Domino's Pizza Sverige - Linnegatan Avis 3

1. Pizzeria
  2. Restaurant américain
  3. Livraison de pizzas
  4. Pizzas à emporter

Domino's Pizza öppnade sin första restaurang 1960 i Michigan, USA och idag finns över 12.000 butiker i mer än 80 länder. Nu äntligen kommer Domino´s också till Sverige! Följ oss på Facebook för spännande uppdateringar och nyheter!

• Linnegatan 32, 41332, Gothenburg, Suède

• 4640100790

3,0

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai d'un mois

Falsk reklam

Jag såg att Dominos skulle ha en 50% weekend, alltså pizzor med dricka för halva priset. Jag tipsade en person om detta men när han hade bokat två pizzor via automaten inne på pizzerian så sa de att halva priset inte gällde automatisk beställning bara manuell!?
Hur ska man veta detta om det inte finns någon information?
När jag klagade på detta hos personalen så kunde de inte häva köpet utan hänvisade mig att komma tillbaka på måndag efter 17:00. De gjorde jag men fick ingen hjälp av den personen i kassan heller. Han rådde mig att mejla Dominos. Det gjorde jag och fick ett automatiskt svar att de återkommer så fort de har tid.
Men fortfarande har jag inte hört något. Uselt att hantera kunder så här. Varför jag ändå gav två stjärnor beror på att pizzorna var väldigt goda.

30 mai 2026

Tyvärr helt oätligt

Tyvärr helt oätligt, tvungen att slänga två pizzor

28 mai 2023
Logo de Domino's Pizza Sverige - Linnegatan

Réponse de Domino's Pizza Sverige - Linnegatan

Hej Markus, tack för din feedback! Det är tråkigt att läsa att du hade en dålig upplevelse hos oss. Vi är ledsna för detta! Skulle du kunna kontakta oss på info@dominos.se, berätta mer om din upplevelse så att vi kan förstå situationen bättre? Ha en bra dag! Mvh, Alice från Domino’s kundtjänst