Tack för den snabba och snygga leveransen av en mycket fin och gedigen produkt – Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd. En bra produkt, lätt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant färg.... Voir plus
Helt suverän kundservice. Fick jättebra hjälp med förslag på lösningar. Ett riktigt engagemang från företagets sida för att hjälpa mig (kunden) hela vägen. Inväntar leverans av beställda varor imorgo... Voir plus
Ta produkt, lite lång leverans tid men helt oki. Stod att man behövde ha telefonen tillgänglig och kunna svara för leverans, men det kom på utlämningsställe utan att jag gjort de valet.
Snabb leverans. Trevlig service vid frågor. Bra pris. Bra kvalité. Toppen på alla sätt!
Vi är din online-destination för plast av hög kvalitet till bra priser, levererad direkt till dig. Oavsett om du arbetar med ett projekt hemma, i verkstaden eller i ditt lilla företag, har vi ett brett utbud av plastprodukter som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från skivor, rör och stänger i olika storlekar, färger och ytor, till termotak, hängrännor och mycket mer. Vi erbjuder även specialskärning, så att du kan få plasten exakt enligt dina mått.
Virkevangen 80, 8960, Randers SØ, Danemark
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : e-plast.se
Snabb leverans och plexiglaskivorna kom hela, och precis enligt specifikation!

+ lätt att beställa
+tydlig information om varorna
+Snabb leverans
- fick inget besked vilken dag det skulle komma.

Réponse : e-plast.se
Det var snabba leveranstider och att e-plast hade flera gånger kontakt med mig ang. leveransen.
Mycket snabb frakt och bra pris påmaterialet, bra kundkontat och bra respons från företaget.

Réponse : e-plast.se
Jag blev överraskad över att leveransen kom fort och att det var enkelt att hämta själv.

Bra hemsida.
Lätt att få överblick
Bra förklaring över vilka egenskaper de olika materialen har.

Réponse : e-plast.se
Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd.
En bra produkt, lätt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant färg.
Mycket nöjd kund.
Och den levererades ända fram till dörren – fantastiskt!
Ett stort 10 av 10.

Réponse : e-plast.se
Simons förmåga att kommunicera med mig som kund, då leverans blivit skadad!! Tack!

Réponse : e-plast.se
Det var en transportskada på mitt plast tak och det var lätt att ta kontakt med e-plast för att få det utrett.

Réponse : e-plast.se
Allt funkade bra med tilläggsbestllning och snabb leverans!

Réponse : e-plast.se
I am very happy with my purchase. Fast delivery and the products were of good quality.