Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Liep beetje mis bij dhl dit hebben ze direct opgepakt en gezorgd dat het in orde kwam , vind t zeer mooie schoenen Het contact via de app liep zeer fijn werd best snel op mijn appjes met vragen gerea... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu voor de tweede keer besteld bij deze webshop. Eerste bestelling ging eerst mis; we ontvingen de verkeerde maat, maar dit werd direct opgelost! Heel fijn en goede communicatie. Zoon wacht vol verw... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Wij geven aan onze klanten beste kwaliteit en maken het betaalbaar zo dat iedereen zijn stijl kan voltooien!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Liep beetje mis bij dhl dit hebben ze…

Het contact via de app liep zeer fijn werd best snel op mijn appjes met vragen gereageerd en wat men daar heeft beloofd heeft men waar gemaakt

19 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer slechte klantenservice, retour sturen lukt niet

Het duurde lang voordat de bestelling binnen was. De maat was niet goed, via WhatsApp aangegeven dat ik wilde ruilen. Geen probleem, de nieuwe schoenen in een andere maat werden geleverd. Ondertussen al wel gevraagd naar retourinstructies voor het eerste paar schoenen, daar kreeg ik geen reactie op.
Ook het tweede paar schoenen zat niet lekker, dus ik wilde ook dit paar retourneren en mijn geld terug krijgen. Uiteindelijk heb ik, na herhaaldelijk appen en dreigen met rechtsbijstand en het plaatsen van negatieve recensies, mijn geld terug gekregen. Met een hele vage uitleg dat de bank het had tegen gehouden ...
Beide paren schoenen staan hier nog steeds. Ook nadat ik heb aangegeven dat ik ze dan maar via Marktplaats ga verkopen om er vanaf te komen, nog steeds geen reactie met retourinstructies.
Slecht en verdacht bedrijf.

9 mars 2026

Top!

Goeie kwaliteit schoenen en een duidelijke communicatie via WhatsApp.

7 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de 2e keer schoenen besteld echt…

Voor de 2e keer schoenen besteld echt top kwaliteit en wat een gave schoenen deze kwamen ook weer netjes binnen 12 dagen binnen....netjes bezorgd door DHL.
Ik snap nog steeds de negatieve reacties niet hier.
Ik ga hier zeker meer bestellen top service en goed contact via WhatsApp ook ik ben een zeer tevreden klant..

18 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering, de schoenen die ik had besteld waren niet leverbaar dus mocht ik andere uitzoeken. Prijsverschil namen zij voor hun rekening. Vriendelijk en snel in reageren.

5 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

wij zijn super te vreden ze zijn echt…

wij zijn super te vreden ze zijn echt mooi schoenen goed aan gekomen ik ga zeker weer bij jullie bestellen bedankt hier voor

top top top super bedankt 🥰

4 février 2026

Réponse : Dutchsteps

Dank u wel voor uw positieve woorden. Wij blijven ons inzetten voor kwaliteit en service.

Zeer goede service en betrouwbaar

Zeer goede service en betrouwbaar
Ik bestel vaker bij dutch steps ik ben zeer tevreden over dutch steps

31 janvier 2026

Réponse : Dutchsteps

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Schoenen zagen er goed uit

Schoenen zagen er goed uit! En snel geleverd👌

30 janvier 2026

Réponse : Dutchsteps

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij streven ernaar om iedere bestelling met zorg af te handelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zo blij met deze site je koop 4…

Ik ben zo blij met deze site je koop 4 paar schoenen en je krijg een 1 paar random er bij en ook hele leuke actie met feestdagen en zo

28 janvier 2026

Réponse : Dutchsteps

Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug.

pas op

pas op, avrotros radar heeft een opmerking gestuurd waarin ze stellen dat ze namaak producten verkopen.

26 janvier 2026

Goeie kwaliteit

“Ik heb schoenen gekocht bij DutchSteps en ze zijn echt van supergoede kwaliteit. Je merkt meteen dat ze stevig en comfortabel zijn. Daarnaast zijn de mensen daar ook supervriendelijk en behulpzaam. Alles werd goed uitgelegd en de service was top. Ik ga hier waarschijnlijk zeker nog eens opnieuw kopen. Echt een aanrader!”

6 janvier 2026

Super bestelling

Super vriendelijke mensen, die je de benodigde info geven na de bestelling. Levering was ook goed. Schoenen zijn binnen en ze zitten super. Dank jullie wel Dutch Steps👏🏾

21 décembre 2025

Réponse : Dutchsteps

Wij stellen uw feedback zeer op prijs. Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende bestelling.

Réponse : Dutchsteps

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Schoenen werden pas 3 weken na aankoop geleverd. Deze voldeden niet aan mijn verwachting. 4 x contact gehad (met hun computer) en gevraagd hoe te retourneren en naar welk adres. Geen antwoord bekomen. Nooit meer!

14 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De communicatie verloopt zeer stroef…

De communicatie verloopt zeer stroef bovendien beweren ze mails te hebben gestuurd wanneer dit niet het geval is. Het heeft maanden geduurd om geld terug te krijgen voor schoenen waarvan ze mijn maat uiteindelijk niet hadden.

10 septembre 2025

Réponse : Dutchsteps

Dank u voor uw feedback.

Nogmaals ons excuses namen bancaire fout. Het terugbetalingsproces is destijds correct en direct door ons gestart. Door een uitzonderlijke bancaire fout is het bedrag tijdelijk vastgehouden, iets waar wij helaas geen invloed op hadden. Na uw melding hebben wij dit onmiddellijk opgepakt en is het bedrag succesvol opnieuw overgemaakt. Hierover hebben wij ook steeds mail contact gehad met u. Voor ons is klanttevredenheid van belang.

Wij betreuren het ongemak en zijn blij dat de situatie inmiddels volledig is opgelost.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb opnieuw Air Jordan 1’s besteld…

Ik heb opnieuw Air Jordan 1’s besteld bij Dutch Steps en de kwaliteit is – zoals altijd – écht top! Je merkt dat ze zorg besteden aan de afwerking. Helaas duurde de verzending deze keer wel wat langer (bijna een maand), maar de klantenservice bleef heel vriendelijk en behulpzaam en gaf duidelijke updates wanneer ik ernaar vroeg.

Uiteindelijk ben ik weer supertevreden met mijn bestelling. Aanrader! 🙌

6 décembre 2025

Réponse : Dutchsteps

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons plezier te lezen dat alles naar wens is verlopen.

We zien u graag snel terug!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus