet alleen lekkere wijn drinken maar ook nog eens kennis opdoen over wat je nu eigenlijk drinkt! Heel fijn 🥂!

13 octobre 2025

Réponse de DokterMaler

Dank je wel Henk voor het compliment. We wensen je veel proefplezier.