Echt Ierland vakanties Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Aanbod van de reizen is goed. Flexibiliteit in aanpassingen groot. Veel informatie beschikbaar over te bezoeken locaties. De bereikbaarheid van het reisbureau is wat trager.

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben genoten van onze vakantie in Ierland. De reis kon op ons verzoek worden aangepast en uitgebreid. Hoewel de communicatie niet altijd soepel verliep is er uiteindelijk een mooie reis uitgerold... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Informations provenant de diverses sources externes

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.

Écrit par l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfecte rondreis (Noord-)Ierland

Wij hebben een 23-daagse rondreis gemaakt door Ierland en Noord-Ierland. Mede door het uitstekende advies en de fijne hulp van Echt-Ierland hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Zowel wat betreft huisvesting(B&B en hotels) als planning en route van de rondreis was alles tot in de puntjes geregeld.
We komen zeker nog een keer terug in Ierland en zullen dan weer gebruik maken van de diensten van Echt-Ierland

30 août 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor uw mooie woorden en voor het vertrouwen in Echt Ierland. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de rondreis door Ierland en Noord-Ierland! Heel fijn dat de combinatie van de route, accommodaties en planning zo goed is bevallen en heeft bijgedragen aan een onvergetelijke vakantie. We hopen u bij een volgende reis natuurlijk graag weer te mogen helpen! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 4 sur 5 étoiles

Overal het algemeen heel goede…

Overal het algemeen heel goede lokaties.
Reis was makkelijk aan te passen.

3 octobre 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat de accommodaties goed zijn bevallen en dat we de reis konden samenstellen naar uw wensen. We hopen dat u nog heerlijk kunt nagenieten van uw reis door Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 4 sur 5 étoiles

We hebben genoten van onze vakantie in…

22 septembre 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw reis door Ierland! Uw opmerking over de communicatie nemen we serieus; daar willen we zeker van leren. Hartelijk dank voor uw feedback en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Echt Ierland

Echt Ierland, echt goed.

Mooie reis tegen een prima prijs. Contact was goed, overleg mbt wensen en in de reis verwerkt. Snel geholpen. Veel info over de te bezoeken plekken gekregen.
Zeer tevreden en een echte aanrader.

25 septembre 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Dit horen wij graag! Bedankt voor de mooie review, heel fijn te lezen dat de reis en onze aanpak goed zijn bevallen. Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Echt Ierland

Prima organisatie

Alles was perfect geregeld. Door ons gewenste aanpassingen werden ook vlot doorgevoerd.

23 septembre 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Bedankt voor deze mooie 5-sterren beoordeling! We hebben het graag voor u geregeld. We hopen dat u nu heerlijk kunt nagenieten van uw reis door Ierland.
Groetjes, Team Echt Ierland

Veel tips
Prima prijsverhouding

21 septembre 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en de informatie en tips die we vooraf met u hebben gedeeld. We doen ons best om een reis zo goed mogelijk voor te bereiden, dus uw complimenten waarderen we enorm.
We hopen dat u met veel plezier terugkijkt op uw reis door Ierland! Groetjes,

Prachtige vakantie

Een leuke combinatie van stad en landschap

11 septembre 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de combinatie van stad en landschap zo goed is bevallen. Juist die afwisseling maakt een reis door Ierland zo bijzonder.

We hopen dat u nog heerlijk kunt nagenieten van uw vakantie! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 4 sur 5 étoiles

De reis zat goed in elkaar

De reis zat goed in elkaar en de beschrijving was verhelderend. Ook de afwijkingen door ons gewenst zijn goed verwerkt.
De overnachtingen waren prima, met uitzondering van het eerste hotel dat minder scoort vanwege de schijnvertoning van luxe!

24 août 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de reis en dat we rekening hebben kunnen houden met uw persoonlijke wensen.

Jammer dat uw verblijf bij Ballymaloe Country House minder goed bij u heeft gepast. We begrijpen dat sfeer en persoonlijke verwachtingen hierin kunnen verschillen. Ballymaloe Country House is een accommodatie die wij vanwege de bijzondere sfeer en kwaliteit graag in ons aanbod opnemen en waar we veel positieve reacties van onze reizigers over ontvangen.

Uw ervaring nemen we uiteraard serieus en uw feedback over het verblijf hebben we ook intern besproken.

We hopen dat u nog heerlijk kunt nagenieten van al het moois dat u tijdens uw reis door Ierland heeft gezien.

Heerlijke reis, prima organisatie

Net terug van een 9 daagse Ierland reis. Met echt Iers weer (zon, wind, regen ... en 19 graden) genoten van de trip. Hele mooie overnachtings locaties met prettige rij-afstanden (zeker als je binnendoor rijdt en van je rit een excursie maakt ;-). Wat zijn de Ieren die we ontmoet hebben toch aardige mensen en wat een mooie natuur en historie. "Echt Ierland" had alles prima geregeld, van autohuur (Hertz), vlucht via Brussel t/m alle overnachtingen en uitgebreid informatie pakket. Net terug en nu denken we er al over om zoiets t.z.t nog een keertje te ondernemen :-).

7 septembre 2026
Avis spontané

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review! Heel fijn te lezen dat u zo heeft genoten van de reis door Ierland. En dat de natuur, de historie en de ontmoetingen met de vriendelijke Ieren zo’n indruk op u hebben gemaakt. Dat zijn precies de dingen die een reis door Ierland zo bijzonder maken.
Heeft u in de toekomst nieuwe reisplannen voor Ierland, dan helpen we u natuurlijk graag weer met het samenstellen van een mooie reis!

