DREM Värmepumpar Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Fantastisk service, bra gubbar som utförde hela arbetet. Vi blev dock av med värmen under två nätter men det tar inte ner betygen då de var väldigt tillmötesgående och ordnade med värmeelement ist... Voir plus

Kompetent och proffsigt team. Vårt gamla hus hade ovanligt tjocka väggar, gamla rör som var i vägen etc. Teamet på Drem löste alla problem och lyckades dra de nya rören gömda bakom de befintliga. Blev... Voir plus

Jag är lurad av säljaren på Drem. Säljaren slutade och företaget vill nu inte ta sitt ansvar för den ekonomiska uppgörelse som han gjorde med mig. Delvis får jag skylla mig själv eftersom jag gick... Voir plus

Vi har installerat en Qvantum Q9+Q175 med hjälp av DREM. Jag vill verkligen rekommendera DREM. De var generösa i att inkludera arbetet dels att byta plats på varmvattenberedare men även att demo... Voir plus

1. Fournisseur d'énergie verte
  2. Chauffagiste
  3. Entrepreneur spécialisé dans les systèmes de CVC

À propos de DREM Värmepumpar

DREM Värmepumpar

Som en av Sveriges största installatörer erbjuder vi en trygg och prisvärd helhetslösning för köp och installation av luft/vatten och bergvärmepumpar.

Få gratis offert utan bindning

TRYGGT.

- Alla våra installatörer är certifierade.
    - Vi hanterar allt från installation till bortforsling.
    - Vi erbjuder bara världsledande värmepumps-märken.

PRISVÄRT.

- Som en av Sveriges största installatörer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser.
    - Vi ger dig prisgaranti – inga överraskningar eller dolda avgifter.
    - Med digitala hembesök sparar du både tid och pengar.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är DREM-certifierade, vilket innebär att de har genomgått en utbildning eller visat att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att installera våra värmepumpar på ett professionellt, säkert och korrekt sätt.

Installatörerna har genomgått en omfattande granskningsprocess där vi verifierar referenser för att säkerställa deras kompetens och pålitlighet.

Installatörerna genomgår kontinuerligt olika kvalitets- och stickprovskontroller.

Vi hanterar allt från installation till bortforsling.

Din personliga energikonsult skräddarsyr din värmelösning och svarar på dina frågor.

Vi hjälper dig med allt:

-bortförsel av befintligt värmesystem
    -frakt och inkoppling av din nya värmepump
    -all hårdvara och VVS-material
    -städning efter installationen
    -de tillstånd och godkännande som krävs för installationen (i de fall ett tillstånd är nödvändigt).

Värmepumpar från ledande tillverkare

Våra värmepumpar kommer från ledande tillverkare - Panasonic och Nibe.

Vi erbjuder Panasonics bästa servicepaket – Aquarea Service+ Premium helt gratis första året.

Vi ger dig alltid 10 års garanti på installationsarbetet.

Stora volymer ger bättre priser

Tack vare våra stora förhandlingar kan vi erbjuda dig bättre priser och snabba leveranser.

Prisgaranti

Som kund hos DREM har du alltid möjlighet att vara säker på att du får den bästa möjliga dealen på ditt värmepumpsköp tack vare vår Prisgaranti.

Få gratis offert utan bindning

Bien

TrustScore 4 sur 5

170 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Proffsigt kundbemötande

Proffsigt kundbemötande, snabb installation

31 janvier 2025

Réponse de DREM Värmepumpar

Tack Oscar! Vi är glada att höra du är nöjd med oss.

Teamet på DREM

Supernöjd med byte av gammal…

Supernöjd med utbyte av gammal luft/vatten pump och installation av en ny.

Proffesionellt bemötande, bra pris, smidig och snabb installation.

Rekommenderar verkligen Drem

6 février 2025

Réponse de DREM Värmepumpar

Tack Linda för dina fina ord om din installation med oss. Det glädjer oss att höra att du är nöjd. 🌟

Hälsningar, Teamet på DREM

DREM tog hand om hela projektett med sin…

DREM tog hand om hela projektet med sin egen kunniga personal när vi lät installera vår luft-, vattenvärmepump. Inga underentrepenörer. Trevliga och lyhörda installatörer. Snyggt slutresultat. Vi hade en egen kontaktperson som höll i allt och det kändes tryggt och bra.

6 février 2025

Teamet på DREM

Mycket kompetenta och bra medarbetare

Mycket kompetenta och bra medarbetare. Dessutom trevliga och hjälpsamma. Tänk om alla installationer gick så smidigt!!

31 janvier 2025

Réponse de DREM Värmepumpar

Vad kul att höra att ni är nöjda med er installation. :)

Luft-/vattenvärmepump

Bra dialog från början till slut. Duktiga installatörer som genomförde arbetet på ett professionellt och effektivt sätt.

30 janvier 2025

Teamet på DREM

Snabba och effektiva hantverkare vid…

Snabba och effektiva hantverkare vid installation. Snyggt slutresultat och minskad elförbrukning mot min förra lösning.

16 janvier 2025

Snabb installation

Snabb installation

22 janvier 2025

Teamet på DREM

Drem har bytt ut min bergvärmepump

Drem har bytt ut min bergvärmepump. Modernt företag.
Enkel process, bra leverans, hög serviceambition och trevligt bemötande. Kunniga och trevliga installatörer.
Upplevelsemässigt en annan värld än mina gamla rörkrökarkontakter har kunnat erbjuda.

13 janvier 2025

Teamet på DREM

Snabb och professionell process rakt…

Snabb och professionell process rakt igenom. Enkelt offertförfarande och duktiga installatörer som bytte ut min gamla värmepump mot en ny. De kommunicerade om vad som skulle göras och jobbade sedan snabbt och snyggt. Efter avslutad installation städades det och allt skräp avlägsnades.

21 janvier 2025

Réponse de DREM Värmepumpar

Vad kul att höra att ni är nöjda med er installation. :)

Bra leverantör

Tydlig information. Kunniga montörer. Presenterade bra lösningar för installation. Hela arbetet sköttes snabbt och bra.

22 janvier 2025

Vi är nöjda med DREM

Vi är nöjda med DREM. Ett väldigt proffsigt bemötande.

20 janvier 2025

Réponse de DREM Värmepumpar

Tack Garip! Vi är glada att du är nöjd med oss.

Värmepump installation

Jag anlitade DREM för att byta ut en bergvärmepump. De var både trevliga och professionella, och priset var konkurrenskraftigt jämfört med andra installatörer. Enda problemet var att arbetet utfördes en fredag i januari, och tyvärr missade de att koppla in cirkulationspumpen vilket ledde till en kall helg.

De bad om ursäkt för felet och gav mig en kompensation på fakturan, vilket var en uppskattad gest. Om det inte hade varit för detta slarvfel med cirkulationspumpen hade jag gett dem högsta betyg. Jag kan ändå rekommendera deras tjänster.

17 janvier 2025

Réponse de DREM Värmepumpar

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår service och beklagar verkligen missen med cirkulationspumpen. Vi tar detta till oss och arbetar ständigt för att förbättra våra rutiner.

Stort tack för ditt förtroende och rekommendationen – det betyder mycket för oss!

DREM Värmepumpar

Rekommenderas

Anlitade DREM för nyinstallation av bergvärmeanläggning. Väldigt nöjda såhär i efterhand. Tydlig offert med konkurrenskraftigt pris. Borrföretaget drog ut på tiden lite men när väl borrhålet var färdigt var DREM snabbt på plats och installerade allt på 2 dagar.

16 janvier 2025

Réponse de DREM Värmepumpar

Tack Tobias! Vi är glada att du är nöjd med oss.

MVh,

Proffsigt rakt igenom

Proffsigt rakt igenom. Säljaren förklarade hur de skulle gå till och denna process följdes. Tydliga vid ändringar i arbete och skötte tider väl!

4 décembre 2024

Mycket bra

Mycket bra
Väldigt smidigt att jobba med teamet

20 décembre 2024

DREM-Teamet

Mycket nöjd med installationen och uppföljningen!

Jag är mycket nöjd med installationen av ny värmepump.

Trevliga killar som gjorde jobbet. De var omtänksamma och kollade löpande av med mig om jag hade frågor eller synpunkter.

Den gamla varmvattenberedaren, pannan och rördragningar togs bort och den nya installationen blev snygg.
Fick en bra introduktion till appen och styrfunktionerna. Och jag har inte behövt ställa om nåt sedan installationen.

Och efter några dagar fick jag ett mycket uppskattat uppföljningssamtal med möjlighet till frågor.

Dessutom har jag fortfarande efter 2 veckor inte fått någon faktura, så det kan ju bli riktigt bra det här… 🤓🌝👍
Tack!
Gunnar

11 décembre 2024

Teamet på DREM

Svårt att kontakta med de

När man ringer växeln går det inte att komma fram. Det är svårt att kontakta företaget.

19 décembre 2024

Réponse de DREM Värmepumpar

Vi har telefonväxeln öppen mellan 8:30-16:30 på vardagar. Övriga tider kan du alltid maila oss på hej@drem.se eller support@drem.se

Under vintern är det ofta högt tryck hos oss vilket gör att vi inte alltid hinner svara när du ringer på växeln. Skicka oss då ett mail så återkommer vi alltid så fort som möjligt.

Mvh
DREM-teamet

Bra service

Bra service, återkoppling, bemötande samt kunnig personal.

12 décembre 2024

Réponse de DREM Värmepumpar

Tack David för ditt omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att ni är nöjda. ✨

God Jul! 🎄DREM-Teamet