Vi har haft Dorte på besøg hos os til et adfærdsbesøg, af vores unghund:) Det var super givende, og vi fik gode øvelser til mental stimulering, som efter allerede et par dage har givet os en mere roli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bookede Dorte til et hvalpebesøg, da min hund var 10 uger, og det er jeg SÅ glad for! Dorte er en erfaren hundetræner og meget behagelig at arbejde sammen med. På bare et besøg lærte Dorte mig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Efter blot en enkel enetime med Dorte, har vi fået en helt anden hund. Dorte har en helt unik vide om, hvordan man skal håndtere hunde og hun kan også formidle det, så vi allerede efter en enkelt time... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt for mange aflysninger Jeg meldte mig til et forløb med træning fem på hinanden følgende onsdage. Med opstart den 13/8 skulle forløbet have været afsluttet den 10/9. Da træningen nu for femte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Respekt for hunden, samarbejde, positivt lederskab og konsekvens er nogle af grundreglerne på Dortes Hundeskole. Jeg lægger meget vægt på at tage hensyn til hundens individuelle formåen, dens alder, træningserfaring samt psyke. Træningen foregår kun efter bløde metoder og er en blanding af Anders Halgreen, Roger Abrandes, samt mine egen erfaringer. Jeg har en stor intuition og kan hurtig mærke, hvilken hund og ejer jeg har med at gøre, og de råd jeg giver, er med udgangspunkt i det jeg fornemmer og ser. Jeg ligger vægt på, at de hunde og ejere, som kommer hos mig, får noget med hjem hver gang og de skal kunne mærke en væsentlig forskel fra de kommer første gang, til de slutter sjette gang. Jeg lægger vægt på, at hund og ejer skal opnå et godt teamwork, så ejeren formår at opdrage/træne sin hund, så den er til glæde for familien. På alle hold er der tid til at besvare spørgsmål Vi holder ikke teoriaften, men putter teori ind i selve undervisningen, da jeg mener, at man lærer bedre på denne måde. Det er nemmere at forholde sig til teori, når man pludselig står i en situation, hvor man kan få en forklaring på, hvorfor hunden handler som den gør
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super god hvalpetræning, hvor der er meget fokus på kontakt mellem fører hund. Gode og sjove øvelser for hund og fører, der i sidste ende ender med en hvalp, der konstant søger kontakt med sin fører, kommer når man kalder og generelt god kontakt. Kan klart anbefales.
Ikke imponeret, ville ikke vælge det igen ej heller anbefale stedet

Réponse de Dorteshundeskole
Jeg kan klart anbefale Dortes Hundeskole.
Dorte er pædagogisk, klar i sin kommunikation og utrolig god til at vise øvelserne og hvordan man skal bruge sit kropssprog.
Der er ro på holdene, uanset om det er hvalpehold eller fortsætterhold og Dorte har en virkelig fin og præcis fornemmelse og aflæsning af hundene - og deres ejer!
Jeg har brugt Dortes Hundeskole til begge mine hunde og har fået kompetent, brugbar og venlig træning.
Dorte har en respektfuld, humoristisk og tålmodig måde at undervise på.
Jeg vil bestemt træne ved Dortes Hundeskole igen!
Vi har og er rigtig glade for at gå hos Dorte. Vi har både været på hvalpe- og forsætterhold.
Dorte er yderste kompetent og har givet os utrolig mange hjælpemidler til livet med vores første hund.
Vi har haft stor glæde af træningen på Dortes hundeskole. Vi har gået på hvalpeskole og nu på fortsætterhold. Undervisningen er kompetent og giver et gode ideer til den daglige træning hjemme. Dorte har et godt blik for den enkelte hunds mentalitet, og er god til at tage højde for det i undervisningen.
Der har været enkelte aflysninger på holdene, men alle træningsgange er blevet afholdt, og vi syntes at planlægningen af de flyttede timer er foregået på en ordentlig måde.
Dortes hundeskole kan varmt anbefales.
Sine Kjærgaard
Jeg er så glad for at gå til Hundetræning på Dortes hundeskole. Jeg har gået til hvalpe og fortsætter og har haft meget glæde af Dortes råd og vejledning. Hun er super god til, at vise og forklare hvordan man skal træne i dagligdagen. Hun er også sød til, at give os plads på et andet hold hvis man misser en gang, så man får fuld udbytte af hendes hold. Har prøvet andre hundtrænings hold men Dortes hundetræninger er bare super godt. Hilsen Mializza
Jeg bookede hold på nettet til søndag kl 10. Inden start fik vi besked om, at hun var nød til at rykke tiden til kl 8.00 de første 2 gange pga. forskydninger på tidligere hold. Vi mødte kl 8.00 og herefter opdagede jeg, at hun havde startet et nyt hold op kl 10- og at det ikke var et gammelt hold.
Dorte besluttede bare at vores hold nu var kl 08.00 uden at spørge de tilmeldte.
Derudover rykker hun rundt hele tiden på dage og tider med kort varsel.
Hun er ikke til at regne med, men hvis man er meget fleksibel kan det måske lykkes.
Træningerne er ok, men jeg ville aldrig ha tilmeldt mig et hold, hvis jeg havde vidst, at man ik kan regne med datoer og tider.

Dortes hundeskole er bondefangeri
Jeg har tilmeldt mig hvalpehold på Dortes hundeskole, og via mail fået af vide at der var plads på holdet og bankoverførsel skulle ske for tilmelding. Det blev gjort, men jeg har ikke modtaget nogen information om det tilmeldte hold. Jeg har ikke kunne træffe Dorte på hverken mail eller tlf siden. og har nu smidt 1000 kr ud på ingenting. Jeg bliver så TRÆT af folk der snyder! Derfor er jeg også gået til tasterne her på Trustpilot, da jeg desværre ikke nåede at læse alle de dårlige anmeldelser.
Hold jer langt væk fra Dortes hundeskole.

Réponse de Dorteshundeskole
Vi er super glade for Dortes hundeskole.
Undervisningen foregår roligt og med fin afstand som man skal her i 2020.
Øvelserne er enkle og velfungerende. Som første gangs hundeejer får jeg også på bedste måde flyttet min egen oplevelse af hvad vi kan med vores hund.
Dorte er klar og direkte i tonen. Altid venlig.
Jeg kan se på andre anmeldelser at nogle opfatter det som upædagogisk. Der må jeg bare sige: Smag og behag er forskellig. Den pædagogiske tilgang er perfekt til os.
Vi valgte i første omgang Dortes hundeskole fordi hun på hjemmesiden direkte opfordrer til at store børn er med. Det fungerer så fint.
Af Corona hensyn sidder jeg nu på afstand og kigger på mens det er min datter på 14 som gennemfører træning og øvelser.
Dorte justerer iht. vind og vejr. Når det regner for meget udskyder hun undervisningen jeg har fået sms hver gang.
Vi har allerede meldt os på Fortsætter hold...

Réponse de Dorteshundeskole
Dortes Hvalpetræning kan varmt anbefales.
Øvelserne er enkle, og Dorte har en varm og tydelig kommunikation både overfor hunde og os ejere. Vi går nu på fortsætterhold og er stadig meget tilfredse. Julie/ Østerbro

Réponse de Dorteshundeskole
Jeg har gået på Dortes Hundeskole med vores langhårede dværggravhund. Vi har været yderst tilfredse med undervisningen. Den er tydelig, kompetent og tog hensyn til de forskellige hunde på holdet og hvor langt de var i deres træning. De bedste anbefalinger herfra. Thomas / Valby

Réponse de Dorteshundeskole
Betal ikke penge til denne hundeskole, men giv dem til en hjemløs, der får du mere for pengene.
Det starter med at man betaler, men man får ingen bekræftelse på at man har betalt eller fået en plads på holdet.
Inden første undervisning modtager man ingen info om noget som helst.
Man møder op til undervisning den dag man har tilmeldt sig til og intet sker. Man ringer, telefonen bliver aldrig taget. Man lægger en besked men der bliver aldrig ringet tilbage.
Man skriver en mail som bliver besvaret med en masse beklagelser og undskyldninger og besked om at vi begynder i næste uge ellers får man besked.
Godt så, endnu en fridag bruger man på at kører fra Dragør til Søborg og intet sker.
Ingen Dorte, ingen undervisning, ingen besked og intet svar på telefonen.
Samme historie 3 gange i træk.
Nu håber jeg at vi får vores penge tilbage, men det ser desværre ud til at ske, nå man læser anmeldelserne her på siden
Jeg har nu fået mine penge tilbage

Réponse de Dorteshundeskole
Gode enkle øvelser. Tydelig undervisning. Plads til spørgmål og vejledning på holdet.

Réponse de Dorteshundeskole
EKSTREMT dårlig kommunikation og koordinering af træning. Udover dette er træneren så uhøflig og upædagogisk, at man ikke får lyst til at komme igen efter første gang. Vælger ALDRIG denne hundetræner igen og ville aldrig anbefale hende til nogen. Tilsyneladende har hun også snydt en masse kunder for deres penge med aflyse undervisningstimer, som aldrig bliver erstattet. Hold jer LANGT væk fra denne hundeskole!

Réponse de Dorteshundeskole
Dortes hvalpetræning kan varmt anbefales, hun har stor viden, og rådgiver ud fra den enkelte hvalps temperament og race. Timerne bliver kørt meget professionelt og struktureret med super gode øvelser, der bliver forklarer grundigt. Jeg er førstegangs hundeejer og lærer så meget...metoderne virker og jeg har en glad hvalp, som jeg kan gå med i hundeparken uden snor.

Réponse de Dorteshundeskole
Dorte dukker ikke op til timerne og finder på mærkelige undskyldninger. Den ene gang så sagde hun, at en af hundene i løbetid... det skal siges, at der var 4 hanhunde på holdet!!!
Dorte dukkede aldrig op til de 2 sidste trænings timer, og har endnu ikke, trods flere sms beskeder betalt penge tilbage for de timer. Hun svarer heller ikke på tlf.
Hold jer langt væk fra Dortes hundeskole, I får ikke det I bliver lovet og hun er en total fusker, der beholder jeres penge!!!!

Réponse de Dorteshundeskole
Har aldrig oplevet så uansvarlig og dårlig ‘service’. Vi har en lille hund som kommer fra Rumænien og selvfølgelig vil vi vores hund det bedste og bestiller både enetime og holdtræning hos Dorte.
Enetime kan vi godt skyde en hvid pil efter, Dorte har aflyst 3 gange (hver gang aflyser hun på dagen) og tilsidst måtte vi opgive enetime og nøjes med holdtræning. I dag skulle vi starte på holdtræning men ingen Dorte. Dorte valgte at lade vær med at møde op, vi har ringet til hende over 5 gange og intet svar. Hun ligger på når vi ringer. Vi har betalt for holdtræning på forhånd. Nu står vi med en hund der skal trænes, men ingen træner. Er spændt på at se om vi får vores penge tilbage, eller om hun bare er ude på at stjæle folks penge og efterlade dem i en situation som hverken er fair overfor vores hund og meget respektløs over for vores tid. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Dorte. Vi snakkede med en anden fyr som også var dukket op med sin hund, han havde heller ikke fået besked om aflysning af dagens træning. Dertil informere han os at sidst hun aflyste var det pga en forstuvet fod, til os sagde hun det var pga regnvejr. Fuld af løgn og tager ikke sit ansvar som hundetræner seriøst! Jeg er målløs over hvor uansvarlig en opførelse Dorte har. Det er altså levende væsner hun har med at gøre og hunde som har brug for hjælp. Nu vil vi tage kampen om at få vores penge tilbage, hvis vi da nogensinde kan få fat på hende og finde en træner som rent faktisk gider at lave sit arbejde.

Réponse de Dorteshundeskole
Super hundetræner, der giver sig tid til forklaring og gentagelser af øvelser. Hun ser den enkelte hund og fører, og guider til mer udvikling.
Dejlig rolige omgivelser træningen forgår i.