Ik ben onlangs benaderd door Ecowize en ben echt positief verrast, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht. Communicatie was snel en prettig!
Lisez les avis des autres
Opdringerige verkoper. Liegt dat ze mij aan mijn huidige energiecontract geholpen zouden hebben. Dat kan helemaal niet want ik heb nog nooit een contract op mijn naam gehad. Blijft volhouden met gewo... Voir plus
Ik ben vorig jaar benaderd door EcoWize en heb sinds het eerste contact een heel fijne ervaring. Mark van Velsen denkt actief mee over de energieprijzen en komt altijd met duidelijke, bruikbare adviez... Voir plus
L'entreprise a répondu
Chris heeft mij van A tot Z perfect uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn om te besparen op mijn energierekening! Direct een nieuw contract afgesloten! Super uitleg, veel kennis en geduld voor vragen.... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij EcoWize kun je eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen door energie te vergelijken. Via EcoWize stap je gemakkelijk over naar een nieuwe leverancier; de opzegging bij je huidige aanbieder wordt kosteloos voor je geregeld. Daarnaast bieden wij gratis en onafhankelijk advies, ook telefonisch.
Coordonnées de contact
Oder 20, 2491DC, Den Haag, Pays-Bas
- 0850805727
- contact@ecowize.nl
- ecowize.nl
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik ben erg tevreden over ons gesprek…
Ik ben erg tevreden over ons gesprek aan de telefoon, al mijn vragen waren netjes beantwoord. Bedanky Thijs!
Zeggen dat ik eerder via hun wat heb…
Zeggen dat ik eerder via hun wat heb afgesloten.. absoluut niet waar...
En kunnen een contract aanbieden tegen oude prijzen.. ja Sure
Fijne ervaring met dit bedrijf
Fijne ervaring met dit bedrijf. Ik werd goed geholpen en werd er goed gekeken naar mijn opties en mogelijkheden ✅
Ik ben onlangs benaderd door Ecowize en…
Topservice
Goed en duidelijk geholpen, er werd echt met mij meegedacht. Snelle en fijne communicatie. Zeer tevreden
ik ben gebeld door dit bedrijf
ik ben gebeld door dit bedrijf, ze hebben mij netjes te woord gestaan. ik ben super blij dat ik ben gebeld.
Opdringerige verkoper.
Opdringerige verkoper.
Liegt dat ze mij aan mijn huidige energiecontract geholpen zouden hebben. Dat kan helemaal niet want ik heb nog nooit een contract op mijn naam gehad. Blijft volhouden met gewoon "nee hoor". Belt met een 06-nummer. Beetje schimmig. Kan ook niet verklaren hoe ze aan mijn gegevens zijn gekomen zoals verplicht is volgens de AVG. Let op, het vermelde telefoonnummer is niet in gebruik!
Opdringerige verkoper
laatst gebeld. Ik zou eerder een energiecontract hebben afgesloten. Dit heb ik echter nooit gedaan.
Beloofde gouden bergen, ik ging 100en euro´s per jaar besparen. Alleen toen ik vroeg of dit ook op de mail gezet kon worden, was dit niet mogelijk, en moest ik eerst akkoord geven om een contract af te sluiten. Ik hoorde de irritatie doorgroeien toen ik hierover door bleef gaan. Uiteindelijk heeft de verkoper het gesprek tijdens een zin van mij afgebroken. Niet echt netjes en laat zien dat ze maar op 1 ding uit zijn, en dat is snel een contract voor eigen gewin afsluiten.
verdacht bedrijf
Werden met een onzin verhaal gebeld dat we in het verleden een contract met Ecowize gehad zouden hebben. Ook vermoed ik dat een groot deel van de reviews hier nep is. Wie onthoudt er nou de voor en achternaam van de persoon die ze gesproken hebben bij een klantenservice? voor Ecowize schijnbaar stuk voor stuk alle 5 sterren reviewers.
Herhaaldelijk gebeld terwijl ik…
Herhaaldelijk gebeld terwijl ik duidelijk heb aangegeven niet op de bellijst te willen (blijven).
Lijken me daarbij nep al die positieve reacties. Vaag verhaal waarbij ze je weer gewoon iets willen aansmeren.
Ongevraagde benadering met opvallend veel persoonlijke informatie
Ik ben onlangs gebeld door Ecowize over mijn energiecontract, en dit voelde voor mij erg onbetrouwbaar. De medewerker gaf aan dat zij konden zien dat ik mijn contract had verlengd en dat zij mij een goedkoper aanbod konden doen bij NextEnergy. Dit vond ik vreemd, aangezien ik mijn verlenging rechtstreeks bij mijn energieleverancier heb geregeld en geen toestemming heb gegeven om deze gegevens te delen.
Wat ik nog zorgwekkender vind, is dat ze ook mijn partner hebben gebeld, terwijl alleen mijn telefoonnummer bekend is bij de partijen waarmee ik zaken heb gedaan. Dit roept bij mij serieuze vragen op over hoe zij aan onze gegevens komen.
De manier waarop ze deden alsof ze inzicht hadden in mijn contract wekte weinig vertrouwen en kwam op mij over als een verkooppraatje gebaseerd op aannames of onduidelijke databronnen.
Al met al geeft dit geen professioneel of transparant gevoel. Ik zou anderen aanraden om kritisch te zijn wanneer je door dit soort partijen wordt benaderd en niet zomaar in te gaan op telefonische aanbiedingen.
Bellen op met het verhaal eerder iets…
Bellen op met het verhaal eerder iets te hebben afgesloten bij me. Dit is onzin.
Bedrijf Ecowize is erg druk bezig met het achterlaten van positieve reviews op deze website.
IEDERE positieve review is achtergelaten door een persoon met 1 review. Het is duidelijk dat Ecowize dit zelf is.
GEEN ZAKEN MEE DOEN
GEEN ZAKEN MEE DOEN! Wat een vreselijke ervaring. Ik heb via Jorik van Ecowize een contract afgesloten bij Engie. Omdat wij eerder dan verwacht onze woning in gingen, werd ons verteld dat zij dit zouden regelen. Dit is echter niet gebeurd. Hierdoor kreeg ik een extra rekening van €200 van Liander, omdat ik volgens hen niet bij een energieleverancier stond geregistreerd.
Vervolgens bood Ecowize aan om mij kosteloos over te zetten naar een andere leverancier. Daarna werd ik echter door Engie gebeld, die aangaf dat zij al geen zaken meer doen met Ecowize. Zij waarschuwden mij bovendien dat deze overstap waarschijnlijk helemaal niet kosteloos zou zijn.
En inderdaad: uiteindelijk ontving ik ook nog een rekening van €160 van Engie.
Kortom: slechte communicatie en afspraken die niet worden nagekomen. Bedankt Jorik van Ecowize, dit is niet bepaald hoe je je werk hoort te doen. Hier komt zeker nog een gevolg van.
Nee!
Er wordt beweerd dat ze mij al eerder iets hadden verkocht. Niet waar! Er wordt beweerd dat ze je niets aan willen smeren. Ook niet waar! Agressief aan de telefoon en zonder een woord ophangen als het antwoord ze niet zint.
Alle positieve reviews zijn duidelijk nep (heel bijzonder dat er overal een naam bij staat van een medewerker….)!!
Slechte ervaring telecom
Ik werd gebeld door een telecom medewerker namens ecowize. “Fijn dat ik u tref, ik bel voor dit en dit adres”
Daar heb ik de jongeman onderbroken en rustig gezegd dat ik daar niet meer woon. Nog voordat ik mijn zin had afgemaakt werd de verbinding verbroken.
Ecowize?
Gebeld door iemand die zegt te zijn van ecowize en dat die mijn huidige energiecontract jaren geleden had afgesloten. Dit betwijfel ik en zei geen zin te hebben in telefonische verkoop. Het gesprek eindigde vervelend.
Zelfde telefoonnummer als de vrouw hiervoor..
Pas op oplichting
Ecowize telefoon scam?
Ik ben net gebeld door nummer 0658017813 met een vaag verhaal dat ik ooit iets heb afgesloten bij ecowize via mijn huidige stroom aanbieder. Ze hadden al mijn gegevens van mijn woning en mijn naam. Ik heb met mn stomme hoofd mn jaarlijkse verbruik door gegeven tot ik hier ging lezen dat meerdere mensen worden gebeld op deze manier met een vaag verhaal over dalende kosten. Die man klonk heel professioneel en ik ben er bijna ingetuimd.
geduldig
Ondanks dat ik veel vragen had, heeft Noa alles beantwoord. Duidelijk, geduldig en informatief! Heel positief dus
Vandaag opgebeld en een goed gesprek gehad met Gerald. Samen het contract doorlopen en alles duidelijk uitgesproken. Zeker een aanrader!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.