Duurzaam Totaal Onderhoud Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super communicatie en vakkundige advies. Demi bespreekt eerst alle wensen en is eerst langs geweest en had eerlijk aangegeven dat de muren eerst gestucte moeten worden door een stukadoor. Daarna zijn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De prijs, service en communicatie is meer dan geweldig. Superaardig en vooral eerlijke mensen. Demi heeft veel werk verricht om ons plafonnetje netjes voor elkaar te krijgen. Mochten we ooit weer een... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur

Écrit par l'entreprise

Duurzaam totaal Onderhoud is een jong schilder/bouw bedrijf dat is opgericht na 10 jaren ervaring in deze branche.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Weet waar je aan begint!!!

Mooie praatjes; "Wij ontzorgen jullie".
Aantrekkelijke offerte om vervolgens pas op de dag van aanvang met een gigantische (indicatieve!!!) meerprijs te komen, waar zij zogenaamd ook erg van geschrokken zijn. Als je vervolgens een duidelijker specificatie wilt hebben van de offerte wordt er aan de telefoon op intimiderende toon gezegd dat 65% van de offferteprijs binnen 2 werkdagen op hun rekening dient te staan, ondanks dat het een offerte is waar nog niet voor is getekend! Voor overleg staan ze niet open. We hebben diverse keren klaar gezeten op het afgesproken tijdstip voor een telefonisch gesprek, maar kregen geen contact met ze. Live contact was, gezien de urgentie, niet mogelijk, er moest binnen één à twee dagen een beslissing worden genomen.
Op mail wordt niet gereageerd, inspreken op de voicemail van het telefoonnummer dat op hun site staat werkt niet, je wordt niet teruggebeld. Appjes worden gelezen (blauwe vinkjes) maar er wordt niet gereageerd. Het contactformulier invullen via hun site; hierop wordt ook niet gereageerd.
Hun site is allang niet meer up to date, het adres van DTO is allang geen Pikeursbaan meer.
Ze hebben op de eerste dag van aanvang alleen het laminaat en alles wat erbij hoort uit de woning gehaald en dit voor het huis gedeponeerd. Vervolgens wordt in een appje beloofd dat het laminaat over twee dagen wordt afgevoerd. Na één week en diverse klachten van omwonenden hebben we zelf een aanhanger moeten huren om alles weg te brengen naar de stort.
Intussen is er, zonder door hen vooraf in kennis gesteld te zijn, een bouwstop ingesteld.
Lang verhaal kort; we hebben godzijdank nu een andere goede(!) aannemer.
Achteraf blijkt al het zogenaamde vooraf berekende meerwerk (gefactureerde problemen die ze eventueel konden tegenkomen in de bouw) nergens voor nodig te zijn geweest.
Adviezen gebaseerd op natte vingerwerk en achteraf ook niet blijken te kloppen, bevestigd door 2 verschillende aannemers.
Mocht je toch, ondanks alle slechte reviews hier, toch besluiten met ze in zee willen gaan; DTO is niet aangesloten bij BouwGarant dus zorg voor een goede rechtsbijstandverzekering. Succes!
Uitgeleende sleutel wordt niet teruggegeven, dus tip: vervang de sloten!

8 mai 2026

Buitengewoon onbetrouwbaar

In het afgelopen voorjaar heeft het bedrijf bij ons gewerkt. het was aangenomen voor schilderwerk. Z beloofden ook de dakpannen van mijn atelier schoon te maken. Zonder reden en toestemming hebben ze ook de nokvorsten vervangen. En passant zei ik, dat het dak van de aanbouw aan het hoofdhuis slecht was. Ze hebben dit dak vervangen voor een wat dure prijs, waarbij het merkwardig was, dat ik alle materiaalkosten moest voorschieten. Toen ik even later uit mijn atelier kwam om te gaan kijken wat zoal gebeurde zaten twee van de werknemers op de nok van het hoofdhuis. ze hadden daar de nokvorsten vervangen, alsook die van de kepers.
Ik had nadrukkelijk gezegd, dat aan het hoofdhuis niets hoefde te gebeuren, afgezien van het afgesproken schilderwerk. Ik was perplex. Stijn, de kennelijke eigenaar van het bedrijf zei stoicijns, dat een deel van het dak slecht was. Ik had eerder gezegd, dat nergens lekkage of zo was. Hij wilde met mij overleggen. Terwijl wij nog maar net aan het praten was ging een van zijn werknemers (zogenaamd per ongeluk) door het dak, met zoveel lawaai, dat gewoon doorzakken niet zo waarschijnlijk leek. en daar zat ik, met een gat in het dak, dat sowieso niet had kunnen ontstaan als er niet op het dak geklommen was. Ik was compleet in de war. Er zat onweer aan te komen en het gat was pal boven de elektrameter en de keuken. Ik was wat paniekerig en ongetwijfeld heeft ook mijn leeftijd (83) een rol gespeeld. Ik ben er toen accoord mee gegaan, dat een deel van het dak vervangen zou worden. Al met al was ik 80.000 euro kwijt. Een paar dagen na beeindiging van de werkzaamheden belde de baas me op met de mededeling, dat hij eigenlijk 3000 euro tekort kwam. Ik heb hem toen gezegd, dat hij geen cent meer van me kreeg. Nu, een paar maanden later laat de verf aan mijn houten atelier alweer los.
Aanvankelijk had ik besloten om geen negatieve review te schrijven omdat DTO een jong bedrijf blijkt te zijn en ik bang was, dat dat het einde van zijn bedrijf zou kunnen betekenen, waardoor meerdere mensen op straat zouden komen te staan, mensen, die op zich goed werkten. Maar nu de verf alweer los laat en ik ook geen garantiecertivicaat heb gekregen, wat beloofd was is voor mij de maat vol. Ik hoop, dat Stijn zijn leven betert en begrijpt, dat je zo geen bedrijf kunt opbouwen.

