We had a great experience with Edda Labs. Our first NIPT result came back inconclusive, which was stressful, and we were quite anxious about the second test. Throughout the process, Stefani was incred... Voir plus
Utrolig glad for at jeg valgte å utføre nipt hos Edda labs. Helt fantastisk oppfølging av Kristian Wright! Håper virkelig at det skal bli lov å utføre denne testen i Norge snarest. Det å finne n... Voir plus
For en trygghet å ha i svangerskapet 🙌 Eddalabs er dyktige og profesjonelle på alle plan og yter en fantastisk service. Vi er svært fornøyde med den hjelpen vi har fått, og analysesvaret kom kun ette... Voir plus
Svært fornøyd med tilbudet til Edda labs. Flott informasjon og personlig veiledning hele veien. Vi satte spesielt pris på objektiv informasjon om NIPT. God informasjon og oppfølging gjorde at vi hele... Voir plus
Écrit par l'entreprise
NIPT fosterdiagnostikk for gravide
Rörstandsgatan 40, SE5591598767, STOCKHOLM, Suède
- admin@eddalabs.com
- eddalabs.com
Les gens ont aussi consulté
Superbra opplevelse med Eddalabs
Superbra opplevelse med Eddalabs! Alt gikk på skinner fra første kontakt til ferdig resultat. Kommunikasjon og service har vært upåklagelig! Det har vært en utrolig lettvint prosess og har føltes veldig trygt. Er veldig takknemlig for at tilbudet finnes for norske kvinner og håper dette blir tilgjengelig i Norge snart.
Anbefales på det sterkeste om du vil ta NIPT
Veldig fornøyd med Eddalabs! Supergod oppfølging, god service og raskt resultat! Jeg måtte ta prøven under koronapandemien som gjorde det vanskelig å reise til Sverige. Måtte derfor oppsøke en venn som er helsepersonell for å få tatt prøven-det gikk fint. Og med god veiledning fra Kristian og gjengen hans gikk alt velsmurt fra A til B i prosessen. Anbefaler Eddalabs på det sterkeste til alle som ønsker å ta NIPT-test.
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med hvor ryddig prosessen var for oss. Fikk masse informasjon, og følte oss trygge og ivaretatt hele veien.
Proft, raskt og enkelt
Edda Labs med Kristian og gjengen gjør dette til en trygg opplevelse for norske kunder. Alt fra hendvendelse, bestilling, telefonsamtale, NIPT-skolen, blodprøve, forsendelse og resultat er proft og enkelt. Det har vært veldig fint å få dette tilbudet i Norge nå som reise til Sverige/Danmark er blitt komplisert pga Covid 19 og karanteneregler. Jeg kan virkelig anbefale Edda Labs for alle norske kvinner og par.
Super service og veldig trygg måte å…
Super service og veldig trygg måte å gjøre det på.
Veldig fornøyd!
Utrolig godt tilrettelagt og strømlinjeformet opplegg! God kommunikasjon med legen som stiller opp når som helst for spørsmål.
A fast and easy process executed very…
A fast and easy process executed very professionally.
It is truly a shame that it is not already possible to do this test in Norway for women under 38. Hope this changes fast.
Thank you guys for making this possible.
Så bra oppfølging og service
Så bra oppfølging og service. Utrolig bra at kvinner (og par) selv kan bestemme om de ønsker denne type informasjon. På høy tid at dette blir tilgjengelig for alle i Norge.
Jeg har fått veldig god veiledning og…
Jeg har fått veldig god veiledning og oppfølgning gjennom hele prosessen.
Dr. Kristian er veldig flink lege som tilpasser informasjon slik at det ikke misforstås , forklarer nøye hele prosessen . Det gikk veldig enkelt og fort å få svar/resultater.
Det hadde vært fint å få en slik mulighet i Norge også.
I så fall Eddalabs anbefales på det sterkeste.
Marina
I en mye usikker tid ble vi veldig godt tatt vare på av Dr.Kristian
Vi har blitt veldig godt tatt imot av Dr. Kristian. Selv i disse spesielle Korona tider gikk hele avlevering med post og alt helt smertefritt. EddaLabs bare fikser alt for deg slik at du kan fokusere på de riktige valgene. Det er veldig godt. Blant alle tilbydere av NIPT, så er vårt inntrykk at EddaLabs er de mest seriøse. Alt fra NIPTskolen til telefonkonsultasjonen var profesjonelt og gjennomført.
Profesjonelt og med god oppfølging!
Profesjonelt og med god oppfølging!
Vi opplevde Eddalabs som en seriøs og profesjonell aktør. Det var god informasjon i forkant og etterkant av testen og det gikk raskt å få svarresultatene. Jeg håper virkelig at dette blir lettere tilgjengelig i Norge snart!
Eddalabs anbefales dersom du ønsker å gjennomføre en NIPT-test!
Bra service och professionell personal
Bra service och professionell personal. Man känner sig sett till trots för avsaknad av fysiska möten
Kunne ikke vært mer fornøyd med…
Kunne ikke vært mer fornøyd med seriøsitet, service og dialog. Vil anbefale Eddalabs på det varmeste. Kristian har vært helt topp å prate med.
Veldig god informasjon og oppfølging.
Veldig profesjonell opplegg på alle…
Veldig profesjonell opplegg på alle ledd. På tide at dette kommer til Norge!
Profesjonell og betryggende rådgivning…
Profesjonell og betryggende rådgivning både før og etter testresultat og logistikken fungerer godt. Alt i alt veldig fornøyd!
Tvers gjennom profesjonelt
Tvers gjennom profesjonelt og veldig enkelt å gjennomføre fra Norge. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å få gjennomført testen hos Edda Labs. Jeg har fått tett oppfølging fra norsk lege både før og etter prøvetaking. Anbefales på det sterkeste.
Proffesionellt bemötande
Jag upplever bemötande med Eddalabs som professionellt och bra från start till slut. Jag är svensk och bor i Norge sedan några år tillbaka och det var ett bra sätt för mig att göra NIPT test då det inte erbjuds i Norge ännu. Jag bokade tid online, fick en grundlig genomgång per telefon innan testet. Fick också testa på NIPT skola som var ett väl genomarbetat stötte för att förstå NIPT analyser bättre. Och också bra ni följer upp via telefon innan man sänder testet. Det var smidigt att sända testet via DHL och resultatet kom som lovat innan 9 dagar. Väldigt bra att få resultat via bank ID online. Så har bara positivt att säga om Eddalabs och hela processen.
Veldig god oppfølging av Dr
Veldig god oppfølging av Dr. Wright. Anbefales på det varmeste!
God service og veiledning
Tusen takk til Eddalabs og særlig Kristian for god veiledning i forkant av NIPT - testen. Alle bør få slik god informasjon for å kunne ta et riktig valg på nivå, med god informasjon om tall og hva den enkelte testen betyr - dette er viktig for å være forberedt på svar og hvilke valg man eventuelt skal ta videre. Tusen takk for god hjelp!