Ecowhitegoods Avis 25

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier voor de 3e keer een wasmachine en droger gekocht(voor mij en later voor mijn kinderen) Niks meer dan lof voor deze mensen en hun mooie en uitstekend werkende apparaten! De apparaten we... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb een wasmachine met droogfunctie besteld, maar wat ik ontving was een ouder model met een Frans menu – totaal niet wat je verwacht. Alsof dat no... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Ik heb een wasmachine met droogfunctie besteld, maar wat ik ontving was een ouder model met een Frans menu – totaal niet wat je verwacht. Alsof dat nog niet genoeg was, werkt de droogfunctie simpelweg niet.

Wat het nog erger maakt, is de communicatie. Reacties blijven wekenlang uit, en dit is helaas geen eenmalig probleem – ook in het verleden duurde het telkens extreem lang voordat er überhaupt een antwoord kwam. Inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder en is er nog steeds geen enkele oplossing geboden.

Dit is echt onacceptabel. Je betaalt voor een goed werkend product en fatsoenlijke service, maar krijgt geen van beide. Ik raad iedereen sterk af om hier iets te kopen totdat ze hun zaken op orde hebben.

Zeer teleurstellend en frustrerend.

KOOP HIER NIET !!!!!

14 janvier 2026

Komt afspraak niet na

Komt afspraak niet na
wil wel je geld ontvangen
Maar als je binnen de garantie een reparatie meld maken ze een afspraak met je en komen vervolgens niet opdagen en reageren daarna niet meer op je

10 avril 2026

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Ik kocht een set wasmachine en droger. Keurig volgens afspraak geleverd en betaald aan de chauffeur. Hij had geen bon bij zich. Na installeren bleek de droger niet te drogen. Compressor vermoedelijk stuk. Dure reparatie. Geadverteerd wordt met "zo goed als nieuw en goed werkend"alleen zijn de machines meer dan 10 jaar oud en defect. Bij alle pogingen om contact te leggen krijg ik geen gehoor. De garantie is dus ook niets waard.

Een paar keer schrijven ze een e-mail terug dat mijn mail in hun spambox terecht is gekomen. Dat kan dus niet als je een reply stuurt. En ook als je hun eigen webformulier gebruikt, kan dat niet in een spambox komen. Ze wilden helpen als ik mijn review verwijderde. Ik heb ze een week gegeven en niets gehoord. Via een 06 nummer via Facebook wordt gereageerd op dat ik een vraag heb over de wachmachibes. Na 5 sec gooit hij de verbinding dicht en gaat via whatsapp alles ontkennen. Hij weet niets en nergens van en ik zou een verkeerd nummer hebben. Er wordt aangifte gedaan van internet fraude en oplichting. NOOIT MET DEZE NAFKETELS IN ZEE GAAN!!! OPLICHTERS!!

14 mars 2026

Wasmachine droger alleen ellende

Wasmachine, droger en koel/vriesmachine gekocht. Bosch 8 serie, nette machines moesten het zijn met garantie. De wasmachine helft vd tijd werkt machine half. Was komt soms nog vuiler eruit dan erin gaat. Vol met onverklaarbare vlekken wat duidelijk in witte was te zien is. Zouden nieuwe droger krijgen, komen ze met een vervanger zolang tot andere Bosch 8 serie leverbaar is. Nu een rammel geval van droger geleverd een model uit jaar 0 die bijna niets droogt alleen hoop stroom vreet. Heb meerdere mails gestuurd en geappt maar wordt totaal niet op gereageerd. En dan terugkomend op koel/vriesmachine om het kwartier hoor je een klap wat dat is 🤷‍♂️ . Sorry voor dit bedrijf maar totaal geen goed woordje voor. Aanrader; zoek ander bedrijf die woord nakomen en fatsoenlijke machines levert en niet 1 die van misschien wel van 5 machines 1 beetje fatsoenlijke maakt. Alleen maar ellende!!

25 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier voor de 3e keer een…

De apparaten werken uitstekend, de prijzen zijn zeer scherp en de service is geweldig. Zeer goede en nette bijbehorende sets. Mijn set staat al 1,5 jaar probleemloos te draaien.

20 mars 2026

Ondeugdelijke handel

Vreselijk. Via Marktplaats een set gekocht. Eerst de wasmachine stuk waarbij ik geluk had dat ik de machine niet ín huis had staan omdat alles blank stond. 3 dagen later kwam een monteur van deze firma het verhelpen. 3 dagen later de droger stuk .. de metalen lamellen van van de warmteregelaar allemaal dichtgevouwen. De droger werd omgeruild voor een identieke.. maar bij het eerste gebruik hoorde ik metaal op metaal. Ik legde mijn hand op de zijkant en vrijwel direct liep de trommel vast tegen de behuizing. Duidelijk aan de binnenkant beschadigd door vervoer of iets anders. Wederom gemaild met Eco Whitegoods (want het telefoonnummer is kennelijk alleen voor uitgaand gesprekken) en het was volgens hen "normaal" dat er zo weinig speling zat tussen de trommel en de behuizing. Ik moest maar "niet zo ontevreden zijn" want hun service was toch goed. En mijn toon stond hen niet aan. Eindstand is dat we nu weken verder zijn waarbij ik bijna elke dag vraag om een afspraak waarbij ik voor de derde keer een droger geleverd zou krijgen en anders restitutie. Dat heb ik op de mail bevestigd van hen. Maar ze bellen en mailen niet terug. Ik ga nu via Marktplaats en via andere juridische stappen mijn geld proberen te verhalen. En een ritje naar Veenendaal sluit ik niet uit. Ik ben ontzettend geduldig geweest maar dit bedrijf koopt defecte handel op om het door te verkopen en ze hebben een monteur die her en der wat oplost. Weinig tot geen contact en wat er aan contact is is minimaal en ontzettend onredelijk. Lekker ergens anders iets kopen. Echte inbrekers die over de rug van mensen geld verdienen.

