Geweldige winkel, ruime keuze en voor ieder wat wils. Heel aardig en behulpzaam personeel nemen echt de tijd voor je.
Lisez les avis des autres
Gelijk geslaagd voor 2 prachtige pakken voor onze hennafeest en bruiloft! Super fijn geholpen door Juliana. Nogmaals bedankt voor je tijd en al je hulp!
L'entreprise a répondu
Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en... Voir plus
Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een speciaal pak, en bij Dolpierre in Almere heb ik precies gevonden wat ik zocht. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en werd ik supergoed geholpen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.
Coordonnées de contact
Markerkant 10 11A, 1316 AA, Almere, Pays-Bas
- 036 234 0202
- info@dolpierre.nl
- dolpierre.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring. Je wordt goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je! Ze luisteren goed naar wat je wil en zorgen dat je een pak krijgt wat als gegoten zit!
Mooie kwaliteit kostuum
Mooie kwaliteit kostuum. Had maatje te klein besteld maar dit werd snel opgelost. Kreeg mooie stropdas cadeau.
Blij mee!
Hele fijne communicatie.
Hele fijne communicatie.
Denken met je mee over de juiste maat .
Was allemaal zo aangepast. En vrij snel opgestuurd.
Ik zou de volgende keer weer bij Dolpierre bestellen.
Een aanrader
Zeer vriendelijke mensen, heel goed geholpen. Wij zijn met 4 personen gekomen en ze maakte tijd voor ons allemaal. Ook echte vakmensen. Een echte aanrader voor iedereen!!
Trouwpak passen
Van een groep met lastige maten, zijn we uitstekend geholpen door het personeel. Hierbij zijn er 5 man in 1 keer geslaagd ! Is super service
Goede service en ruime keus
Mooie winkel ruime keus en je word netjes en goed geholpen.
Perfect
Mooie pakken! Goede service en advies. Daarnaast is de prijs ook zeer goed
Super vriendelijk en beleefd
Super vriendelijk en beleefd. Bij binnenkomst gelijk een fijn ontvangst. Kledingadvies was erg deskundig!
10 out of 10!
Vandaag een pak mogen uitkiezen voor onze verloving. De ervaring en de service was zeker top! Zeker een aanrader! Mooie pakken en veel keuze qua kleur. Je slaagt hier sowieso!
Mooie heren pakken
Mooie heren pakken, had alleen graag meer pakken boven maat 60 gezien, daar is de keuze erg klein,
en overhemden in grotere maten worden niet verkocht helaas

Erg vriendelijke service
Erg vriendelijke service en heb goed advies gekregen.
Heb een mooi pak gekocht.

Heel fijn geholpen vandaag
Heel fijn geholpen vandaag. Ik was eerder dan het geplande tijdstip, maar wij werden meteen geholpen . Tips gekregen bij het passen. Fijne ervaring gehad.

Réponse de Dolpierre
Dame die hielp was niet enthousiast en…
Dame die hielp was niet enthousiast en zei niet veel.
Gedacht dat een heer ons zou helpen.
Er werd geen koffie o.i.d. aangeboden aangezien wij en vele anderen een aardig stuk moeten rijden.
Broek moet aangepast worden en is voor eigen rekening. En moet je zelf regelen.
Al met al viel het flink tegen.
Wel met een pak voor mijn zoon de deur uitgegaan maar de service vonden wij slecht.
Er wordt je ook min of meer verplicht om voor de kassa direct een recensie te geven via een qr code.
Conclusie: We hadden er meer van verwacht!

Trouwpak
Vandaag bij Dolpierre mijn trouwpak wezen uitzoeken.
Hartelijk ontvangen en er wordt echt gekeken naar stijl,vorm en maat.
Ik wil Furkan bedanken voor zijn advies etc.
Ik ben erg tevreden en heb mijn droompak kunnen uitkiezen.
Je kan hier ook pakken uitkiezen voor elke gelegenheid, echt een aanrader!!
Richard

Top zaak
Had het niet verwacht, maar zo goede hulp bij de keuzes en erg beleefd. Nemen de tijd voor je , en bij vragen zullen ze zeker voor je verder kijken en klaarstaan. Zoek je een pak of custom twijfel dan zeker niet en kom snel hier langs oprecht !!

Vriendelijk en erg professioneel
Vriendelijk en erg professioneel
We zijn zeer goed geslaagd