East Copenhagen Jewellery Avis

1. Bijouterie
  2. Exportateur de bijoux
  3. Fabricant de bijoux
  4. Vendeur de bijoux en gros

East Copenhagen Jewellery er et univers, hvor østlig arv forenes med skandinavisk æstetik i sin reneste form. Brandet er grundlagt af Phuong Rohwer og udspringer af en personlig og kulturel fortælling. Født og opvokset i Saigon, Vietnam, og senere etableret i København, forener Phuong to verdener med en sjælden elegance. Med en akademisk baggrund i økonomi og mere end et årtis erfaring som produktions- og logistikchef for førende internationale smykkebrands i Skandinavien, besidder hun en enestående indsigt i både forretning og håndværk. Hendes tilgang er intuitiv og kompromisløs. Med en stærk æstetisk sans omsætter hun kulturelle referencer til sofistikerede, minimalistiske smykker. Hendes arbejde balancerer kreativ vision og strategisk præcision, forankret i en dyb forståelse for kvalitet, værdikæder og ansvarlig forretningspraksis. I 2016 grundlagde hun East Copenhagen Jewellery – et brand kendetegnet ved underspillet luksus og tidløs elegance. Designene er en moderne fortolkning af østlige traditioner, filtreret gennem et rent nordisk formsprog. Hvert smykke er skabt med fokus på subtil finesse, delikate detaljer og kompromisløst håndværk. Kollektionerne er inspireret af Phuongs rejser i Asien og afspejler regionens rige kulturarv og sanselige landskaber. Serier som Sapa, Hoi An, Chopstick, Rice eller Sensu repræsenterer hver især en fortælling – formidlet gennem æstetik, materialer og form. Produktion for andre firmaer Ud over for sit eget brand producerer Phuong også guld- og sølvsmykker for en række andre danske og udenlandske brands, alle brands der efterspørger smykker i en god kvalitet.

Moyen

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Tak for hurtig levering

30 août 2026
Logo de East Copenhagen Jewellery

Réponse de East Copenhagen Jewellery

Mange tak for din tilbagemelding, håber smykket spreder glæde.

Mvh Team East Copenhagen Jewellery