Lisez les avis des autres
Ik heb een ring en oorbellen besteld (goud) bij Edorement, en ik ben er helemaal verliefd op! 🥹Het ontwerp is super minimalistisch, maar toch heel elegant – en maakt mijn daily look net meer af.... Voir plus
Topper! Enkele setjes besteld en volgende dag keurig in de brievenbus ontvangen. Ik heb veel punten gescoord bij mijn vrouw. Hartelijk dank Edorement. Tot snel.... Dochterlief heeft natuurlijk n... Voir plus
Heb de Zirkonia row bracelet cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Mooie kwaliteit en erg blij mee. Bij mij haakt hij alleen aan alles en maakt hij halen in shirts etc, dus wel zonde als je nieuwe kle... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Edorement, dé bestemming voor prachtige elegante en hoogwaardig sieraden. Bij ons vind je een uitgebreide collectie 14K en 18K goud vergulde sieraden die niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en huidvriendelijk. Onze sieraden zijn ontworpen om elke dag te dragen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verkleuring of irritatie.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- info@edorement.com
- edorement.com
Blij mee!
Snelle levering. Mooi sieraad zoals op de foto en de beschrijving. Heel chique verpakt doosje erom heen.
Prachtige sieraden en betaalbaar!!
Prima website waarin je een groot aantal sieraden kan kiezen voor elke gelegenheid. Mijn bestelde sieraden waren in het echt nog mooier als verwacht. Met zorg verpakt in een mooi doosje en betaalbaar. Zoals aangegeven was de levering op tijd. Voor de volgende koop ga ik zeker weer bij dit mooie bedrijf bestellen, ik ben erg tevreden!
Dat het goede, mooie sieraden zijn die ze hebben.
Het is een mooi subtiel armbandje ben er super blij mee,
En vindt het leuk dat deze van Esmee is , en haar merk vind ik ook leuk ze heeft mooie sieraden.
De levering was snel.
Ben super tevreden.

Réponse : Edorement
Heb de Zirkonia row bracelet cadeau…
Heb de Zirkonia row bracelet cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Mooie kwaliteit en erg blij mee. Bij mij haakt hij alleen aan alles en maakt hij halen in shirts etc, dus wel zonde als je nieuwe kleding hebt
Prachtige sieraden van goede kwaliteit
Prachtige sieraden van goede kwaliteit! Goede en snelle service

Super mooie sieraden
Super snelle levering, super snelle reactie via de mail op vragen en echt goeie kwaliteit sieraden. Super blij mee!

Réponse : Edorement
Heel erg blij met de sieraden
Heel erg blij met de sieraden. Ik heb inmiddels armbanden, ringen en oorbellen. Allemaal heel mooi! Zelf heb ik alles zilver, verkleurd niet! Ben er heel blij mee.

Prachtige items van topkwaliteit
Prachtige items van topkwaliteit! Al
M’n tweede bestelling, super tevreden!

Réponse : Edorement
Ik ben super tevreden over Edorement!
Ik ben super tevreden over Edorement!
Het pakketje was super snel binnen en de kwaliteit van de sieraden is perfect. Ik draag het elke dag gewoon met douche etc en het verkleurd helemaal niet.
Ik blijf hier zeker mijn sieraden bestellen. Top kwaliteit!
Ben zo ontzettend blij met mijn ring
Ben zo ontzettend blij met mijn ring! Heb hem nu al een tijdje en het materiaal blijft zo mooi en het steentje zo glinsterend.
Zelfs na mijn 3 weken vakantie in de Filipijnen is de ring nog prachtig😍.
Voor mijn vriendin sieraden besteld
Voor mijn vriendin sieraden besteld. Prachtige kwaliteit!
Super blij met de Edorement sieraden
Ik ben super blij met de sieraden van Edorement! Héél veel sieraden verkleuren op mijn huid, maar deze gelukkig echt niet. De verzending was heel snel en het is heel mooi verpakt. Al met al zeker een aanrader!
Wauw! Heel blij mee
Wat een mooie items! Kwaliteit is goed en mega goede service. Ik ga zeker vaker bestellen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.