Svært fornøyd med produktene (2 hårstrikker i silke). De hadde ikke sjampoen jeg kjøpte, fikk pengene tilbake og masse gaver (2 hårkurer, 1 sjampo og 1 leave in conditioner) Veldig god kundeservice... Voir plus
Jeg bestilte en duft til bilen som var frisk og behagelig. Jeg kommer til å fortsette med denne når den er ferdig. Prøvde også duftlyset French Linen som var en dempet, ren og nydelig duft. Veldig for... Voir plus
Har kjøpt Klinto på denne netbutikken, en av den beste hjemmeparfyme som jeg har prøvd ! Gleder meg for å prøve flere produkter. Veldig hyggelig eier, fik super service hos henne. Anbefales!
L'entreprise a répondu
Tøymykner jeg har bestilt lukter veldig fint. Men priser er noe enormt høye.
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Velkommen hit! Vi håper du vil trives her - og tar gjerne i mot tips om produkter du kunne tenke deg å finne hos oss etterhvert! Duft spiller en viktig rolle i innemiljøet i et hjem. Det er det første og siste inntrykket man før i et rom. Gjør inntrykket unikt med utvalgte dufter.
Akerveien 135, 3170, Sem, Norvège
- post@drommeduft.no
- drommeduft.no
Hyggelig opplevelse
Rask levering, god kvalitet på produktene, veldig hyggelig innpakning, og en liten gave!
Svært fornøyd med produktene (2…
Veldig god kundeservice, svært fornøyd!
Veldig fornøyd med betjening.
..........
Beste i bransje
Top produkter, hyggelig kundeservice og raskt leveranse. Anbefales på det sterkeste ❤️
Lukter himmelsk!🤩
Jeg bestilte en duft til bilen som var frisk og behagelig. Jeg kommer til å fortsette med denne når den er ferdig. Prøvde også duftlyset French Linen som var en dempet, ren og nydelig duft. Veldig fornøyd!🤩
Veldig raskt levering....fine…
Veldig raskt levering....fine produkter...få se nå om holdbarhet...
Godt utvalg
Godt utvalg. Hadde akkurat det jeg var på jakt etter. Som var vanskelig å få tak i andre steder. Rask levering.
Rask og god service.
Jeg ble overrasket så mye
Jeg ble overrasket så mye! Tusen takk for gode kvalitet varer og surprise inne! ❤️
Rask levering
Alt var godt pakket, lukten var delikat☺️ Veldig fornøyd og pakken kom rask frem .

Réponse de Drommeduft
Likte gavene og kortet luktet veldig…
Likte gavene og kortet luktet veldig deilig, kanskje det mulig å finne ut hvordan det lukter?

Réponse de Drommeduft
verry happy with the purchase
verry happy with the purchase, was sent super quickly, price of the items was friendlier than in other places i searched, got even some sweet extra gift with it, will defenitelly come back :)

Réponse de Drommeduft
Tøymykner jeg har bestilt lukter veldig…
Tøymykner jeg har bestilt lukter veldig fint. Men priser er noe enormt høye.

Réponse de Drommeduft
Veldig bra kvalitet på varer
Veldig bra kvalitet på varer, rask levering, og kjempe bra kundedervice😊

Réponse de Drommeduft
Har kjøpt Klinto på denne netbutikken