Topvakantie zonder zorgen

Goed georganiseerd naar onze wensen.leuke hotels.

4 septembre 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo’n zorgeloze vakantie heeft gehad en dat we de reis helemaal naar uw wensen konden organiseren. Ook leuk dat de keuze van de hotels zo goed is bevallen.
Mocht u in de toekomst weer plannen maken voor Ierland, dan staan we natuurlijk graag weer voor u klaar om een mooie reis samen te stellen! Groetjes, Team Echt Ierland

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn om bij een specialist te boeken

Fijn om bij een specialist te boeken. Persoonlijke aandacht. Als je belt weten ze wie je bent. Vakantie pas laat geboekt maar alles was snel en goed geregeld!

28 août 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te lezen dat u juist de persoonlijke aandacht en onze kennis als Ierland-specialist zo heeft gewaardeerd. We hopen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad en met veel plezier terugkijkt op uw reis! 🍀

Wat een prachtig land!

Deze reis was onze eerste kennismaking met Ierland.
De hele vakantie was goed geregeld.
We zaten steeds op strategische plekken, waardoor we alle bekende highlights van Ierland hebben gezien.
We hebben zorgeloos kunnen genieten in fijne hotels en gezellige B&B's!

21 août 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk dat uw eerste kennismaking met Ierland zo goed is bevallen. Fijn dat we met onze kennis van het land een mooie reis voor u hebben kunnen samenstellen en dat u hier zo zorgeloos van heeft kunnen genieten. 🍀

Alles is prima verlopen

Alles is prima verlopen. Reis was helemaal goed voorbereid. Geen enkele probleem gehad tijdens onze drie weken durende reis.
Voor wie een Ierland rondreis wil doen, kan ik Echt Ierland zeker aanbevelen!

5 août 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat alles tijdens jullie drie weken durende reis zo soepel is verlopen en dat de voorbereiding helemaal naar wens was. Wat leuk dat jullie Echt Ierland van harte aanbevelen aan andere reizigers die Ierland willen ontdekken!
We hopen dat jullie nog heerlijk kunnen nagenieten van de reis en zien jullie graag nog eens terug voor een volgende reis door het prachtige Ierland. Groetjes,Team Echt Ierland!

Noord Ierland

Na telefonisch verzoek een leuke, in tijdsduur aangepaste reis verzorgd. De Ferry werd geboekt wat we zelf de voorkeur voor hadden. Leuke overnachtingen geboekt. Heel fijn telefonisch contact, ook per email fijn contact.
Leuke ideeën aangereikt.

7 juin 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie review! We vinden het altijd leuk om mee te denken en passende ideeën aan te reiken. Heel fijn dat u het contact met ons als prettig heeft ervaren!
We hopen dat u nog heerlijk kunt nagenieten van uw reis en zien u graag nog eens terug voor een volgende reis door het prachtige Ierland.

Team Echt Ierland!

Genoten van onze reis

Goede en uitgebreide informatie vooraf, reactief op vragen en uiteindelijk bleek de reis volledig aan de verwachtingen te voldoen.

7 juillet 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u de voorbereiding als prettig heeft ervaren en dat de reis volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. We zien u graag nog eens terug voor een volgende reis door het prachtige Ierland.
Groetjes, Team Echt Ierland!

mooie bezienswaardigheden gezien

mooie bezienswaardigheden gezien, mooie route, boekingen goed verzorgd, mooie overnachtingslocaties op goede plaatsen.

31 juillet 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat alles zo goed is bevallen en dat u heeft genoten van uw rondreis door Ierland. We wensen u nog veel plezier met het nagenieten en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende reis naar het prachtige Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland!

Noté 4 sur 5 étoiles

Sfeervolle goed gekozen hotels tijdens rondreis

De overnachtingslocaties waren goed gekozen en sfeervol.

29 juillet 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat de sfeervolle accommodaties zo goed in de smaak zijn gevallen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende reis naar het prachtige Ierland! Groetjes, Team Echt Ierland!

Noté 5 sur 5 étoiles

kennis van het land en de verblijfslocaties.

de medewerker heeft met kennis en ervaring van de locaties een bestaande reis op maat aangepast volgens onze wensen. veel waardering voor de aanacht en zorg voor een reis op maat. De afstemming was adequaat en de reisinformatie ondersteunend.

15 juillet 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Dank voor uw mooie review! Fijn dat de aanpassingen op maat zo goed aansloten bij uw wensen, en dat onze kennis van Ierland daarbij van pas kwam. Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Echt Ierland

Echt mooi Ierland!

We zijn goed geholpen en goed geïnformeerd. Fijn persoonlijk contact.
Hebben zelf inspraak gehad. Na het invullen van de enquête direct feedback gehad.
De vakantie was prima, we hebben weer genoten van het mooie Ierland!

15 juillet 2026

Réponse de Echt Ierland vakanties

Dank u wel voor deze mooie woorden. Fijn dat u de persoonlijke aanpak en inspraak in de invulling van uw reis heeft gewaardeerd. We zijn blij dat u weer volop van Ierland heeft kunnen genieten! Groetjes, Team Echt Ierland

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus