Ontwerper online bevat bugs en handmatig aanleveren is mega duur. Tevens is het een vies spelletje om bij snellere levering meer geld te vragen.
Lisez les avis des autres
Voor het eerst hier besteld voor ons clubje. Mooie kwaliteit stickers (vinyl gelamineerd) we hadden witte ovale stcikers en rechthoekige zwarte besteld maar kregen beide ovaal. Even gebeld en zonde... Voir plus
Reeds een paar maal besteld bij Dr.Sticker, meestal zonder problemen. De laatste bestelling was echter een ramp, de verkeerde stickers afgeprint , dit waren stickers die ik had gemaakt met hun progr... Voir plus
Ik heb bij Dr. Sticker meerdere transparante stickers besteld voor mijn kayak en voor mijn race-auto. Beide keren was er goed contact over het perfectioneren van de proefdruk om het gewenste resultaa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Prima kwaliteit, goede service en betaalbaar
we hadden witte ovale stcikers en rechthoekige zwarte besteld maar kregen beide ovaal. Even gebeld en zonder problemen nu de juiste toegestuurd gekregen. Prima service en zeker voor herhaling vatbaar.
Geweldige service
Via onlinesticker.nl (zelfde als drsticker.nl) had ik een tekst als spuitsjabloon besteld om aan te brengen op de koof boven mijn keuken.
Alles ging zonder problemen (bestellen en leveren), maar toen ik aankwam bij het daadwerkelijk gebruiken van het sjabloon ging het mis. Het sjabloon had een komma te weinig in de tekst en het plakgedeelte van het sjabloon plakte simpelweg niet goed op mijn (latex) ondergrond, waardoor het sjabloon onbruikbaar werd en voor mij dus was.
Op mijn gefrustreerde email dit ik stuurde naar onlinesticker.nl kreeg ik snel en een keurig antwoord met verschillende mogelijkheden of oplossingen met voor en nadelen benoemd.
Één van de oplossingen was dat ik ipv een spuitsjabloon een sticker opgestuurd zou krijgen (zonder extra kosten) . Deze optie heb ik gekozen en tot mijn verbazing krijg ik 3 dagen later een pakketje met TWEE stickers in de kleur die ik gekozen had.
De sticker opbrengen ging prima en iedereen is tevreden met de sticker (misschien wel meer tevreden dan een gespoten)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.