Od kilku lat planowaliśmy z żoną postawić coś na naszej działce na Mazurach. Rozmawialiśmy z kilkoma lokalnymi firmami, ale ceny były koszmarne albo terminy zbyt odległe. Na Dom Mistrza trafiliśmy prz... Voir plus
Szukałam czegoś na małą działkę pod miastem. Weszłam na stronę i od razu wiedziałam, że to jest dokładnie to, czego potrzebuję. Zamówiłam drewniany domek o powierzchni 25 m². Dostawa była punktualna,... Voir plus
Nie planowałem korzystać z domku zimą, ale już pierwsze chłodniejsze wieczory pozytywnie mnie zaskoczyły. W środku bardzo szybko robi się przyjemnie ciepło, a drewno tworzy naturalny, przytulny klimat... Voir plus
Witam, od 4 lat jestem szczęśliwą posiadaczką własnego domu drewnianego "winnipeg" wybudowanego we współpracy z zespołem Domu Mistrza, więc myślę, że po takim czasie jestem w stanie wystawić obiektywn... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tworzymy miejsce, w którym życie jest pełne harmonii. Naszą nadrzędną zasadą jest więcej natury, mniej chaosu, dlatego z naszą pomocą każdy może stworzyć własną oazę. Od pierwszego dnia szukaliśmy nowych sposobów, aby zawsze stać po stronie naszych klientów, z elegancją i uśmiechem dopasowując naszą branżę do ich potrzeb. Drewno to naturalny, ekologiczny, trwały i bardzo estetyczny materiał budowlany. W Domu Mistrza szczerze wierzymy, że drewno jest najlepszym wyborem do budowy domów.
Coordonnées de contact
Warszawska 6/32, 15-063, Białystok, Pologne
- +48 22 104 42 96
- info@dommistrza.pl
- dommistrza.pl
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Omijać szerokim łukiem
Omijać szerokim łukiem! U teściów w Białymstoku zrobili fuszerkę że szok. Kontakt z firma w przypadku reklamacji bardzo utrudniony.
Nie korzystajcie z ich usług bo spustoszenie portfela i zszargane nerwy murowane! I Jeśli ktoś chciałby obejrzeć jak ta firma "buduje" i jak "załatwia" sprawy reklamacyjne to z chęcią pokaże zarówno domek jak i opowiem jak te litewskie cudaki wodzą klienta za nos.
Dodam też że na rozprawie sądowej się nie stawił żaden przedstawiciel firmy. Sprawę oczywiście przegrali.
Inną sprawą jest to czy komornik ściągnie pieniądze za wykonane przez teściów na własny koszt poprawki. Pamiętajcie państwo że to Sp. Z o o . i odpowiada do wysokości jej majątku...a majątku może nie być i jest z Litwy a to nie ułatwia sprawy.
Biuro w Polsce w Białymstoku jest to tzw. Wirtualne Biuro, które obsługuje jedynie korespondencję. I powiedziano nam że tam też są winni im sporo pieniędzy za obsługę a płacić nie chcą....
Niech was nie zwiodą pozytywne komentarze- są kupione kontakt na FB pod moim imieniem i nazwiskiem
Przestrzegam
Andrzej

Jakość
Szukaliśmy małego domku na podwórku dla naszych gości, kiedy zaczęliśmy się rozglądać, zobaczyliśmy, że konkurenci oferują domki ze ścianami jak z papieru za tę samą cenę, a tutaj była jedyna firma, która skupiła się na jakości domku

Wszystko jest w porządku
Projektują, budują domy i doradzają we wszystkim. Polecamy dla.

Unikać jak ognia
Unikać jak ognia. Firma wydmuszka - wykonawca jest z Litwy, biuro w Polsce jest wirtualne. Sprzedawca szyje opowieści i gada głupoty bez pokrycia, do momentu kiedy klient nie przestanie zasypywać błędów ofertowych pieniędzmi. Kiedy zacznie się dyskutować o ofercie - przestają odpowiadać na telefony i maile. Brak możliwości lokalnej interwencji bo biuro fizycznie nie istnieje.
Domek
Dom Mistrza to przyklad firmy ktory sprzedaje bardzo dobry produkt, ale czasami moze miec klopoty z obsluga klienta.
Nasz domek mial spore opoznienia po czesci przez Covid, po czesci przez slaba komunikacje z dzialem sprzedazy i po czesci przez skomplikowane umowe. Warto jednak dodac ze od momentu zmian personalnych w dziale sprzedazy sprawy ruszyly "z kopyta" i domek pojawil sie na naszym podjezdzie.
Po przyjezdzie, musze przyznac ze domek mial jasna instrukcje, czesci byly oklejone numerami zgodnymi z instruckja i zlozenie bylo cytujac naszego majstra "latwiejsze niz myslalem". Nie brakowalo nam zadnych czesci, a nawet bylo pare dodatkowych elementow ktore mogly byc wykorzystane albo uzyte do "dorobienia" w razie jakichkolwiek brakow. Okna i drzwi sa ladne, dobrej jakosci i nie wymagaly zbyt duzych regulacji.
Domek po zlozeniu wyglada bardzo solidnie i jest ozdoba naszego ogrodu. Produkt koncowy jest zgodny wymiarami i projektem ktory uzgodnilismy. Jestem bardzo zadowolony z efektu koncowego.
Doswiadczenia kontaktu z ta firmą okropne.
Wszystkie pozytywne komentarze z daleka smierdza wykupioną wazeliną
W moim przypadku opoznienie montazu siega juz 3 miesiecy.
W nikim nie ma kontaktu. Telefony gluche, na meile nikt mie odpowiada.
Kompetencje pseudo-menadzerow zerowe.
Polecam trzymac sie od tej firmy z daleka
Widziałem realizację projektu tej firmy…
Widziałem realizację projektu tej firmy na dzialce znajomych w Białymstoku i to co zobaczyłem sugeruje że wszystkie pozytywne komentarze pełne wazeliny są wykupione i nie mają nic wspólnego z prawdą. Źle spasowane, nie domukajace się drzwi, balustrada na werandzie bardzo ale to bardzo krzywa w dodatku chwieje się pod niewielkimi naporem. Kalenice dachu sztukowane i skręcane na śruby, majstrowie nie pokryli też do końca dachu...obiecali dokończyć i się więcej nie zjawili. Kontakt z firmą tylko do czasu wpłacenia zaliczki poprawny po jej wpłaceniu to już o nic się nie doprosicie. Opóźnienie w realizacji ponad miesiąc...nawet jak się dodzwonicie to stosują taktykę rozmywania odpowiedzialności....I nie mają biura nigdzie....to w Białymstoku jest wirtualne czyli podwykonawca obsługuje korespondencję....właściciel to Litwin...a na Litwie obowiązują raczej rosyjskie standardy obsługi klienta....PRZESTRZEGAM przed współpracą z tą firmą!
To jest najgorsza firma z jaką miałam…
To jest najgorsza firma z jaką miałam doczynienie. Na początku współpraca oczywiście profesjonalna do momentu podpisania umowy. Termin montażu opóźnił się o miesiąc, domek nie zostal skończony od lipca tego roku. To co montazysci zrobili - totalna fuszerka. Nie ma kontaktu z firmą ani telefonicznego jak również nie odpowiadają na emaile. A pieniążki oczywiście pobrane w większej części, gdyż firma nie rozpoczyna prac w miejscu realizacji zamówienia bez otrzymania gotówki. Nie polecam.