Super service. Havde besøg af Mikkel, som er en venlig, effektiv og meget service minded ung mand. Servicerede anlægget, forklarede forskellige ting og gav til slut en fin status på anlægget. Klar an... Voir plus

Lisez les avis des autres
Fantastisk service! DVRS er effektive,meget imødekommende og de sørger for at der er rent efter dem, samtidige med at de gør rent udvendigt om kanaler, så alt ser rent og pænt ud når de er færdige. D... Voir plus
Kanon service og god rådgivning! Der blev givet kyndig vejledning og gennemgang efterfølgende, så man forstod hvad der var blevet lavet og optimeret. 5/5 stjerner og vil til hver en tid anvende dv... Voir plus
Det var en rigtig god oplevelse. Mikkel var kompetent og behagelig. Han holdt os informeret om ankomsttidspunkt og kom som aftalt. Han viste os før og efterbilleder og var behjælpelig med bestilling... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk Ventilationsrens & Service (DVRS) er specialister i ventilationsrens og service af ventilationsanlæg for både private og erhverv i hele Danmark. Vi renser udsugning, emhætte og kanaler, indregulerer anlægget korrekt og udfører løbende service og vedligeholdelse, så luftskiftet fungerer, som det skal. Resultatet er et sundere indeklima, lavere energiforbrug og et anlæg med længere levetid. Vi løser opgaver for villaer, lejligheder og boligforeninger såvel som for erhverv som restauranter, hoteller, kontorer og institutioner, og vi håndterer de fleste typer ventilationsanlæg, herunder anlæg fra bl.a. Nilan. Vores faste team af erfarne, uddannede teknikere kører i hele landet, fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland. For private boliger arbejder vi med en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms, så du kender prisen på forhånd og undgår overraskelser. For erhverv giver vi en fast pris tilpasset opgaven og anlæggets størrelse. På alle opgaver får du både prisgaranti og tilfredshedsgaranti samt dokumentation for det udførte arbejde. Book ventilationsrens eller en uforpligtende snak om service på dvrs.dk.
Vores løfte til dig
Écrit par l'entreprise

- Fast pris, ingen overraskelser
- Ventilationsrens til private til en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms. For erhverv får du en fast pris tilpasset opgaven.
- Pris- og tilfredshedsgaranti
- Du er dækket hele vejen. Er du ikke tilfreds med resultatet, gør vi det godt igen.
- Erfarne teknikere i hele Danmark
- Vores faste team af uddannede teknikere kører fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland.
- Et sundere indeklima fra dag et
- Vi renser udsugning og kanaler og indregulerer anlægget, så luften bliver sund igen og anlægget holder længere.
Prisgaranti
Fast pris, ingen overraskelser
Coordonnées de contact
Danemark
- Kontakt@dvrs.dk
- dvrs.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Gode og effektive
Jeg benyttede mig at deres tilbud om at rense mit genvex anlæg. Der kom to mand og udførte en effektivt rensning af anlægget. Indregulerede, rydde pænt op og svarede på de spørgsmål jeg havde.
De bedste anbefalinger herfra.

God oplevelse
Nem booking. Kom til aftalt tid, var meget service mindede og leverede et super resultat.

Super god oplevelse
Super god oplevelse - grundig rensning - gav mange gode oplysninger om hvordan ventilationssystemet virker - om hvor tit det skal renses - og fik indstillet alt så det passer til mit behov - kan klart anbefales

Réponse de Dansk Ventilationsrens & Service
Super god service og fair pris
Super god service og fair pris. Dygtige og effektive teknikere (Nikolaj og Christian) lavede et rigtig fint stykke arbejde og var servicemindede. 5 stjerner herfra!

L’expérience Trustpilot