We zijn erg tevreden over de drinkwaterflesjes van Dottle, zowel wij als onze hond. Ze zijn handig om mee te nemen met elke lange wandeling. Helaas hebben we al 2x ervaren dat de flesjes stuk gaan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Artikel na ruim 1,5 maand nog altijd niet ontvangen. Via meerdere wegen (contactformulier, facebook en mail) contact gezocht, maar geen reactie ontvangen. Geen telefoonnummer beschikbaar om contact... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een week nog niks ontvangen. Alleen een mail waarin ze zeggen dat het is afgehandeld. Mail gestuurd wordt niet op gereageerd. Telefonisch contact gehad. Daarin wordt beloofd dat ik het deze week g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Niets aan te merken op de Dottle drinkfles... prima product, anders had ik er ook geen bijbesteld. Echter, ik had andere besteld dan ontvangen, van één ontbrak ook het draagkoordje. Aangezien ik direc... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Leuke accessoires voor je hond vind je natuurlijk bij Dottle. Origineel, van zeer goede kwaliteit en fair geprijsd.
Coordonnées de contact
Heemraadssingel 267, 3023 BE, Rotterdam, Pays-Bas
- info@dottle.nl
- dottle.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
vlotte levering en goede kwaliteit
Prima webshop
Prima webshop, fijne degelijke producten en een prettige persoonlijke service.
Fijne kwalitatief goede oplaadbare halsband
Snelle levering, halsband past perfect en de verlichting is duidelijk. Erg fijn dat de band oplaadbaar is en de band zo stevig is dat de hond hem kan dragen als normale halsband. Wij hebben gekozen voor de blauwe, leuk dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren
Boos
Helaas na een week nog steeds geen halsband ontvangen en jullie reageren ook niet op mijn e-mail.....
Halsband eindelijk ontvangen, ziet er goed uit, zullen m in het donker testen vanavond.
Prima halsband!
Prima communicatie met het bedrijf
Prima communicatie, had een opmerking gezet bij de bestelling en daar werd zeer snel op gereageerd. Product is ook prima, ik heb een lichtgevende halsband besteld met led verlichting. Ok gebruik hem wel als extra band puur voor in de avonduren tijdens het uitlaten.

Product goed, levering laat
De band met led-verlichting is een goed product. Maar een mailing rondsturen en dan niet goed opletten of daar ook bestellingen uit voortvloeien, vind ik niet zo handig. Bestelling dus later geleverd dan beloofd.

Réponse de Dottle
Mooi en kwalitatief product!
Fantastische service en echt goed product. Makkelijk in gebruik, heel goed zichtbaar in schermering/donker, duidelijke uitleg van de werking.
Ook de service en aflevering goed en snel!

Niet transparant!
Je ziet deze flesjes overal te koop. Deze zijn niet van Dottle, maar komen allemaal uit dezelfde fabriek in China. Ik heb tot twee keer toe (vele maanden er tussen) een mailtje gestuurd om te informeren naar wat voor soort plastic dit flesje is gemaakt, maar steeds geen antwoord. BPA vrij zegt niet veel. Je wilt PP of HDPE. Op een PET fles staat ook dat je die niet wederom moet gebruiken. Dit is niet voor niks. Het verkeerde plastic is slecht voor de mens, ook voor de hond. Niet kopen!

Réponse de Dottle
Aliexpress product dat je zelf ook uit China kan bestellen
Gewoon een aliexpress product wat ze onder de naam Dottle verkopen. De verpakking is van het merk PB+ en niet van Dottle. De verzendtijd is zo lang dat ze dit product waarschijnlijk zelf bij aliexpress bestellen op jouw adres. Bespaar jezelf geld en bestel gewoon zelf bij aliexpress, ook bij Amazon of Bol.com te koop voor minder, onder de echte merknaam. Ik zeg niet dat het een slecht product is, het is best handig, maar Dottle is gewoon een dozenschuiver terwijl ze doen alsof het hun product is.

Oplichting Dottle.nl
Bedrijf gevonden via google. Site zag er goed uit, verzending duurde alleen wat lang. Toch besloten de waterfles voor 25 euro te bestellen. Al snel kreeg ik de verzend bevestiging. Dit betrof een track en tracé code beginnende met LX. Dit houdt in dat deze uit Azië komt. Direct contact opgenomen met dottle.nl aangezien ik het vermoeden had dat het van AliExpress kwam. Ik werd nog net niet voor gek verklaard. Het product kwam absoluut niet van AliExpress. Toen ik de fles binnen kreeg. Kwam deze wel degelijk van AliExpress. Dit stond zelf op het label! Na confrontatie komen ze steeds met smoesjes.
Voor de retourkosten moet je zelf opdraaien. Laat staan dat je het geld terug gestort krijgt. Dit zie ik namelijk niet gebeuren. Trap er niet in mensen!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.