Snelle levering, alle benodigde info stond op de website. Was eerst wat sceptisch of het zou werken maar we zijn dik tevreden en bevelen het anderen van harte aan.

Product na bestelling snel ontvangen. De draindoger doet wat hij beloofd. Bovendien is het fijn dat hij van wat zwaarder materiaal is gemaakt waardoor hij mooi op zijn plek blijft liggen. Het materiaa... Voir plus

Met drie meiden met lange haren in huis was het schoonmaken van het de douchegoot altijd een berenklus. Van alles geprobeerd om dit te eenvoudiger te maken. Vaak de draindodger overwogen, maar vond 'm... Voir plus

Ik ben echt super blij met de Draindodger. Had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zoveel haar zou tegenhouden 😅 Ik heb er eentje in mijn bad en in de wasbak gezet, en je merkt meteen verschil. Geen... Voir plus

1. Magasin de produits capillaires

Not satisfied? Let us resolve it immediately. Email support@draindodger.com and we’ll make it right.

4,8

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Functioneert goed

Hi,
Ik heb nu twee weken een draindodger en ben er heel blij mee. Hij doet precies wat het moet doen en houdt bijna alle haren tegen! Dit scheelt mij veel tijd met opruimen

24 mars 2025

Réponse de Draindodger

Bedankt voor jouw mooie review Noa! Blij om te horen dat de draindodger jou veel tijd bespaart!

Gewoon goed!

Houdt zo’n 90 procent de haren tegen. Ik hoef de afvoer een stuk minder schoon te maken. Snel bezorgd via DHL

17 mars 2025

Réponse de Draindodger

Fijn dat je blij bent met de resultaten, Dennis!

Wat een uitvinding!

Wat een uitvinding is dit zeg, ik was aan het zoeken naar oplossingen voor haar in de goot te vermijden. Ik kwam bij draindoger terecht en had even contact gezocht en werd zeer vriendelijk geholpen. Het pakketje was snel in huis. Het werkt echt ontzettend goed, zo goed had ik niet verwacht.

Ik leeg het elke dag na de douche beurt maar heb dan ook erg last van haaruitval. Bizar hoeveel hier in blijft hangen.

Voor ons geen vies klusje meer!

16 mars 2025

Réponse de Draindodger

Bedankt voor je positieve review! Zolang onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Groetjes, Team draindodger

Great product and customer service

I ordered mine a few weeks ago and I was quite surprised how well it worked. I ordered the duopack, which includes two draindodgers. The customer service was also very kind as I accidentally ordered the wrong product at first but when I emailed them I got a quick reply and received my money back the same day. Overall a good experience and a good product.

25 février 2025

Réponse de Draindodger

Thank you, Daniel! We’re happy to hear you’re pleased with the draindodger and satisfied with our customer service.

Have a wonderful day, Team draindodger