3,9

Bien

DSG specialist 👍

Nadat ik al diverse garage had geraadpleegd en op advies olie en filter had gewisseld, was het probleem met mijn dsg bak niet opgelost.
Ook gespecialiseerd bedrijf die versnellingsbak problemen zei op te lossen maar het uiteindelijk niet wist op te lossen en stopte al snel de communicatie.

Ik heb toen op advies van een kennis contact gezocht met TVS engineering.
Na wat over en weer ge Whatsupp, zijn ze de auto komen halen.
Na duidelijke communicatie en een vooraf gestuurde offerte is mijn auto nu naar volle tevredenheid gemaakt.
Eigenlijk heb ik maar een min puntje kunnen ontdekken bij TVS, namelijk dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn en alle communicatie via de Whatsupp gaat.

21 mai 2025

Prima service en prijs/kwaliteitsverhouding

Met het uitlezen van mijn auto (Skoda Rapid Spaceback 1.0 tsi DSG7) bleek dat koppeling 1 de tolerantiegrens had bereikt, dus is de auto bij mij opgehaald in ruil voor de kosten van de remote diagnose, en naar TVS-Engineering gebracht, daar zijn beide koppelingen vervangen, en een stage 2+ software update voor de DSG versnellingsbak, deze schakelde op zich al prima, maar erg laag in de toeren, en de eerste versnelling werd praktisch niet gebruikt, na de update gaat ie echt eerst weg in z'n 1 en schakelt door bij rond de 2000 toeren, onmerkbaar, het was wel een investering, prima kwaliteit/ prijsverhouding, maar ik denk dat het het wel degelijk waard is ,en weer netjes thuis afgeleverd, dus alle lof voor dit bedrijf, daar zijn echte specialisten aan het werk, echt top!!

1 novembre 2024

Ik had een dongle besteld

Ik had een dongle besteld, voor een Remote diagnose omdat mijn DSG er af en toe ermee stopt.
Voordat ik überhaupt de remote diagnose heb kunnen doen stond ik al stil aan de kant van de snelweg, ik had TVS benaderd en hun chatbot verbond mij door en ze hebben meteen de diagnose remote uitgevoerd! Nou ja uiteindelijk hebben ze bak gereset en ben ik meteen doorgereden naar hun werkplaats waar de mechatronic vervangen is.
Vier dagen later had ik mijn auto weer terug ging best snel. Voor mijn laatste APK moest ik 1 1/2 maand wachten!!

10 octobre 2024

Megatronic vernieuwd

In mijn VW moest de Megatronic worden vernieuwd. Deze organisatie is duidelijk en concreet geweest over werkzaamheden en de kosten.

Via de telefoon altijd netjes te woord gestaan en via e-mail heb ik altijd antwoord gekregen op al mijn vragen (volgens mij altijd binnen een dag).

Na een diagnose werd aanbevolen om ook een software update te doen voor de DSG-7. In combinatie met het vernieuwen van de Megatronic kostte mij dat €250.

De vernieuwing van de Megatronic en de software update (inclusief proefritjes) heeft 5 uur geduurd.

18 septembre 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit