L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Bardzo sprawny kontakt z lekarzami. Z usług korzystałam już kilkakrotnie u różnych lekarzy. Porady udzielone profesjonalnie, dokładnie zebrany wywiad oraz przedstawione jasno i zrozumiale zalecenia le... Voir plus
Jeśli ktoś traktuje stronę jako automat do l4 to gratuluję postawy ;) Mi edoktorzy pomogli. Fakt zależało mi na l4 , ale nie chodziło tylko o zapłatę i papierek. Rozciąłem sobie rękę w drugiej roboc... Voir plus
Pomimo faktu, że miałam ściszony telefon próbowano skontaktować się ze mną do skutku. Zebrano szczegółowe informacje dotyczące stanu zdrowia mojej mamy. Rzeczowo wytłumaczono terapię. Spytano czy info... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Sprawna pomoc, chętne dzielenie się wiedzą ze strony Doktora.
Lekarz Pan Mariusz Musak skutecznie pomógł w wypisaniu właściwego leku. Porada była szybka i skuteczna. Polecam.
Dzisiaj zapłaciłam za konsultacje z psychoterapeutą i zapłaciłam 79 złotych. Wysłali mi papierek, że odmówili mi i nie było żadnej konsultacji. Wymagam zwrot pieniędzy

Réponse : Edoktorzy
Miła i profesjonalna obsługa pacjenta, wzór do naśladowania szczerze polecam.
Konsultacja bardzo fachowa. Lekarz sympatyczny , służący pomocą . Polecam
Zwykly scam, nie polecam. Usluga nie zostala wykonana. Brak wywiadu, brak pomocy czy konkretnej porady. Zaplacilam 75 zl za nic. Nie ma mozliwosci zwrotu stodkow, bo teoretycznie „konsultacja” sie odbyla w formie mega krociutkiego czatu. Lekarz nie zaproponowal nawet rozmowy tel czy video, nie odpowiedzial tez na moja propozycje przeslania dodatkowych plikow. Szkoda czasu, a przede wszystkim pieniedzy.

Réponse : Edoktorzy
Dobry wywiad nie ma za bardzo czego się czepiać
Umówiłem się na wizytę na godzinę 6:00, lekarz nie pojawił się i nie odbiera telefonu, więc serwis edoktorzy nie zamierza nic zrobić.

Réponse : Edoktorzy
Zdecydowanie polecam. Konkretne , merytoryczne wsparcie.
Mam problemy ze snem, odmówił wystawienia recepty na lek który stosowałem.

Réponse : Edoktorzy
Szybkie znalezienie wizyty, fachowa konsultacja i dobór leków.
Bardzo merytoryczna i fachowa teleporada. Polecam Pana doktora w 100%
Skorzystałem z płatnej e-konsultacji (lek. Sudi Abdulmonem) w celu uzyskania recepty na konkretny lek, co było jasno wskazane przy zamówieniu usługi - przyjmuje lek od wielu lat i potwierdziłem to z kilkoma starszymi receptami. Lekarz jednak odmówił wystawienia recepty, tłumacząc to brakiem dokumentacji medycznej, o której konieczności nie zostałem poinformowany przed opłaceniem konsultacji.
W efekcie konsultacja była bezużyteczna, a reklamacja została odrzucona bez propozycji zwrotu środków ani ponownej konsultacji. Serwis zasłania się „przeprowadzoną wizytą”, mimo że usługa z góry nie mogła spełnić swojego celu.
Brak przejrzystości zasad i przerzucanie całego ryzyka na pacjenta. Nie polecam.
EDIT po odpowiedzi:
Dziękuję za odpowiedź.
W mojej opinii problemem nie jest sama decyzja lekarza, lecz brak jednoznacznej informacji przed dokonaniem płatności, że bez określonej dokumentacji medycznej konsultacja nie ma realnej szansy zakończyć się osiągnięciem celu, dla którego jest zamawiana.
Gdybym został jasno poinformowany, że brak dokumentów automatycznie wyklucza możliwość wystawienia recepty, nie zdecydowałbym się na konsultację. W efekcie zapłaciłem za usługę, która z góry nie mogła spełnić swojego celu.
Moja opinia nie kwestionuje kompetencji ani niezależności lekarza, lecz dotyczy modelu świadczenia usługi i przeniesienia całego ryzyka na pacjenta, bez realnej możliwości świadomego wyboru przed zakupem.

Réponse : Edoktorzy
Nie polecam Sudi Abdulmonem. Skorzystałem pierwszy raz ze zwolnienia studenckiego w zeszłym tygodniu i nadal go nie otrzymałem. Zalecano mi, żebym sprawdził folder spam/inne, lecz tam też nic nie znalazłem, a lekarz zaświadcza, że wysłał. Pieniądze poszły w błoto.

Réponse : Edoktorzy
Po raz pierwszy skorzystałam z takiej opcji. Wszystko ok, zamiast dobijać się do lekarza w przychodni czasami warto wykorzystać możliwości kontaktu on-line.
En savoir plus sur les différents types d'avis.