Dormio Resorts & Hotels - Gasthof Höllwirt Avis

Obertraun 329, 4831 Obertraun, Oberösterreich, AT

Mooi park, schoon en fris, lekker warm zwembad, vriendelijk personeel, ruime fijne huisjes

1. Location de vacances
  2. Hôtel
  3. Agence de location de maisons de vacances

Dormio Gasthof Höllwirt is een geliefde en bekende plek in Obertraun waar je in typisch Oostenrijkse sfeer kunt overnachten. Gastvrijheid en een goede service staan centraal in dit authentieke Gasthof. Wij heten je dan ook van harte welkom in deze prachtige omgeving. Je hoeft je in dit UNESCO-werelderfgoedgebied geen moment te vervelen. Zowel in de zomer als in de winter is hier van alles te beleven!

• Obertraun 329, 4831, Obertraun, Oberösterreich, Autriche

• +31850134040

Moyen

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'un mois

564 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ho terminato la mia vacanza in anticipo,

Ho prenotato per due notti, mi è stata assegnata una camera, poi mi hanno detto che la camera era sbagliata, ho detto che potevo rimanere in quella camera senza problemi, ma mi hanno detto che il giorno seguente avrei dovuto cambiare camera per andare in una stanza migliore. La nuova stanza, con ragnatele, mosche spiaccicate sulla parete, letto senza testiera e comodini, un disastro. Dopo aver dormito la prima notte nella camera a loro detta migliore abbiamo deciso di andarcene, il risultato ci viene offerta una camera migliore, ulteriore presa in giro. In conclusione ci viene promesso un rimborso parziale, mai arrivato. Mi sono sentito veramente preso in giro.

24 août 2026

Mooi park

5 novembre 2025
Logo de Dormio Resorts & Hotels - Gasthof Höllwirt

Réponse de Dormio Resorts & Hotels - Gasthof Höllwirt

Dear Klant, we would like to thank you very much for this lovely review. We love to read that you are so satisfied with your stay at Dormio Resort Obertraun. We hope to see you again soon! Kind regards, Sara - Dormio Resorts & Hotels

Pierwsze Święta w Dormio Resort Obertraun

Właśnie kończymy nasz pierwszy świąteczny wyjazd. To był piękny czas. Chcielibyśmy bardzo podziękować całej obsłudze Dormio Resort Obertraun za wspaniałe chwile. Basen, siłownia, co najwazniejsze przemiła obsługa w recepcji oraz restauracji. Dziękujemy i do zobaczenia mam nadzieję już w wakacje 2025 i Boże Narodzenie za rok. Z okazji zbliżającego się Nowego Roku życzymy Państwu wielu wspaniałych chwil dużo zdrowia oraz wytrwałości w podnoszeniu na jeszcze wyższy poziom Państwa ośrodka.

27 décembre 2024
Logo de Dormio Resorts & Hotels - Gasthof Höllwirt

Réponse de Dormio Resorts & Hotels - Gasthof Höllwirt

Drogi Bartoszu, Dziękujemy za recenzję. Cieszymy się, że nasza piękna lokalizacja w Obertraun była tak satysfakcjonująca. Przekażemy naszym kolegom na miejscu, że Twój pobyt był satysfakcjonujący. Z niecierpliwością czekamy na ponowne spotkanie w jednym z naszych ośrodków. Z gościnnymi pozdrowieniami, Aimee - Dormio Resorts & Hotels.