Donald Verf en Behang Avis

4,8

vlonderbeits besteld, goed ontvangen, echter bleek de beits niet meer goed te zijn. Kan gebeuren. Gebeld en uitgelegd, geen probleem, er worden nieuwe blikken gestuurd. binnen twee dagen ontvangen e... Voir plus

Na besteld te hebben bleek 1 product niet meer beschikbaar te zijn. Hier werd netjes over gemaild en het bedrag wat al betaald was voor het product is meteen teruggeboekt en stond de volgende dag a... Voir plus

We zijn ondanks een fabrieks fout in de vloer die we uit gezocht hadden zo goed geholpen met een nieuwe vloer zonder enige extra kosten een nieuwe vloer mochten uitzoeken.we zijn heel blij en zijn op... Voir plus

1. Magasin de peinture

Informations provenant de diverses sources externes

Goedkoop alle merken verf kopen doe je bij donaldverfenbehang.nl

4,8

Demande des avis aux clients

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Wij hadden 12 blikken very gekocht en…

Wij hadden 12 blikken verf gekocht en betaald. Later werden wij gebeld door Donald dat hij nog maar 6 blikken in voorraad had en in overleg met elkaar hebben we het teveel betaalde geld terruggestort gekregen. Een super service en goed meegedacht.

6 mai 2024

vlonderbeits besteld

Gebeld en uitgelegd, geen probleem, er worden nieuwe blikken gestuurd. binnen twee dagen ontvangen en project alsnog kunnen afmaken.
Goede service.

18 mars 2024

Prima ervaring

Prima site, keurig geprijsd en veel keuze. Vorige bestelling werd door de eigenaar zelf bezorgd, dat vond ik extra uniek.

17 février 2024

De bestelling

De bestelling was niet helemaal compleet maar werd snel opgelost met een nalevering. Goede bereikbaarheid en communicatie.

2 septembre 2023

De saus kwam aan netjes verpakt en de…

De saus kwam aan netjes verpakt en de emmer was afgetapte toen ik de tape van de emmer deed zat gelijk mijn laminaat en mijn broek onder saus spetter ik heb dit netjes met foto s gemaild kreeg als antwoord alleen excuses wat ik vreemd vond dus gevraagd of ik de saus retour kon doen kreeg als antwoord er is niks fout met de saus alleen wat lekkage dus daar is de kous mee af nogmaals gevraagd om het retour te mogen doen maar daar geen reactie meer op vreemd maar waar

10 juin 2023