1. Magasin d'articles dentaires

Het team van EasyFloss heeft in de afgelopen jaren na veel onderzoek de conclusie kunnen trekken dat mensen steeds meer geven om persoonlijke mond hygiëne en wittere tanden. Hier hebben wij een innovatieve oplossing voor gevonden! De waterflosser van EasyFloss verwijderd 99.9% van al het tandplak en zorgt dus voor een betere mond hygiëne en wittere tanden. Hij is makkelijk in gebruik, waterdicht en heeft een langdurige accu. Probeer hem nu!

3,7

Moyen

Prima product en geweldige service

Recht een Flossy Fresh gekocht. Werkt prima en batterij gaat erg lang door. Na een tijdje brak een pinnetje af; mail gestuurd, snel antwoord ontvangen en meteen een nieuwe Flossy Fresh ontvangen. Super service en zeer prettig apparaat!

16 décembre 2023

Ervaring flossyfresh

Prima apparaat wat betreft de werking. Behuizing ed slecht. Al twee keer apparaat stuk na twee keer opladen. Rubber ring aan de binnenkant al na een maand gebroken.

1 novembre 2023

Top product!

Ik heb veel ruimte tussen mijn kiezen en er blijft vaak eten tussen mijn tanden zitten dus was altijd veel tijd kwijt aan schoonmaken. Een vriend raden dit aan en geef het een dikke 10! Alles super snel schoon zonder die moeite van die tandenstokers, echt een aanrader!

Topp spul

Wat een top ding jaren lang zitten kutten met van die stokkies vaak pijn aan mijn tandvlees en nu eindelijk iets waar mijn mond geen pijn bij doet. Ik ben zeker te spreken over deze flosser raad het ook zeker aan voor mensen met zoon gevoelig gebit als ik.

3 janvier 2022

Als advocaat maak ik lange dagen en is…

Als advocaat maak ik lange dagen en is het moeilijk om tijd bij elkaar te sprokkelen om mijn persoonlijke verzorging op een goed niveau te houden. Gelukkig kan de easyfloss onder de douche gebruikt worden en heeft de batterij een uitzonderlijk lange levensduur, waardoor ik hem echt altijd en overal gebruiken kan. Ook maar gelijk een paar voor mijn vrouw en kinderen bestellen.