Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tilasin Vertex triggerpiste laitteen. Tilaaminen todella helppoa ja toimitus nopeaa. Itse laite on jo parin käyttökerran jälkeen auttanut sekä yläselän että lantion alueen kipupisteisiin. Ihan para... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Olen käyttänyt yläselän rentouttamiseen kun jännitys helpottaa saan jälleen hyvän ryhdin. Toimii myös lantion, alaselän ja pakaroiden alueella. Tämän päällä voi kätevästi siirtää painopistettä ja hier... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Spinalla on nyt pelattu noin viikon verran ja voinen kyllä sanoa, että raksuttaa kumman hyvin, yllätyin kuinka näpäkästi sieltä saa oikeesti jumit auki. Suosittelen

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

EaseNordic Myy ammattitason lihashuoltovälineitä kotikäyttöön. Tuotteet on kuratoinut rekisteröity urheiluhieroja, joka työskenteli vuosia hierontavastaanotolla ennen brändin perustamista. Valikoimassa mm. Vertex-triggerpistetyökalu, Easenordic on suomalainen yritys, joka toimittaa tuotteet Suomesta.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

4,6

Tous les avis

(32)

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tilasin Vertex triggerpiste laitteen

Ihan paras laite ja helppo käyttää.
Suosittelen lämpimästi 😊

9 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Tilasin vertexin näkemäni mainoksen…

Tilasin vertexin näkemäni mainoksen perusteella niska- ja hartiaseutu ongelmien takia. En odottanut mitään, mutta muutaman käyttökerran jälkeen pahimmat kivut ja jäykkyys on helpottunut ja laitteesta on ollut monipuolista hyötyä. Esim. istuessaan laittaa sen selän taakse ja sekin tuntuu rentouttavalta. Toimitus ja kaupanteko oli sujuvaa ja nopeaa.

9 septembre 2026

Selän rentouttamiseen…

Olen käyttänyt yläselän rentouttamiseen kun jännitys helpottaa saan jälleen hyvän ryhdin. Toimii myös lantion, alaselän ja pakaroiden alueella. Tämän päällä voi kätevästi siirtää painopistettä ja hieroa,

8 septembre 2026

Vertex yllätti minut

Vertex yllätti minut. On auttanut minua esimerksi tukkoisuudessa ja toiminut oikeastaan juuri, niin kuin pitäisikin. Aluksi epäilin sitä, mutta nyt voin sanoa olevani tyytyväinen.

24 août 2026

Onnistunut tilaus!

Harvoin tulee netistä tilattua mitään, mutta tämän kokemuksen jälkeen uskaltaa kyllä tilata jatkossakin. Hyvin tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun!

30 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ostin Vertexin kun näin paljon…

Ostin Vertexin kun näin paljon mainoksia ja ilmeisesti oli toiminut monella ja päätin itsekki tilata. Ensimmäisen kerra ku kävin makaamaa vertexin päälle nii kyllä muuten rusahti. Nyt on hyvä rutiini aamusin ja illoin avata selkää.

30 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Moikka Samu! Iso kiitos tilauksesta ja siitä, että jaoit sun kokemuksen meidän kanssa. Mahtavaa kuulla, että Vertex pääsi heti tositoimiin ja siitä on tullut toimiva osa sun aamu- ja iltarutiineja. Rentoisia hetkiä jatkoonkin!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sujuva palvelu ja toimiva tuote

Lähes koko aikuisen elämäni kärsinyt selkäjumeista. Venyttely ja hieronta ei ikinä toiminu ja siksi olinkin todella skeptinen kun näin mainoksen vertexistä. Päätin silti testata ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt.

28 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Moido Daniel! Mahtia kuulla, että päätit antaa meidän tuotteelle mahdollisuuden skeptikismistä huolimatta. Suuri kiitos tilauksesta ja palautteesta – on mahtavaa olla helpottamassa sun arkea ja niitä pitkäaikaisia selkäjumeja!

Helppo ja toimiva!

Helppo käyttää ja rentouttaa jumeja heti. Kotona käytössä nykyään päivittäin.

28 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Moi Aili! Kiitos todella paljon tilauksesta ja tästä arvostelusta. Ihana kuulla, että käyttö on helppoa ja tuote on päässyt teillä jo jokapäiväiseen käyttöön jumeja karkottamaan!

Terapiatyökaluista kaikki irti

Terapiatyökaluista saa enemmän irti ammattilaisen tuella. Tätä parempaa tietotaitoa ei omalla hyvinvoinnin polulla ole toistaiseksi tullut vastaan. Helppoa ja kattavaa palvelua. Ei voi kuin suositella!

23 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Moikka Lukas! Suuri kiitos tilauksesta ja mahtavasta palautteesta. Tää on todella upee kuulla, meinaan tähän toimintamme perustuukin. Haluamme säästää muilta ajan arvailussa ja antaa suorat avaimet ammattihenkilön kehonhuolto välineisiin Tsemppiä ja hyviä rentoutushetkiä!

Hartiakivunlievitys

Urheilen paljon ja käytän lihasvasaraa kotona. Päätin ostaa täältä triggertyynyn kokeiluun, on toiminut erittäin hyvin hartiajumien kanssa! Suosittelen.

24 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Morjesta Pekka! Kiitos tilauksesta ja arvostelusta. Aivan huippua kuulla, että Vertex toimii sulla lihasvasaran rinnalla ja on tuonut helpotusta hartiajumeihin. Ei muuta kuin hyviä palautumishetkiä jatkoossakin, ja entistä kovempaa treeniä!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ostin Vertexin ja parit kerrat tullu…

Ostin Vertexin ja parit kerrat tullu tässä käytettyä. Hyvin pelaa. Toimituksesta plussaa, oli nopea!

16 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Moi Jarmo! Iso kiitos tilauksesta ja palautteesta. Hienoa kuulla, että toimitus oli mielestäsi nopea, olemme panostaneet tähän hirveästi jotta kaikki saisivat tuotteensa mahdollisimman nopeasti nyt ja jatkossakin! Kiva kuulla myös että Vertex pelittää hyvin selän alla. Eipä muuta kuin kovaa käyttöä vaan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Olen ollut todella tyytyväinen…

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen!

27 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Se on mahtava kuulla Luca! Toivon että tuote yllättää sinut entisestään, ja jos ikinä herää kysyttävää tuotteen käytöstä olemme täällä sitä varten!

Kärsin selkäkivuista paljon.

Kärsin selkäkivuista paljon istumatyön takia, mutta Easnordicin tuotteet ovat helpottaneet tilannetta huomattavasti.
Voin suositella niitä lämpimästi kaikille, jotka viettävät pitkiä aikoja toimistotuolissa.

27 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Hei Alexey. Kiitos ensinnäkin paljon tilauksistasi. Tämä on oikeastaan juuri se minkä takia aloimme tuotteita kuratoimaan. Kärsimme henkilöstönä itsekkin vastaavista ongelmista ja oli kehitettävä ratkaisu miten voisi myös hoitokäyntien välillä itse hoitaa omaa kehoa tehokkaasti. Arvostamme aikaasi, kiitos paljon että jätit meille palautetta.

Noté 5 sur 5 étoiles

Olin aluks skeptinen koska mikään…

Olin aluks skeptinen koska mikään vastaava tuote ei ole toiminut, mutta yllätyin positiivisesti tämän tuotteen tuloksista

20 juillet 2026

Réponse de Easenordic

Kiitos paljon Oskar, ja mahtavaa että pääsit yllättymään poisitiivisest, mikäs sen parempaa! Kiitos paljon tilauksestasi!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vertex on toiminut mainiosti!

Vertex on toiminut juuri niinkuin toivoinkin. Se on auttanut jumeihin joita pitkät päivät koneen äärellä tuottavat. Suosittelen!

23 juillet 2026

Moi,

Ihana kuulla, että Vertex on ollut avuksi ja tuonut helpotusta koneella työskentelyn tuomiin jumeihin.

Suuri kiitos kun jaoit sun kokemuksen ja jätit meille tämän arvostelun.

Toivotamme sulle oikein mukavia ja rentouttavia hetkiä tuotteen parissa jatkossakin.

Terveisin, Isla

Helppokäyttöinen

Todella tyytyväinen triggertyynyyn. Se on helppokäyttöinen ja auttaa jumeihin.

22 juillet 2026

Moro Ossi,

Kiitos ytimekkäästä arvostelusta, arvostamme suuresti että näit vaivan jättää meille arvostelun.

Mahtava kuulla, että Vertex on ollut helppokäyttöinen ja auttanut jumeihin juuri niin kuin pitääkin. Uskon sen auttavan vielä monesti tulevaisuudessakin!

Terveisin, Jasse

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus