EDIE Avis 3 441

TrustScore 5 sur 5

5,0

Bestilte et sæt tøj og fik ved en fejl valgt afhentning i butik. Kontaktede butikken som straks sørgede for at det blev sendt med levering, og så modtog jeg det dagen efter. Simpelthen jordens bedste... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det er tredje gang, jeg har købt noget tøj på denne hjemmeside og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Holder jævnligt øje med nyheder, så jeg kan slå til og få det i min størrelse. Så mine varme... Voir plus

L'entreprise a répondu

Beskriver og pakken kom hurtigt men desværre var der lavet et mixup med en anden kunde. Men skrev og på 5 minutter røg en ny ordre afsted till mig. Super hurtig respons på mail også i helligdagene. Vi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Godt sted at handle, nemt at shoppe på webshoppen, hurtig levering. Kan rigtig godt lide konceptet med at udnytte ressourcerne. 🤗🤗🛍️🛍️👍

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin d'usine

Écrit par l'entreprise

Hos EDIE kan du købe de bedste brands til -40-70% og være med til at bekæmpe tøjspild ❤️🌿 Besøgs også vores hyggelige butik Østerbrogade 128, 2100 København Ø. Kærlig hilsen Christina og resten af team EDIE

5,0

Alt fungerer helt i top

Alt fungerer helt i top

29 décembre 2025

Hej Rita
Tusind tak for den søde besked, og den flotte anmeldelse - det er dejligt at høre du er glad butikken.
Vh Christina

Var på besøg i butikken på…

Var på besøg i butikken på Frederiksberg 2/1 og bestemt ikke imponeret over medarbejderen, øv

2 janvier 2026

Hej Mia,
Jeg er ked af at høre at du havde en skuffende oplevelse i butikken. Vi gør alt for at være imødekommende og yde en god service, og jeg har ikke før hørt noget dårligt om hende der var på arbejde. Tværtimod. Men jeg tager selvfølgelig en snak med hende efter din oplevelse.
Kh Christina

Super god service

Super god service, rigtig fin tøj

27 décembre 2025

Hej Mia
Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Dejlig oplevelse

Hurtig levering og service. Og en lille personlig hilsen med. Det er en netbutik jeg kommer tilbage til igen og igen.

30 décembre 2025

Hej Malene
Dejligt at høre, du har haft nogle gode oplevelser med os - og mange tusind tak for den flotte anmeldelse.

Virkelig virkelig god oplevelse

Virkelig virkelig god oplevelse. Fine varer, hurtig levering, super god og hurtig service ved ombytning og returnering.
Jeg køber helt sikkert herfra igen. Men der er så mange fine ting, så måske det var værd at tage forbi en af butikkerne🤔

19 décembre 2025

Hej S Winther
Det dejligt at høre du nyder butikken - og mange tak for den flotte anmeldelse.
Vh. Christina

Super gode bluser

Super gode bluser. Lige som jeg ventede dem - nej næsten bedre. Det var første gang jeg handlede hos jer - og det bliver ikke den sidste, Jeg skal også ind i jeres butik. Tak for en god oplevelse.

9 décembre 2025

Hej Avh
Hvor er det dejligt du er blevet glad for dine varer - og mange tak for den flotte anmeldelse.

Lynhurtigt

Bestilte varer kl 8.00 og kl. 20.00 samme dag blev varerne leveret ved min hoveddør.
Varerne ser bestemt ud til at leve op til mine forventninger.

11 décembre 2025

Hej Consumer
mange tak for den flotte anmeldelse.
Vh Christina

Super dejligt og troværdigt sted at handle

Meget fine varer. Det du ser og det som bliver beskrevet stemmer overens.
Fantastiske priser og lynhurtig levering 🚚
Dejligt sted at handle 🙏

26 novembre 2025

Hej Karen
Det er så dejligt at høre du er glad for EDIE - og mange tusind tak for den flotte anmeldelse.
Ch Christina

Hurtig service

Hurtig service. Pakke modtaget. Desværre for stor. Sendt retur. Modtaget penge retur hurtigt.

Hej Susan
Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Gode varer

Gode varer, gode priser og super hurtig levering

26 novembre 2025

Hej Ida
Mange tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine ord.

Super hurtig og fin service

Super hurtig og fin service

Hej Esbjerg
Tusind tak for den flotte anmeldelse det sætter vi stor pris på.

Hej Rosenblad
Tusind tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på.
Vh Christina

Super god service og lækre produkter

Super god service og lækre produkter. Nemt både at bytte og returnere. Kan klart anbefale at handle her.

2 décembre 2025

Hej Mette
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse - det gør os så glade at høre du kan lide butikken.

Leveringen var meget hurtig

Leveringen var meget hurtig, og jeg er virkelig tilfreds med det produkt, jeg har købt. Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen. Et virkelig godt og gennemtænkt koncept."

2 décembre 2025

Hej Seyari
Det er så skønt at høre du nyder butikken - og mange tusind tak for den flotte anmeldelse.