1. Magasin de materiaux de construction

E-Shock is de grootste online elektrische bouwmarkt van België. Bij E-Shock vind je een gigantisch aanbod aan technisch doe-het-zelfmateriaal, van elektrische installatiebenodigdheden, verwarming tot verlichting en ventilatie.

2,9

Moyen

Klantendienst onbestaande!?

Levering in 2 delen zonder 1 woord uitleg. Klantendienst onbestaande. Geen antwoord op emails, geen werkend telefoonnummer beschikbaar. Plots krijg ik dan toch het ontbrekende onderdeel. Misschien heeft er toch iemand mijn emails gelezen? Je hebt er het raden naar......

12 avril 2024

Achtung ⚠️ ⚠️⚠️

Achtung ⚠️ ⚠️⚠️
Fake Seite, falsche Adresse, falsche Telefonnummer. Man erhält keine Ware. Adresse wird von von diesem Onlineshop benutzt: zelfbouw-pieters
Bei der Telefonnummer sind die letzten Ziffern nur vertauscht.
Es wird umgehend eine Anzeige bei der Polizei erfolgen.
⚠️⚠️⚠️

2 octobre 2023

E Shock is het slechtste online…

E Shock is het slechtste online aankoopbedrijf dat ik ken. Geen after-sales service, onmogelijk om iemand online te krijgen, geen service voor het retourneren van goederen, enz. Ik ben via de Visa Fraud Department geweest om een ​​ongeschikte aankoop terug te vorderen.
Verified by Visa heeft geen contact gehad met de verkoopsite van E Schock en heeft ook nooit een reactie op brieven gehad. Voor een aankoop gedaan op 20 juli 2023 kon ik op 20 september 2023 worden terugbetaald (bedankt Verified by Visa).
Kortom, koop niets op deze site.

E Schock est la pire société d'achat en ligne que je connais.Pas de service après vente, impossible d'avoir quelqu'un en ligne aucun service pour le retour des marchandise etc...J'ai du passé par Visa Fraud Departement pour récupérer un achat qui ne convenais pas.
Verified by Visa n'a pas eu de contact avec le site de vente E Shock et n'a jamais eu de réponse aux courriers. Pour un achat effectué le 20 juillet 2023 j'ai pu être remboursé le 20 septembre 2023 ( merci Verified by Visa).
En conclusion n'achetez rien sur ce site

20 juillet 2023

communicatie was heel slecht

communicatie was heel slecht, website nog teveel fouten,

19 mars 2023
Logo de E⚡️Shock België

Réponse de E⚡️Shock België

Beste Filiep,

Zoals u ook op Google werd gerepliceerd was de communicatie slecht door de toon die u aansloeg. Wij doen er in alle tijden alles aan om onze bestellingen tegen een toptempo te leveren. Het is daarom ook bijzonder jammer dat u geen week kan wachten op een onderdeel wat vrijwel nergens te leveren viel die moment. Het moment u ons contacteerde was het probleem zelfs reeds verholpen.

We vinden het dan ook bijzonder jammer dat u uw verbitterdheid zowel op Google, trustpilot als tegen ons personeel uit. We vragen u daarom uitdrukkelijk niet meer bij ons te bestellen.

Bij E⚡️Shock staat positivisme op plaats nummer 1 en wensen dit zo te houden.

Nog een fijne dag verder.