Dore Rooibos Cosmetics Avis

1. Industrie cosmétique

Dore Rooibos Cosmetics, het eerste Nederlandse huidverzorgingsmerk met 100% vegan huidverzorgingsproducten waarin rooibos de hoofdrol speelt. Bij ons draait het om de wens om goed voor jezelf en je huid te zorgen, en wij geloven in de kracht van zorgvuldig samengestelde producten die essentieel zijn voor je dagelijkse routine. We geloven niet in wondermiddelen of snelle oplossingen, maar in doordachte producten die gemakkelijk toe te passen en te combineren zijn. Onze Essentials lijn Onze Essentials lijn bestaat uit 7 producten en sluit perfect aan bij onze belofte: krachtige ingrediënten, effectief en precies wat je nodig hebt. Onze huidverzorgingsproducten zijn als de bouwstenen voor een stralende huid. Combineer ze voor een totale boost voor je huid – denk aan zachtheid en herstel in één! Of gebruik ze afzonderlijk en ontdek de unieke kracht van elk product. Wat maakt onze huidverzorgingsproducten zo bijzonder? Het geheim zit hem in ons hoofdingrediënt: groen rooibosextract. Dit krachtige natuurlijke ingrediënt fungeert als een antioxidantenboost voor je huid. Elk product in onze lijn bevat een hoge concentratie groen rooibosextract. Hierdoor profiteert jouw huid optimaal van de geweldige eigenschappen van rooibos. Maar dat is nog niet alles! De synergie tussen onze ingrediënten zorgt ervoor dat elk product meer doet dan alleen zijn taak. Het resultaat? Een stralende huid, ongeacht je leeftijd. Duurzaamheid en kwaliteit Duurzaamheid en het leveren van kwalitatieve producten volgens Europese standaarden zijn voor ons geen verkoopargumenten, maar een vanzelfsprekendheid.. Onze producten zijn 100% vegan en vrij van dierlijke ingrediënten en tests. En net als iedereen nemen we de verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We zetten voortdurend kleine stappen om dit te realiseren, zoals: • Geen plasticverpakkingen meer, we gebruiken recyclebare tubes en flesjes van suikerriet, en werken aan duurzame doppen. • We ontwikkelen nieuwe formules met hergebruik van ingrediënten en gebruiken geen schadelijke stoffen zoals microplastics. • Door uniforme verpakkingstypes te kiezen verminderen we afval, energieverbruik en kosten.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Dore Rooibos een leuk Nederlands merk!

Dore Rooibos een leuk Nederlands merk met superlieve eigenaren! Ze staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en zijn ook open over hun producten.

Ik heb de toner besteld en heb die ook snel ontvangen. De toner is echt een aanrader, hij is heerlijk in gebruik!

29 juin 2022
Logo de Dore Rooibos Cosmetics

Réponse de Dore Rooibos Cosmetics

Dank voor (wederom) je lieve woorden Jolanda!