7 février 2026

Wasmachine miele

Wasmachine miele. Advertentie: uitstekend werkend - met 2 maanden garantie
De levering verliep netjes volgens afspraak maar helaas bleek de machine niet te werken - ook werd er geen rekening /afleverbon /garantie document verstrekt. Ook was de machine niet schoon
Men kwam zelfde dag met een andere machine - ook niet schoon - had geen vertrouwen meer en heb de aankoop geannuleerd - dit was ok

16 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

contact verliep eerst slecht, maar is super opgelost!

had op marktplaats een goede deal gevonden, €250 voor een wasdroogcombinatie, en €50 euro bezorgkosten voor iemand die 90 km van het bedrijf afwoont. prima. Helaas liep het eerst niet zoals het hoort. de machine zou gister geleverd worden, helaas werd ik gezegd dat ik gebeld zou worden door hun, dit kwam er niet van. Later kreeg ik bericht dat ze me nog zouden bellen, en dat het niet zo verliep als dat het normaal gaat bij het bedrijf. Helaas werd ik nog niet gebeld en had ik de machine nog niet ontvangen. gelukkig werd ik vandaag, op een zondag (terwijl ze officieel dicht zijn) gebeld door het bedrijf. ze hebben de machine die ik wou verkocht ondertussen, maar hadden een nieuwere van hetzelfde merk en voor dezelfde prijs vanwege de situatie. Deze werd ongeveer 4 uurtjes na het bellen ook al geleverd. Helaas was het begin dus niet prettig, maar wat heeft dit bedrijf het top opgelost! Heel blij mee.

1 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Stinkende beschadigde wasmachine en…

Stinkende beschadigde wasmachine en kapotte en beschadigde droger verkopen. Terwijl volgens de advertentie op Marktplaats alles in goede en nette staat was. Toen ik er wat van zei werd er gezegt ja maar het is tweedehands. Vervolgens werd er gezegt door de "baas" die de bezorger aan de telefoon had , dat ik maar moest betalen en kwam er wel een monteur of een andere droger. Bezorger was een beste man die hier niks aan kon doen. Maar wat een bedrijf ! Als je opgelicht wil worden ga dan met ze in zee . Ik heb ze alles weer mee laten nemen. En de "baas" gaf me man nog even een grote mond aan de telefoon toen hij zei dat de koop niet door ging.

18 février 2026

Top ervaring

Top ervaring! Wasmachine en droger gekocht zeer netjes en zeer goed geholpen bij een kleine storing! Vakkundige mensen en zeker een aanrader

16 février 2026

Zeer tevreden!

Wij hebben eergisteren een wasmachine en droger gekocht voor onze zoon, wij hebben hier al eerder een set aangeschaft. Het werd direct de volgende dag geleverd en kosteloos aangesloten en de oude apparatuur retour afgevoerd. Zeer nette apparaten en voor een zeer schappelijke prijs in vergelijking met vergelijkbare bedrijven.

12 février 2026

Schimmel

Schimmel, snel kapot, stank en zo meer. Meerdere apparaten besteld en allemaal zijn ze slecht. De bezorger sprak geen NL. Ik gok om geklaag te kunnen negeren … bagger bedrijf

11 février 2026

Waardeloze klantenservice!!

Een combi wasmachine/droger gekocht. In eerste instantie vriendelijk geholpen, netjes thuis bezorgd.
Machines blijken wel stukken ouder te zijn dan in de advertentie wordt aangegeven. Wanneer er daadwerkelijk iets mis is met (één) van de apparaten is contact zeer slecht mogelijk of zelfs niet mogelijk. Het telefoonnummer wat op de site staat werkt niet, hier krijg je een pieptoon. Op mails wordt heel sporadisch gereageerd. Je voelt je als klant alles behalve serieus genomen en zelfs genegeerd. Uiteindelijk naar heel veel mails te sturen tot een oplossing gekomen voor een gedeeltelijke terugbetaling, gegevens hiervoor aangeleverd. Zou eind van vorige week rond zijn. Tot op heden nog weer geen enkele reactie...
Dit bedrijf moet beter met klanten omgaan en klantenservice gaan verlenen in plaats van enkel verkopen.

1 décembre 2025

Waardeloos bedrijf

De levering van een wasmachine en droger verliep al heel moeizaam. De afspraak voor levering werd veel te laat nagekomen. Bij het eerste gebruik van de droger geeft deze een storing aan waardoor de droger niet werkt. Na verschillende berichten aan Eco Whitegoods komt er geen respons. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar.

10 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Slechte start maar netjes opgelost!

We begonnen niet helemaal goed we kregen verkeerde machines geleverd en het duurde even voor het werd opgelost. Maar uiteindelijk wel heel netjes opgelost! Vriendelijke bezorger, alles werd netjes op de plek gezet en de oude machine weggehaald.👍🏻

14 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren contact gehad over een…

Gisteren contact gehad over een wasmachine en droger vandaag in huis! Super tevreden en zeer mooie machines die zo goed als nieuw zijn! Mochten wij weer wat nodig hebben dan kopen wij het zeker hier!

6 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Beide functioneren niet naar behoren

Was/droger machine set gekocht de droger functioneert niet de kleding komt er nat uit en de wasmachine wil niet meer de toeren maken om te centrifugeren contact opgenomen maar helaas duurt het best wel lang voor reactie en een oplossing.

3 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus