L'entreprise a répondu
Aanbod van de reizen is goed. Flexibiliteit in aanpassingen groot. Veel informatie beschikbaar over te bezoeken locaties. De bereikbaarheid van het reisbureau is wat trager.
We hebben genoten van onze vakantie in Ierland. De reis kon op ons verzoek worden aangepast en uitgebreid. Hoewel de communicatie niet altijd soepel verliep is er uiteindelijk een mooie reis uitgerold... Voir plus
L'entreprise a répondu
Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.
Écrit par l'entreprise

Burgemeester reigerstraat 74, 3581 KW , Utrecht
Demande des avis aux clients
Wij hebben een 23-daagse rondreis gemaakt door Ierland en Noord-Ierland. Mede door het uitstekende advies en de fijne hulp van Echt-Ierland hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Zowel wat betreft huisvesting(B&B en hotels) als planning en route van de rondreis was alles tot in de puntjes geregeld.
We komen zeker nog een keer terug in Ierland en zullen dan weer gebruik maken van de diensten van Echt-Ierland

Réponse de Echt Ierland vakanties
Overal het algemeen heel goede lokaties.
Reis was makkelijk aan te passen.

Réponse de Echt Ierland vakanties
Mooie reis tegen een prima prijs. Contact was goed, overleg mbt wensen en in de reis verwerkt. Snel geholpen. Veel info over de te bezoeken plekken gekregen.
Zeer tevreden en een echte aanrader.

Réponse de Echt Ierland vakanties
Alles was perfect geregeld. Door ons gewenste aanpassingen werden ook vlot doorgevoerd.

Uitstekende accomodaties.
Zeer klantgeriicht
Goede duidelijke info
Veel tips
Prima prijsverhouding

Réponse de Echt Ierland vakanties
De reis zat goed in elkaar en de beschrijving was verhelderend. Ook de afwijkingen door ons gewenst zijn goed verwerkt.
De overnachtingen waren prima, met uitzondering van het eerste hotel dat minder scoort vanwege de schijnvertoning van luxe!

Réponse de Echt Ierland vakanties
Net terug van een 9 daagse Ierland reis. Met echt Iers weer (zon, wind, regen ... en 19 graden) genoten van de trip. Hele mooie overnachtings locaties met prettige rij-afstanden (zeker als je binnendoor rijdt en van je rit een excursie maakt ;-). Wat zijn de Ieren die we ontmoet hebben toch aardige mensen en wat een mooie natuur en historie. "Echt Ierland" had alles prima geregeld, van autohuur (Hertz), vlucht via Brussel t/m alle overnachtingen en uitgebreid informatie pakket. Net terug en nu denken we er al over om zoiets t.z.t nog een keertje te ondernemen :-).

Réponse de Echt Ierland vakanties
Fijn om bij een specialist te boeken. Persoonlijke aandacht. Als je belt weten ze wie je bent. Vakantie pas laat geboekt maar alles was snel en goed geregeld!

Réponse de Echt Ierland vakanties
Deze reis was onze eerste kennismaking met Ierland.
De hele vakantie was goed geregeld.
We zaten steeds op strategische plekken, waardoor we alle bekende highlights van Ierland hebben gezien.
We hebben zorgeloos kunnen genieten in fijne hotels en gezellige B&B's!

Réponse de Echt Ierland vakanties
Alles is prima verlopen. Reis was helemaal goed voorbereid. Geen enkele probleem gehad tijdens onze drie weken durende reis.
Voor wie een Ierland rondreis wil doen, kan ik Echt Ierland zeker aanbevelen!

Réponse de Echt Ierland vakanties
Na telefonisch verzoek een leuke, in tijdsduur aangepaste reis verzorgd. De Ferry werd geboekt wat we zelf de voorkeur voor hadden. Leuke overnachtingen geboekt. Heel fijn telefonisch contact, ook per email fijn contact.
Leuke ideeën aangereikt.

Réponse de Echt Ierland vakanties
Goede en uitgebreide informatie vooraf, reactief op vragen en uiteindelijk bleek de reis volledig aan de verwachtingen te voldoen.

Réponse de Echt Ierland vakanties
mooie bezienswaardigheden gezien, mooie route, boekingen goed verzorgd, mooie overnachtingslocaties op goede plaatsen.

Réponse de Echt Ierland vakanties
De overnachtingslocaties waren goed gekozen en sfeervol.

Réponse de Echt Ierland vakanties
de medewerker heeft met kennis en ervaring van de locaties een bestaande reis op maat aangepast volgens onze wensen. veel waardering voor de aanacht en zorg voor een reis op maat. De afstemming was adequaat en de reisinformatie ondersteunend.

Réponse de Echt Ierland vakanties
We zijn goed geholpen en goed geïnformeerd. Fijn persoonlijk contact.
Hebben zelf inspraak gehad. Na het invullen van de enquête direct feedback gehad.
De vakantie was prima, we hebben weer genoten van het mooie Ierland!