Virkelig fed og god oplevelse igen. Dygtig instruktør og venligt team som var virkelige rare og fik lov til at styre lidt, da jeg hoppede anden gang 🪂🥰 Kan virkelige anbefales 🪂
L'entreprise a répondu
En helt ubeskrivelig fantastisk oplevelse, helt igennem professionelt, jeg følte mig godt taget imod, og var helt tryg fra start til slut, i er bare så gode til alt det i gør, tusind tak for jer❤️ Dr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en fantastisk oplevelse og gav et fedt adrenalinkick. I Dropzone Herning blev jeg mødt af et sødt, venligt og tålmodigt personale. Min flyvemakker Mikkel var fantastisk. Tak for en god oplevel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lige haft fornøjelsen af at springe tandem spring med Anders fra 4500m. Helt stille, roligt og afslappende at lade sig falde ud af flyveren og ned. Perfekt makker og jeg var på intet tidspunkt ner... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark tilbyder vi landets største udvalg af tandemspring til konkurrence dygtige priser. Hos Dropzone Denmark kan du også mærke suset af fritfald allerede på dit første solo spring da vi tilbyder AFF (Accelerated Free Fall) solo faldskærmsudspringskursus i verdensklasse - og nej, du behøver ikke et tandemspring inden du springer solo. Du kan også vælge at springe tandem faldskærmsspring fra enten 2000 m, 4500 m (mest populære), 6000 m eller helt op til 7600 m (Europas højeste) i trygge hænder hos landets førende faldskærmscenter. For at dokumentere dit spring, har du også diverse muligheder hvor den mest populære er at have én af vores professionelle videospringere dokumentere dit spring fra A-Z. Video af dit tandemspring kan bestilles så sent som på selve dagen. Vi har også Europas største swooping pond, en lækker cafe og bar, merch shop, reception, observationsdæk hvor du kan se faldskærmsspringerne lande lige foran dig, og en gratis campingplads (strøm kan tilkøbes) skulle du mangle et sted at sove i forbindelse med dit spring. Vi tilbyder grupperabatter (10+ personer), faldskærmsopvisninger, udlejning af faciliteterne til fest eller andet, og har mulighed for at assistere med TV-, film- og marketingsproduktion. Kontakt os på +45 2240 1117 eller skriv til info@dropzonedenmark.dk for et uforpligtende tilbud.
Skinderholmvej 31, 7400, Herning, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Det var en pisse fed og surrealistisk oplevelse... som ikke kan beskrives. Jeg har ikke andet og sige end prøv det selv!... i vil ikke fortryde det
Løste deres opgave til ug.
Lige dele sjov og lige dele alvor.
Super oplevelse med nogle dejlige positive unge mennesker. Kan varmt anbefales
Jeg fik den bedste oplevelse og en fantastisk dag his Dropzone Denmark 😁
Samtidig med at være professionelle, så var de også fokuseret på at gøre oplevelsen så fantastisk som muligt!
Kan så meget anbefales!!
Excellent skydiving !!!
Even though It is my first time Skydiving but I feel very very safe and comfortable, All the staff are so kind and friendly. If I can come to visit Denmark again I will be back asap.
Thank you for the wonderful time in the air.
TS.
Simpelthen et uforglemmeligt fald igennem skyerne og med udsigt over det flotte ganske land. Tak til Mads for at være en fantastisk tandeminstruktør!
Fuldstændig vild oplevelse! Det sødeste og mest kompetente personale som havde god humor ;) Kæmpe ros til min instruktør Christian/Kristian! Prøv! Prøv! Prøv!
As soon as you arrives at Dropzone Denmark you can feal the nice, chill and safe atmosphere.
Thanks to Christian for thaking me trough mig first tandem jump. Such a great experience!
Lidt skræmmende og nervøs og masser af højdeskræk tog jeg udfordringen op og kastede mig ud i det😃
Det er et professionelt team med masser af humor. Morten som jeg skulle springe med var god til at få min nervøsitet væk og få mig til at grine.
Det var den fedeste oplevelse og det vildeste jeg nogensinde har gjort.
Tak for en fed oplevelse til Dropzone Denmark
Kan varmt anbefales
Fantastisk grænseoverskridende oplevelse for mig. Min instruktør var utrolig sjov, rolig og havde stor viden omkring forløbet. Det var en oplevede for livet og det er ikke en cliche. Tak til Dropzone Danmark.
mvh. Maria
Jeg havde en fantastisk oplevelse og følte mig i enormt trygge og kompetente hænder hos Dropzone. De var, på en og samme tid, meget professionelle og yderst venlige og imødekommende.
Jeg kan kun anbefale dem.
Trygt og utrolig flot oplevelse med fritfald og svæv. Forstår godt at man kan blive afhængig at dette kick.
Fantastisk oplevelse. Super engageret personale. Kan varmt anbefales.
Super professionel sted....hvor stemningen er afslappet på den professionelle måde....super dygtige folk
Du kan føle dig helt tryg....kh Gitte Holm
instruktørene gør det ikke blot til en voldsomt spændene oplevelse, men også en kanon sjov oplevelse!! Absolut ikke sidste gang jeg ligger turen forbi her! :D
Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse! Det er uden tvivl en af de mest intense oplevelser, jeg nogensinde har oplevet. Top professionelt og helt igennem fantastiske mennesker.
Kæmpe tak for jer! 🙏🏻
Jeg havde givet min kæreste et spring i 30 års fødselsdagsgave. Og det spring har han snakket om han genre ville, siden vi mødte hinanden og længere.
Min store kæreste med skæg og tatoveringer brød ud i tårer da han landede, fordi han havde haft SÅ fed en oplevelse.
Kæmpe tak til jer, og ikke mindst Jakob/Jacob der var med ham. Cool sted, cool mennesker og en fed atmosfære. Vi kommer tilbage ✔️
Helt vildt!
Jeg er blæst bagover! Jeg havde aldrig troet at det ville blive så god en oplevelse! Jeg har i ca. 15 år tænkt på at tage et tandemspring, men aldrig gjort da jeg virkelig er bange for højder, frygter rutsjebaner og fritfald.. jeg var meget anspændt, tavs og usikker men min buddy Kim var sublim, han fik vendt min frygt til begejstring! Han havde bare styr på det. Jeg endte ud med en af de mest fantastiske oplevelser hidtil, og ærger mig nu over hvorfor pokker jeg ik har gjort det før. Så Dropzone/ Kim tak for en fantastisk oplevelse vi ses helt sikkert igen i Herning, dette er absolut ikke sidste gang, og ja jeg skal da tage en certificering så jeg selv kan hoppe ud!
Til dem der ik har prøvet det endnu, kan jeg godt anbefale et par ørepropper - ved ik om man må bruge dem, men det ville lige sætte prikken over i’et.
Super god oplevelse fra start til slut! Jeg sprang med Morten, som var med til at gøre oplevelsen endnu bedre med hans humoristiske tilgang til at ens liv faktisk afhang af ham. At han et par dage forinden havde stået i køkkenet og det nu var hans tredje spring, var heldigvis ikke sandt, men det gav da lige lidt ekstra spænding!
Øllene smager forresten også en hel del bedre efter man har hoppet fra et fly 😎🍻
En helt unik, exceptionel og fantastisk oplevelse fra start til slut med en god portion humør og professionalisme. Tak til Remy og Jacob.
En savoir plus sur les différents types d'avis.