1. Restaurant scandinave
  2. Restaurant danois

Écrit par l'entreprise

Gourmet restaurant i Køge. Duevangs Deluxe er en gourmet og frokostrestaurant midt i Køge centrum mellem nogle af Danmarks ældste huse. Der er kun 300 meter fra Køge torv til Duevangs Deluxe. Nyd mad og drikke med udsigt til lovparken Som de eneste i Køge har Duevangs Deluxe udgang til Køges smukke park, kaldet Lovparken. Om sommeren emmer det af hygge, som var man i Paris, og med live musik over sommeren er det et oplagt sted at nyde evt. smørrebrød eller bare et køligt glas til frokost, i den dejlige park.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

19 avis

Luksus smørrebrød

Bestilte meuniere stegt rødspætte og æbleflæsk. Meget delikat og veltillavet. Fisken var saftig og stegt perfekt, lækkert med mayo og masser af grønt pynt.
Dernæst æbleflæsk, dejligt balanceret ikke for sødt eller salt, flæsket godt sprødt, igen godt med grønt pynt. Kæmpe plus med saftigt og rustikt rugbrød. Mine varmeste anbefaling. Krenkerup Classic øl var fin ledsager, god øl.

19 décembre 2025

Vi holdt fødselsdagsarrangement.

Vi holdt fødselsdagsarrangement med buffet som indfriede alle vores forventninger.
Dejligt varieret mad, god smag af råvarerne og afsluttet med en dejlig hjemmelavet dessert.
Alle vores gæster roste maden og ikke mindst den søde betjening.
Vi kommer gerne igen

15 juin 2025

160 års fødselsdag

160 års fødselsdag - 4 retters lækker menu - velsmagende - fine kreationer - flotte “farver” - særdeles fleksibel afvikling med plads til såvel taler som musikalske indslag - god og opmærksom betjening. Vi og gæsterne var særdeles tilfredse. Stor tak til restauratør Rikke og personale for en aldeles herlig aften……vi giver vores allerstørste anbefaling af “Duevangs” i Køge.

16 novembre 2024

Har lige holdt Sølvbryllup på…

Har lige holdt Sølvbryllup på restauranten. Den mest fantastiske oplevelse. Personalet var og er helt igennem skønne. Enormt service minded. Der blev severet den lækreste 3 retters luxus menu. En smags-bombe uden lige. Meget vel tilberedt, lækkert og gennemført. Omgivelserne er perfekte.
Det hele var så dejligt, og vi takker jer alle tusinde gange. Denne dag/aften vil vi ALDRIG glemme.

17 juillet 2024

Barnedåb til UG!

Vi afholdte vores søns barnedåb på Duevang. Med omkring 15 børn fra 6 måneder til 14 år, skulle der indtænkes “plads til leg”, hygge og samtidig fest.

Lokalet blev indrettet med legehjørne område, to langeborde, buffet, gavebord og lidt hyggekroge. ( vi var ca 40 )

Buffet var rigtig god og velegnet til de mange børn - gode anretninger, uden at være for “fint og fornemt” til en barnedåb.

Tjenerne var tilpas usynlige og samtidig synlige ved behov. - der blev fyldt op og sørget godt for os hele dagen igennem (11-15.30)

Som værter var det stærkt begrænset hvad vi skulle tage stilling til - derfor bare tak, det var en fornøjelse.

3 février 2024

Dårlig julebuffet

25 novembre 2023

Réponse : Duevangs Deluxe

det er vi da rigtig kede af at høre, men det er jo heller ikke en buffet, det er jo julefrokost serveret family style ved bordet

Var til Smag på Køge

Var til Smag på Køge , 3 retter til kr,250. Hovedret var braiseret svinekød, det var så sejt at det ikke var til at skære i, klagede til tjener og fik at vide at det havde hun hørt., dårlig betjening.

11 octobre 2023

Rigtig dejlig mad i hyggelig…

Rigtig dejlig mad i hyggelig restuarant.
Et par rigtig gode serveringer fra frokost kortet, samt et par tjenere i dejligt humør og i fuldstændig balance med gæsterne.

26 novembre 2022

hej Jonas, mange tak for din fine anmeldelse. Håber vi ses igen. Hilsen Rikke

Som altid høj klasse!

Jeg har spist på alle restauranter i Køge, og bliver ved med at vende tilbage til Duevang hvor »Alle retterne smager forbandet godt«
Spørg efter bord #12 som har frit udsyn til et stort åbent køkken. En fornøjelse at se le chef (Jimmy) arbejde i køkkenet.

9 novembre 2022

hej Henrik
Det var da en meget dejlig anmeldelse. Vi har altid bord 12 klar til dig når du kommer igen :O)
Hilsen René Duevang

Vi har i september holdt workshop /…

Vi har i september holdt workshop / teambuilding hos Duevang. Dette var ganske enkelt en super god og behagelig oplevelse, hvor service og venlighed var helt top. Vi havde booket selskabslokalet og blev serviceret med vand, kaffe, frugt, frokost og sluttede dagen af med en skøn 3-retters. Det er bestemt ikke sidste gang vi har benyttet os af dette. Tak 😉 Jane Lind – Indehaver hos Nybolig Køge.

7 septembre 2022

Réponse : Duevangs Deluxe

Hej Jane, tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen.
Hilsen René Duevang

De har styr på det

Dejligt sted. Elsker de små retter så man har mulighed for, at smage lidt af det hele.. Vi kommer helt klart igen.

6 septembre 2022

Hej Helle, tak for din anmeldelse, vi ses. Hilsen Rikke

Vi har i maj holdt vores søns…

Vi har i maj holdt vores søns konfirmation hos Duevang. Fantastisk dag hvor alt spillede. Super vejledning med sammensætning af middagen fra kokken og fantastisk service fra tjenerstaben både op til og under festen. Har kun godt at sige om både maden, servicen og hele stedet som helhed. Vi kommer tilbage!

9 juin 2022

Réponse : Duevangs Deluxe

hej Rikke, undskyld det sene svar. Tak for din anmeldelse. Vi ses en anden gang. Hilsen Rikke

Vi havde en fantastisk fødselsdags…

Vi havde en fantastisk fødselsdags brunch med 30 gæster. Maden er meget lækker og der er rigeligt. Service er også god. Jeg kan varmt anbefale stedet.

1 juin 2022

Hej Tiina, undskyld det sene svar. Håber vi ses en anden gang. Hilsen Rikke