À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Hos EARA har vi sat os for at berige danskerne med kvalitetslyd. Vores passion for lyd, hvad enten det drejer sig om hovedtelefoner eller højttalere, har altid været grundlaget for udviklingen og forbedringen af den traditionelle lydoplevelse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Top service - Top produkt

Jeg giver 4 for en forventet, god oplevelse. 5 giver jeg for det der går ud over det forventede. Sådan er det for Eara.dk. En god handel som blev mødt med en øjeblikkelig reaktion og ombytte da en fejl opstod. Anbefales på det stærkeste. Og da gør det jo heller ingen skade at produktet Aera Pro er fremragende.

26 septembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Lyden er Ok

Lyden er Ok
De sorte gummi dimser sidder ikke ordentlig fast så de bliver siddende i ørene.

Meget lang levering men det er DAO’s skyld

9 septembre 2024

Hej Kim

Det er selvfølgelig ærgerligt, at leveringen har været lang, dog har det ikke været noget vi har kunne gøre noget ved, desværre!

Men ift at gummi dutterne falder af, det har vi ikke hørt blandt vores kunder, det er du den eneste som har oplevet.

Du er velkommen til at tage fat i kundeservice info@eara.dk - Så finder vi en løsning til dig :)

Mvh Eara.dk

Denne vare

Denne vare, passer med det som er blevet lovet.
Min ordre blev hurtigt ekspederet.

17 juillet 2024

Hej Kim

Vi nyder glade kunder som dig, og går gerne en ekstra km for at du får en god oplevelse! Vi er glade for at du er tilfreds med servicen og dine EARA Pro.

Mvh
Ann-Sofie fra Eara 🤩

Fed oplevelse

Virkelig fed oplevelse med firmaet. Hurtig levering og så er produktet genialt. Jeg har ejet mange forskellige høretelefoner men de her er de bedste jeg har haft, perfekt pasform til mine øre og genial feature med touch skærm på etuiet. Kan kun anbefale dem!

14 juillet 2024

Hej Manu!

Tusinde tak for den gode anmeldelse! Vi er meget glade for at du kan lide dine høretelefoner! :D

Mvh
Ann-Sofie fra Eara! :D

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god lyd til prisen.

Rigtig god lyd til prisen.
Har prøvet headset med bedre ANC (især Transparent lyd), men slet ikke i den prisklasse.
Fantastisk pasform!

Er rigtigt godt køb til 495kr.!
Derfor 5 stjerner.!

11 juillet 2024

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service
Lever helt vildt op til mine behov og er meeeeega tilfreds

2 juillet 2024

Hej Povl

Vi er glad for at du kan lide vores service og produkt! :D

Mvh Eara :D

Super fede høretelefoner

Super fede høretelefoner, og specielt til prisen. Batteriet holder virkelig længe, og jeg har ikke haft brug for at oplade dem, siden jeg fik dem

Derudover er lyden imponerende, og støjreduktionen fungerer også, som den skal. Kan klart anbefales herfra!

29 juin 2024

Réponse de EARA

Tusinde tak for beskeden, vi er glade herinde over at modtage de gode ord omkring vores produkt og det vigtigste for os er at du er glad og tilfreds

Mvh Eara
Rigtig god aften :D

Meget tilfreds med mine Eara Pro

Meget tilfreds med mine Eara Pro! De er super komfortable at have i ørene og fik dem 2 dage efter jeg havde bestilt dem

21 juin 2024

Réponse de EARA

Tusinde tak for de gode ord ! Vi er glade for at du er tilfreds og at leveringen gik godt :D

Mvh Eara

Troværdig sælger

Troværdig sælger, hurtig levering.
Behagelig i ørerne og holder strøm længe 😎👍

19 mai 2024

Hej Connie

Tusinde tak for din gode anmeldelse! Vi er utrolig glad for den feedback du giver os. Vi er super glad for at du er tilfreds 😄

//Eara.dk

Mega god service

Mega god service. Ordren kom dagen efter jeg bestilte!

20 mai 2024

Tusinde Tak for din gode anmeldelse! 👌
//Eara.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tilfreds med min ordre

Super tilfreds med min ordre! Rigtig hurtig levering

16 mai 2024

Tusinde tak Emil!
Vi er super glade for at du er tilfreds :)

Kan helt klart anbefale Eara

Fik mine Eara pro, efter blot to 2 dage. Jeg er super glad for dem. De har virkelig god lyd til prisen! Synes de er langt bedre end AirPods pro, som jeg har haft tidligere

16 mai 2024

Réponse de EARA

Tusinde tak for den gode anmeldelse Alfred!
Vi er glade for at du er glad :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fede høretelefoner med god…

Virkelig fede høretelefoner med god lyd!!
God kvalitet til en meget god pris samt hurtig levering og god service!!
Kan klart anbefalede EARA

14 mai 2024

Réponse de EARA

Tak for din gode anmeldelse Mikkeline!
Vi sætter altid kunden i første række, så vi er taknemlige over at du har fået den oplevelse! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtaget et par høretelefoner…

Jeg har modtaget et par høretelefoner fra EARA, og jeg er meget overrasket de spiller rigtig godt og lyden er i top, derudover sidder de rigtig godt i ørerne, jeg kan helt klart anbefale et par.

Leveringstiden var os helt i top modtog min ordre efter 3 dage 😃

10 mai 2024

Hej Jakob!

Tusinde tak for din gode anmeldelse, vi er mega glade for vores EARA Pro, lever op til alle dine forventninger. 😎

Meget tilfreds

God service og hurtig levering Ear pods i høj kvalitet til en rigtig fornuftig pris

1 mai 2024

Hej Jannik!

Tusinde tak for din anmeldelse, vi sætter rigtig stor pris på at du synes vi har leveret en god service og at du er vilde med vores EARA Pro. 😎

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god lyd til en overraskende…

Virkelig god lyd til en overraskende billig pris! Derudover er touchskærmen på coveret genial. Jeg kan bestemt anbefale Eara.dk :)

7 mai 2024

Hej Frede!

Tusinde tak for de gode ord! Vi sætter kvalitet i højste sæde, samtidig med at vi levere et produkt som alle kan have råd til!😎

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus