Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

was al een tijdje op zoek naar een manier om mijn basic gefilterd regenwater drinkbaar te maken zonder het telkens te moeten koken. Contact met deze firma verliep vlot en super vriendelijk. Heb de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opnieuw contact gehad met Eco Waterfilters na een probleem met een filter. Nadat een gratis nieuw filter is geleverd is alles 100% verholpen. Ouderwetse top service van Eco Waterfilters waar je als c... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de filtres à eau

Écrit par l'entreprise

Ecologische waterfilters van Aqualine om van jouw kraanwater(!h)eerlijk, puur gezuiverd drinkwater te maken. Geen PFOS en PFAS, microplastics of andere vervuiling in je drinkwater. Heb je graag wat meer uitleg alvorens een keuze te maken tussen ons ruim assortiment? Eco Waterfilters heeft ook een fysische winkel in Antwerpen: Eco Waterfilter Winkel, Rosier 1, 2000 Antwerpen, België. Hier kan je alle waterfilters en benodigdheden vinden voor jouw Eco Waterfilter Aqualine. Tevens hebben we in onze winkel meerdere producten (karaffen, drinkflessen, enz ..) die niet beschikbaar zijn via onze webshop. Openingsuren: Ma-Di-Za: Op afspraak Wo-Do-Vr: 15u tot 18u Aqualine waterfilters zijn zwaartekracht systemen die geen elektriciteit verbruiken en die zeer gebruiks- en budgetvriendelijk zijn in onderhoud. En vergeet niet ... we zijn boven alles ook nog milieuvriendelijk. Want waarom zou je met flessen sleuren, terwijl het allemaal zonder kan gebeuren? Dit levert u een enorme bijdrage tot minder plasticverbruik of industriële reiniging. En als dit nog niet genoeg was, zorgen we er ook nog voor dat je gefilterde water terug over de juiste mineralen beschikt door de afgifte van sporenelementen via onze Elvan mineraalstenen. Wil je meer informatie of heb je toch nog enkele vragen? Mail (info@ecowaterfilters.be) of whatsapp (+32484283369) ons en wij staan je graag te woord. Nog een fijne dag verder. Eco Waterfilters-Team: Purfy - Simplify - Ecologify

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Al jaren klant

Al jaren klant. Altijd tevreden over de service en de hulp. Top producten daar !

9 mai 2026

Beste Totem Fox,

Hartelijk dank voor je trouw en blij te vernemen dat je zo tevreden bent van zowel onze service, producten als onze hulp.

Gefilterde watergroeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Vervanging van gebarsten koolstoffilter + extra uitleg/ tips bij installatie

Prima uitleg (puntjes op de i :)) en opvolging/ vervanging na vaststelling van een barst in de meerstappenfilter.

12 mars 2026

Beste Greet,
Hartelijk dank voor je fijne puntjes op de 'i'-complimenten.
Hiervoor doen we dit allemaal heel graag.
Succes met de vervanging van je filters.
Service groeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service en hulp op elk moment.

Prima service en hulp op elk moment.

11 février 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je fijne review en blij te vernemen dat je zo tevreden bent van zowel onze service als onze hulp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fantastische service!! Dank je wel!!

Na 7 maanden kreeg ik een lek. Bij het leegmaken van de waterbak zag ik dat er aan de zijkant een barstje zat in het glas. Ik heb contact opgenomen met de leverancier en heb onmiddellijk binnen de 3 dagen gratis een nieuwe toegestuurd gekregen. Echt een dikke pluim voor de super vriendelijke en snelle service! Alsook voor het vertrouwen!

5 février 2026

Beste Frieda,
Hartelijk dank voor je fijne complimenten.
Hiervoor doen we dit allemaal heel graag.
Geniet terug van je Eco Waterfilter!
Service groeten,

Topproduct!

Snelle levering.

De filter is professioneel en kwalitatief.
Eerste onderhoud uitgevoerd en was simpel door het volgen van het stappenplan.

Aan te raden !

5 février 2026

Beste Steve,
Bedankt voor uw kwalitatieve review en blij te vernemen dat het onderhoud een eenvoudige zaak was-is.
Laat het je smaken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service Eco Waterfilters!

Ouderwetse top service van Eco Waterfilters waar je als consument blij van wordt.

29 janvier 2026

Beste heer Notten,
Veel dank voor je fijne review en blij dat het probleem is opgelost.
Geniet nog van je gezuiverd water.

Noté 5 sur 5 étoiles

Persoonlijk benadering met directe oplossing

Goede spullen die goed afgeleverd zijn. Op een vraag kwam meteen een (persoonlijk) antwoord en werd ook meteen een oplossing geregeld

15 janvier 2026

Beste Yolande,

Hiervoor doen we dat allemaal heel graag.

Perfecte service door Eco Waterfilters

Perfecte service door Eco Waterfilters. Bedrijf reageert snel en geeft uitvoering advies in de keuze van het model waterfilter toe te passen waterfilters. Het water is super helder en heerlijk van smaak. Een voordeel is ook dat je bepaalde uitvoeringen waterfilters kunt gebruiken bij uitval van leveringen drinkwater toevoer. Zo is bijvoorbeeld water uit een regenton ook goed te filteren tot drinkwater, maar eerst even vooraf filteren met een schone doek of koffiefilter is wel raadzaam alvorens het in de waterfilter te gieten.
Kortom; ik ben een zeer tevreden consument!

4 décembre 2025

Beste Pedro,
Heel veel dank voor je superfijne review en blij te lezen dat je onze service zo waardeert. Hiervoor doen we dat allemaal heel graag.
Geniet nog van jouw water en waterfilter en graag tot de volgende.
Gefilterd watergroeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend heb de filter nu bijna 2…

Uitstekend heb de filter nu bijna 2 jaar heel tevreden

8 octobre 2024

Réponse de Eco Waterfilters

Hartelijk dank Pala en blij te vernemen dat de Eco Waterfilter voldoet aan de verwachtingen.
Gezuiverde groeten,

Noté 5 sur 5 étoiles

Een fijn product en goede service

Een fijn product en goede service. Heel blij mee.

7 juin 2025

Beste Geke,
Hartelijk dank voor je fijne review en blij te vernemen dat je zo tevreden bent van onze service.

Top-product

Een uitzonderlijk goed product dat ons iedere dag "gezuiverd" kraantjeswater levert, aangekocht bij een bedrijf met een glasheldere kijk op water.
Zowel bij aankoop als bij de verdere opvolging van het filtermedium ervaar je als klant een bijzondere liefde voor het vak "water". XXXXX

10 juin 2025

Beste Eric,
Hartelijk dank voor dit gezuiverde review en de lovende woorden.
Water is ons belangrijkste goed dus proberen we om er ook de juiste aandacht aan te geven ... zoals aan onze klanten.
Laat het (h)eerlijke gefilterde water smaken en graag tot de volgende.

Super fijne service

Super fijne service!
Denkt mee, snelle levering & aangenaam contact!

20 mai 2025

Beste Jozefien,
Hartelijk dank voor je fijne review en blij te vernemen dat je zo tevreden bent van zowel onze snelle levering als onze manier van communiceren.

Vlotte vriendelijke snelle service

Vlotte vriendelijke snelle service. Goed bereikbaar, ook telefonisch, en correcte terugbetaling van foutief besteld onderdeel.

1 mai 2025

Beste Vigdis,
Hartelijke dank voor de lovende woorden ... hiervoor doen we het!!
Geniet nog van het heerlijk gezuiverde water en graag tot de volgende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zorgvuldige verpakking, veel zinvolle informatie over het gebruik

De onderdelen van de aqualine12 zijn zorgvuldig verpakt aangekomen.
Ik ben zeer verrast door de uitgebreide en nuttige informatie over het gebruik van ieder onderdeel van het systeem.

10 avril 2025

Beste Josepha,
Hartelijk dank voor je fijne review en blij te vernemen dat je zo tevreden bent van zowel onze manier van verpakken (welke we zo ecologisch mogelijk doen) als alle nuttige informatie die je kan vinden op onze website.

Noté 5 sur 5 étoiles

ZEER klantvriendelijk en goede vlotte…

ZEER klantvriendelijk en goede vlotte service! Hartelijk dank voor de snelle levering, alles goed ontvangen en geïnstalleerd. Veel succes met jullie mooie bedrijf, graag tot ziens.

5 mars 2025

Beste Florence,

Hartelijk dank voor het fijne review en de lovende woorden ... dit is zo fijn om te lezen en wordt enorm geapprecieerd.
Laat het (h)eerlijke gefilterde water smaken en graag tot de volgende.

Geweldige service!

Geweldige service!
Oprecht en eerlijk!
Eindelijk zuiver water, zonder het verlies van mineralen!
Wij raden het iedereen aan!

4 octobre 2024

Beste Philip,
Bedankt voor de vriendelijk review en complimenten.
Dit is de reden waarom we dit doen!!

Uitstekende service

Uitstekende service toen de glazen kan gebroken was door eigen schuld. Ik werd gebeld om er zeker van te zijn dat ik het juiste besteld had en voelde veel betrokkenheid. Top!

11 janvier 2024

Beste Stendert,
Bedankt voor de appreciatie van onze service en sorry voor het late antwoord maar we zijn eindelijk een winkel begonnen in Antwerpen (Rosier 1) en het was een drukke opstart.
We doen onze uiterste best om die betrokkenheid op een juist niveau te brengen want wat is het leven zonder ...
Fijne dag nog en graag tot de volgende.

Noté 5 sur 5 étoiles

De bestelling is snel verstuurd

De bestelling is snel verstuurd. Alle onderdelen zijn geleverd en alles was erg goed verpakt. TOP

26 mars 2024

Beste Helma,

Hartelijk dank voor de superfijne review en de top woorden.
Zo plezierig om te lezen dat alles goed is verlopen waarvoor veel dank want hiervoor doen we het allemaal.

Geniet nog verder van (h)eerlijk gefilterd water!!

Vriendelijke groeten,

Vers gefilterd water

Vers gefilterd water, nooit nog flessen aanvoeren, geen afval meer, en helemaal niet duur... ik en mijn collega's zijn helemaal fan!! tnx Christophe

8 mai 2023

Beste Ellen,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review welke weeral ten zeerste wordt geapprecieerd en blij te vernemen dat iedereen tevreden is met alle voordelen van een Eco Waterfilter

Geniet van het (h)eerlijke water.

Gezuiverde groeten.

Geweldige èn supersnelle service

Geweldige èn supersnelle service ! Had nog een extra witte ring nodig voor een tweede set, even gemaild en 's anderendaags reeds geleverd! Dat noem ik nog eens klantvriendelijk. Zal zeker reclame maken voor eco waterfilters!

23 mai 2023

Beste Lieve,
Hartelijk dank voor de complimenteuze review en fijn te vernemen dat alles snel en goed is aangekomen.
Wij wensen u alvast een vlotte opstelling toe van uw nieuwe filters en danken u al bij voorbaat voor de extra reclame.

(H)eerlijk gefilterde watergroeten,
Purify Your Life

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus