Noget der kan forekomme kompliceret bliver gjort enkelt. Det er alt andet lige store beslutninger, der skal tages, men her hjælperDok.24 rigtig godt. Rigtig god opfølgning på spørgsmål, procedurer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Blev ringet op dagen efter jeg havde påbegyndt et dokument og ville lige vente og undersøge noget. Fik svar på spørgsmål og alle vejledninger er klare og til at forstå. Stor anbefaling herfra.
L'entreprise a répondu
Det der først virkede som en helt uoverskuelig "opgave" og noget som jeg hele tiden udsatte, (at lave en fremtidsfuldmagt), blev pludselig meget nemt, da jeg fandt Dokument 24. På onsdag skal jeg ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hittade er på nätet, tyckte det såg enkelt och redigt ut. Men det har varit lite oklart hur det ska gå till när man behöver få tillgång till originalet och ska hämta ut det. Har läst flera gånger och... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise
14 dages fuld fortrydelsesret
Øverødvej 5, 1. mf, 2840, Holte, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Enkelt og overskueligt sat op. og god vejledning. og en rimelig pris. tak

Réponse : Dokument 24
Jeg skulle bare i gang . Så gik det stille fremad. Det var jo bare nogle ting man skulle have på plads og tage beslutning til. Dejligt at få det gjort og vigtigt at gøre.

Réponse : Dokument 24
Mycket trevligt bemötande och kunnig. Mvh lena hanek

Réponse : Dokument 24
En fremtidsfuldmagt kan godt virke noget skræmmende at tilgå, men Dokument 24 har formået at gøre det svære tema både overskueligt og let forståeligt.
Kan trygt anbefales🙂

Réponse : Dokument 24
Rigtig god opfølgning på spørgsmål, procedurer mv.

Réponse : Dokument 24
Det var en meget fin hjælp vi fik til udfyldelse af fremtidsfuldmagten. Nu venter vi kun på at få den tinglyst. Men forventer også det går planlagt.
Tak for hjælpen

Réponse : Dokument 24
Hurtig og nem at få lavet en fremtidsfuldmagt online. God service, når man snakker med dem.