5 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Review over Duurzaam Totaal Onderhoud…

Review over Duurzaam Totaal Onderhoud uit Deventer
In oktober 2024 vroegen wij via werkspot een offerte om de dakbalken onder het dak van ons huis te schilderen. De offerte was aantrekkelijk dus wij gingen akkoord.
In maart 2025 zouden de werkzaamheden beginnen.
Er waren al wat misverstanden over mail verkeer wat niet aankwam, wel verstuurd nooit ontvangen maar ja dat kan gebeuren.
In maart 2025 duurde het nog twee afspraken verder (1x kapotte accu, 1 x aanrijding met de bus) voordat een aantal mannen en ook de eigenaren van DTO langskwamen om naar wij dachten met de werkzaamheden te starten. Al wel vreemd dat er geen stijger meegenomen was.
Na inspectie van de dakrand zeiden ze dat er te veel dak delen rot waren en dat ze adviseerden een heel nieuw dak te leggen. Op onze vraag om het maar weer dicht te maken zodat we daar even over konden nadenken werd gezegd dat dat niet kon en dat we nu een beslissing moesten nemen.
Er werd op een A4tje een offerte gemaakt met de mededeling dat dit echt een mooie aanbieding was en dat ze er voor ons iets heel moois van zouden maken.
We konden niet bevroeden dat dit het begin zou worden van een ellende die nu pas, in mei 2026, (nadat we een ander bedrijf het prutswerk hebben laten herstellen door het dak opnieuw te leggen) eindelijk achter de rug is.
DTO heeft in het afgelopen jaar op geen enkele manier aangetoond bekwaam te zijn voor het werk dat ze zeggen te doen. Communicatie is rond uit slecht. Er wordt van alles beloofd zodat je denkt dat het goed komt en vervolgens laten ze je gewoon weer barsten. Afspraken worden niet nagekomen en ingehuurd personeel was bij onze klus niet kundig waardoor veel stress gehad hebben, lekkages, frustratie en een flinke kostenpost om alles weer te herstellen. Bij dit bedrijf nooit het grootste gedeelte al betalen voor het klaar is, zoals wij gedaan hebben.

Aandachtspunten voor Duurzaam Totaal Onderhoud:

- Zorg voor duidelijke communicatie en wees eerlijk.
- Wees hierin proactief: neem initiatief als iets niet gaat lukken en neem dan contact op. Als klant is het erg vervelend om steeds te moeten bellen, mailen, appen en geen gehoor te krijgen. Zeker als het om door jullie werkzaamheden veroorzaakte lekkages gaat.
- Houd je aan de afspraken. Kun je niet op een afspraak komen laat dit dan weten en maak een nieuwe. Zeg niet dat je langskomt om lekkage te herstellen en kom dan niet opdagen. Laat dan iig weten dat je niet komt. Doe geen beloftes die je niet na kunt komen.
- Zorg voor bekwaam personeel ook al maak je gebruik van ingehuurde zzpers.
- Werk veilig: zorg voor stijgers, ladders en een container om afval in te storten.
- Heb zorg voor de materialen van je klant. Zoals zonnepanelen met hun bijbehorende materialen, gootstukken rond dakramen en het bestaande zink en loodwerk. Herstel dit indien nodig op een duurzame manier.
- Houd supervisie op personeel dat niet geschoold is om een dak te leggen zodat de basis van een dak (het frame van tengels en latten) iig goed ligt. (afstand tussen de latten was niet consistent en niet volgens de normen. Dakpannen lagen niet in lijn en niet vast). Dit voorkomt enorm veel ellende, tijd en geld.
- Neem je verantwoordelijkheid indien het werk aantoonbaar ondeugdelijk is en vergoed de kosten aan de klant die deze maakt om het conform de richtlijnen in orde te maken. Zeker nadat je juridisch gebruik hebt gemaakt van je recht op herstel en er dan nog steeds ernstige mankementen zijn.

7 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Betaald en nooit meer op komen dagen!!!

OPLICHTERS! Offerte gebaseerd op 2 dagen werk met 5 man. Binnen 4u waren ze met zijn 2en klaar. 1 klus moest nog afgerond worden. Dit zou binnen 2 weken gebeuren en moest vantevoren betaald worden. de eerste weken allemaal smoesjes waarom het nog niet gelukt was. Tot op de dag van vandaag (ruim 8 maanden verder) nog niks gebeurd. Bellen, appen, je wordt meteen weggedrukt, geld krijg je niet terug. Geen enkele mogelijkheid om in contact te komen. Er worden beloftes gedaan die nooit nagekomen worden en wij zijn ons geld kwijt. Schandalig!!!!

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

"Afspraken werden goed nagekomen"

"Afspraken werden goed nagekomen": Dit is de definitie van betrouwbaarheid. Het laat zien dat het bedrijf doet wat het belooft, wat essentieel is voor vertrouwen.

17 octobre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

We zijn er trots op een professionaeel…

We zijn er trots op een professionaeel team te zijn dat oog heeft voor elk detail, dus het betekent veel voor ons om dat zo bevestigd te zien. Dat de kwalitatieve materialen en het netjes achterlaten warrdeet, stelt ons zeer tevreden – dit zijn fundamentele warrden voor ons.

20 octobre 2025

Schilderwerk

Na een wat slechte start van andere werknemers van Duurzaam totaal heeft Rob ,de huidige schilder, onze deuren perfect geschilderd. Ze zijn nu echt als nieuw!!

6 octobre 2025

Slechte ervaring

Onfatsoenlijk en onbetrouwbaar. Afgelopen woensdag (27 augustus) zouden wij tussen 8:00 en 8:30 een schilder op bezoek krijgen voor ons plafond. Na een paar uur toch maar telefonisch geprobeerd te vragen waar diegene bleef. De hele dag hebben wij niemand kunnen bereiken, zelfs geen reactie op onze mail. Bizar hoe een bedrijf zo met haar klanten omgaat. We zijn beiden de hele dag thuis gebleven om de schilder te kunnen ontvangen, maar er is nooit iemand gekomen. We hebben na woensdag ook niks meer van DTO gehoord, de telefoon wordt niet opgenomen. Kortom, wat ons betreft een onbetrouwbaar bedrijf en zeker niet aan te raden!

27 août 2025

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd. Complete dak vervangen.
Zeer netjes gewerkt en al het afval weer verwijderd.
Daarnaast door het onverwachte tegenvaller een meedenkend en flexibele opstelling.
Zal DTO zekers aanbevelen.

13 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Reparatie en renovatie werkzaamheden

Daar onze dakpannen niet meer zo best waren hebben wij op advies van DTO het gehele dak opnieuw laten isoleren, nieuwe panlatjes laten plaatsen, het lood laten vervangen en nieuwe dakpannen laten plaatsen. Ook hebben wij de buitenzijde van de woning in een nieuw verf jasje laten zetten, hier bij constateerden ze op bepaalde plekken houtrot. Na behandeling van het houtrot en nieuw hout geplaatst te hebben ziet alles er weer heel netjes uit. Wij zijn zeer tevreden met de mannen van DTO, ze zijn niet alleen vriendelijk maar zijn ook goede vakmensen. Mocht ik in de toekomst weer werkzaamheden hebben dan weet ik wel wie wij gaan contacten.

6 mai 2025

geen stijl

Namens dit bedrijf heeft ene M.S. ( de broer) de opdracht aangenomen en vervolgens met een kattebelletje als afspraak vele duizenden op zijn rekening laten overmaken o.a. als materiaal kosten. Daarna steeds meer en nieuwe betalingen laten doen tot in de tonnen. Slecht werk beneden pijl.

15 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Op vrijdag 17 januari 2025 om 16.30 uur…

Op vrijdag 17 januari 2025 om 16.30 uur hadden wij een afspraak staan om een eventuele zolderverbouwing te bespreken. Om 16.10 uur belden Duurzaam Totaal Onderhoud om aan te geven dat zij 20 minuten later zouden komen. Uiteindelijk is er niemand langsgekomen. Wij hebben nog teruggebeld en geappt, maar nooit meer wat gehoord. Kortom; super onbetrouwbaar en zeker niet aan te raden!

Onderstaande reactie van Duurzaam totaal onderhoud klopt niet.

Er stond niemand voor onze deur en er is ook nooit gebeld en nooit meer gereageerd op ons bericht. Pas nu er een review komt wordt er contact opgenomen. Wij laten het hier graag bij.

17 janvier 2025
Logo de Duurzaam Totaal Onderhoud

Réponse de Duurzaam Totaal Onderhoud

Beste Mariët Brinkman,

Nadat mijn collega's 15 minuten voor een dichte deur gestaan hebben en geen contact meer met u hebben gekregen, klopt het dat zij weg zijn gegaan.

De eerst volgende werkdag is er nog 1x telefonisch geprobeerd contact met u op te nemen voor een nieuwe afspraak, hierbij hebben wij u niet kunnen spreken.

Wij betreuren het dan ook zeer dat u een negatieve review plaatst en wensen u succes met uw zolder.

Duurzaam Totaal Onderhoud

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus