3,1

Moyen

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Desværre ikke længere en god oplevelse

Jeg købte første bowl for et par måneder siden. Crispy chicken - nøj den var god... rigtig lækker, saftig kylling og grøntsager og ris. Jeg tænkte at jeg klart skulle have det igen
Jeg købte crispy chicken bowl igen, men denne gang var kylling lige modsat tør, hård og meget kedelig
Jeg ville give stedet en chance mere, så i dag prøvede jeg sweet chicken bowl... sikke en skuffelse. Kylling virkede ikke frisk. Den var hård, tør, kedelig - slet ikke lækker og ris var overkogt og klumpet. Så jeg endte med at smide halvdelen af kylling og ris ud
Det er nok sidste gang jeg køber derfra. Det er ærgerligt, fordi første bowl jeg fik derfra var virkelig lækker. Men den høje pris for en "lille" bowl og 2 dårlige bowl ud af 3 gør at jeg fremover vil købe bowl andre steder

3 mars 2026
Logo de EAT MY BOWLS - HOLBÆK

Réponse : EAT MY BOWLS - HOLBÆK

Hej Anita,
Det er jeg ked af at læse.

Vi ønsker altid at vores kunder skal have en god og ensrettet oplevelse, og det virker til at det har du ikke haft. Jeg vil kommunikere dette videre til personalet, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Bedste hilsner,
Daniel

Fuldstændig underkogte ris

Fuldstændig underkogte ris. Ødelagde ikke spiseoplevelsen. Hvis du vil undgå ris, skal du betale 23 kr. for ekstra grøntsager, istedet for ris.

26 novembre 2025
Logo de EAT MY BOWLS - HOLBÆK

Réponse : EAT MY BOWLS - HOLBÆK

Hej Cecilie,
Vi tager ikke penge for at skifte ris ud med grøntsager og har det slet ikke som mulighed. Måske du har forvekslet os med eatmybowlscph, som er en selvstændig virksomhed der udover navnet, ikke har noget med os at gøre.

Vh
Daniel

Ikke pengene værd!

Ikke pengene værd! Fik Forårsruller uden dip. En Salat, som er på ingen måder virkede spændende. Var sølet ind i noget dressing. Så faktisk ulækker ud. Valgte slet ikke at spise den - 89 kr. direkte i affaldsposen. Det er da ærgerligt.

22 juin 2025

Bare den bedste bowles man kan få

Bare den bedste bowles man kan få, altid friske varer, sødt personale.
De er lige startet og har de sædvanlige opstarts problemer, alligevel klarer de det rigtigt godt👍
Kan kun anbefales, vi kører helt fra Nykøbing, for at få deres bowles, også som take—away smager også godt kolde.
Besøg dem, smager bare så godt👍

9 janvier 2025