Har leveret forkert og efterfølgende er…
Har leveret forkert og efterfølgende er det umuligt, at komme i kontakt med firmaet. Der svares ikke på min henvendelser.
Og pengene har han jo trukket!!!
Aucune trace de demande d’avis
Og pengene har han jo trukket!!!
Kontakt med indehaver er nærmest lig nul.
Han prøver at svindle os og vil ikke udlevere de frimærker tilbage til os, som han har kigget på. Han prøver i stedet at vi skal forære ham dem som han kan tjene lidt penge på og vi så får lig nul og kun kørselsudgifter ud af det. Vi har stadig ikke fået vores frimærker tilbage!
Han er en fusker og kan absolut ikke anbefale at involvere sig med og handle med ham!
Svarer ikke på mails og beskeder om…
Svarer ikke på mails og beskeder om manglende levering af bestilte varer den 2. Januar 2026. Pengene er selvfølgelig blevet hævet allerede den 3. Januar af Printerrefill.dk, som åbenbart er et andet af deres firmaer. Mine varer er stadig ikke kommet!!!! Meget dårlig stil. Kan bestemt ikke anbefale andre at handle der. HANDLER DER ALDRIG MERE.
Svarer ikke på mails og beskeder om manglende levering af bestilte varer. HANDLER DER ALDRIG MERE.
Fuldstændig problemfrit. Lynhurtig levering og fin indpakning.
Modtaget sms vedr tracking - vare leveret i VEJEN i Jylland, bestilt til MENY, Bagsværd. GLS oplyser at de har sendt sms på baggrund af oplysninger fra afsender.
I Vejen, har en modtager afhentet forsendelsen! Der svares ikke på telefoniske eller mail-henvendelser.
IKKE ET BETRYGGENDE HANDELSSTED.