Jeg har haft de sjoveste og mest hyggelige køretimer — jeg glædede mig hver gang! Murat gjorde undervisningen tryg, afslappet og let at forstå, så selv de svære ting føltes overskuelige. Jeg kun... Voir plus

I recommend drive academy for everyone who wants to live a smooth driving licence process. My instructor Murat Can Güneş is a real professional and helped a lot by pointing out the most critical test... Voir plus

Murat er den bedste og sødeste kørelærer man kan ønske sig. Han er tålmodig, positiv, sjov, rolig og helt igennem fantastisk. Det var en fornøjelse at køre med ham hver eneste køretime. Jeg glæde... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Køreskole Århus Køreskole Åbyhøj

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

132 avis

10/10 kørelærer !!

Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor god Murat er som kørelærer fordi waow!
Han forklarer alting super klart (10/10), og hans tålmodighed er helt i top. Samtidig formår han at være både seriøs og virkelig sjov, så man føler sig tryg og godt tilpas hele vejen igennem.

13 avril 2026

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med min kørelærer Murat. Han har været utrolig hjælpsom, tålmodig og altid i godt humør. Han har også gjort køretimerne sjove. Jeg følte mig tryg under hele forløbet og han var god til at forklare tingene på en nem og forståelig måde. Jeg kan klart anbefale Murat som kørelærer.

24 mars 2026

Jeg havde Murat som kørelærer og jeg…

Jeg havde Murat som kørelærer og jeg har kun gode ting at sige, han får undervisningen til at være sjov på samme tid med at han lære en at køre.
Han er en smadder god kørelærer som kommer med tips til at køre som hjalp mig med at bestå køreprøven i første forsøg.
Jeg kan ikke andet end at anbefale ham som kørelærer 10/10 oplevelse, han burde virkelig få en lønforhøjelse for den ekstraindsats han giver.

12 février 2026

Jeg havde den bedste Kørelære jeg ku ha…

Jeg havde den bedste Kørelære jeg ku ha haft. Murat han er god til at sørge for man er tryk bag rettet og han er god og snakke med og har en sjov og god personlighed det har været nemt at aftale køretimer og der har været styr på alt slags kommunikation angående at bestille extra køretimer
Vh Oliver

16 janvier 2026

Klasse Oplevelse!!

Jeg havde fornøjelsen af at have Murat som min kørelære. Jeg har virkelig nydt de mange køretimer med Murat, han er virkelig god til at give en tryghed og tro på tingene. Udover at han er utrolig dygtig til at lære fra sig, er han fantastisk at være sammen med. Varm anbefaling herfra, kæmpe sheriff :)

15 janvier 2026

Stort ros til Murat som kørelærer

Stort ros til Murat som kørelærer, tak for denne gang. Han er super til sit arbejde, han er sjovt og lærerigt og gøre teorien spændende at man kan huske det, efter hvert køretur. Thumps up! Den største anbefalinger herfra.

14 janvier 2026

rigtig god oplevelse.

murat günes er en Kørelære som er rigtig god til at undervise - jeg har lært en masse fra ham.
Murat tager sin tid til hver elev, hvis ikke det var for Murat så havde jeg højst sandsynligt nok ikke bestået min teoriprøve.
Ikke nok med at han er dygtig til at undervise, så er han god til at håndtere forskellige situationer, og dømmer ikke når man er lidt for dramatisk under kørslen.
Varm anbefaling herfra, mega god oplevelse!

12 janvier 2026

Murat er den sødeste og bedste…

Murat er den sødeste og bedste kørelærer - mine køretimer med ham har virkelig været så lærerige. Man kan virkelig føle sig tryg i hans selvskab. Han gør det hele til en god oplevelse og er super støttende - jeg kan varmt anbefale ham☺️☺️

5 janvier 2026

Bedste kørelærer i branchen🚗

Jeg kan kun give Murat mine allerbedste anbefalinger. Hver køretime var både sjov og lærerig, og der var altid en afslappet og god stemning i bilen. Selv når man lavede fejl, blev det aldrig stressende, og Murat gjorde svære ting nemme at forstå med rolige og klare forklaringer. Han formåede at gøre køretimerne hyggelige, samtidig med at man faktisk lærte noget og blev en tryg bilist. Man kunne tydeligt mærke, at han oprigtigt gik op i, at man ikke bare bestod prøven, men også følte sig godt forberedt. Hvis du vil have en kørelærer, der gør det sjovt og nemt at lære at køre bil, så er Murat et oplagt valg 🚗😊

17 décembre 2025

Bedste oplevelse

Hvis 5 stjerner er det mindste så får han kun 5. Han er så talentfuld Murat at man skulle tro det er løgn. Han hjælper en på alle de punkter man har svært ved mens han gør det hyggeligt. Jeg har haft det sådan at jeg har glædet mig til at komme ud og kører bare så jeg kunne være i samme selvskab. 12/10 oplevelse. Jeg anbefaler kraftigt

16 décembre 2025

Derfor skal du vælge Rask😉

Mega hyggelige teori og kører tider, anbefaler 100% at du skal tage rask køreskole for en god oplevelse. De fleste lærer jeg har mødt har været så imødekommende, og søde med god energi!

16 décembre 2025

Det har været de bedste køretimer nogensinde

Det har været de bedste og sjoveste køretimer nogensinde, der var altid en pepsi max eller faxe kondi (ikke booster) klar.

Jeg har lært så meget af Murat, han er sådan en god lære, og han er virkelig god til at gøre sådan man lære af sine fejl og ikke glemmer dem.

Jeg kan virkelig anbefalde Murat som er en helt fantastik god mand.

9 décembre 2025

Fantastisk køreskole!

Jeg kunne næsten have taget flere timer bare fordi det var så hyggeligt at køre 😄

Kan virkelig anbefales til alle der vil lære at køre bil på en tryg, sjov og professionel måde. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse.

2 décembre 2025

Super fantastisk

Super fantastisk. Kørelæreren Murat er super venlig og super sød. Rigtig rigtig god lærer. Jeg er vildt tilfreds og kan klart anbefale

15 novembre 2025

The Best Driving Instructor Ever!

I’m very happy that I worked with Murat during my driver’s license training. He is extremely helpful and a great instructor. We practiced all possible routes, and he patiently focused on correcting my mistakes. He never made me feel stressed during our lessons — he’s always cheerful, kind, and easy to talk to. I’m really grateful for all his effort. Thanks to Murat’s guidance, I passed my driving test on the first try and I’m so happy! :) If you listen to his advice and apply what he teaches, it’s almost impossible not to pass! :)

3 novembre 2025