Informations provenant de diverses sources externes

Tjen penger på dugnad. Dugnadsiden har hjulpet over 6000 grupper med å nå sine mål. En av Norges beste fortjenester. Dugnader til russ, idrettslag, korps, skoleklasser og andre.

2,6

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Ikke kjøp!

Hei. Jeg kjøpte dopapir til å støtte barn til kollega. Denne dopapir er helt forferdelig. Den er veldig hard og dårlig kvalitet. Den verre enn den billigste dopapir. Pengene er bortkastet. Det er rett og slett svindel å selge det dopapiret når den helt ubrukelig.

24 avril 2025

Hei,
Så leit å høre at du har fått et produkt du ikke er fornøyd med.
Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@dugnadsiden.no så hjelper vi deg!

Jeg har vunnet pizza fått beskjed att…

Jeg har vunnet pizza fått beskjed att vil være sendt på mail gave kort aldri kommet. Når jeg var kontakt med dem fått beskjed att mest sannsynlig det er noe feil med mail min og support har sendt den på nytt men ingenting har kommet. Prøvde få kontakt til support ingen svar føler jukset.

14 avril 2025

Hei Lukasz,
Vi har ikke hatt noen konkurranser hos oss med pizza som premie, så det er mulig du forveksler oss med noen andre?
Kontakt oss gjerne på kontakt@dugnadsiden.no om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Useriøs aktør

Useriøs aktør. Svært pågående, snakker ned sine konkurrenter, bruker hersketeknikker og trusler. Det finnes heldigvis andre og bedre alternativer. Styr unna!

10 février 2025

Hei Tor Erik,
Vi har som policy å ikke snakke om våre konkurrenter. Dersom du mener en av våre selgere bruker hersketeknikk og er svært pågående, vil vi veldig gjerne at du kontakter oss på kontakt@dugnadsiden.no

Dette må være tidenes dårligste avtale

Dette må være tidenes dårligste avtale! Har aldri sett mindre ruller med toalettpapir! Lurer de som skal gjennomføre dugnad slik at de ikke får solgt noe ved et senere tidspunkt!

3 août 2023

Hei Therese,

Vi har markedets største sekker, med 64 ruller i sekken og våre toalettruller måler mellom 18 og 18,5 meter.
Ta kontakt med oss på kontakt@dugnadsiden.no om du har spørsmål om våre produkter eller trenger hjelp med dugnaden.