1. Service d'orientation professionnelle
  2. Conseiller d'orientation
  3. Centre d'information et d'orientation
  4. Association de soutien aux étudiants

Dynamic Certified Career Coach Nayagam PP with 20+ years in HR, administration, education, and school counseling. MA Education (IGNOU), PGD HR (Delhi), PGD School Counselling (Symbiosis), Child Psychology & Mindler Career Coaching certifications. Founder of EduJob360—empowering 8th-12th graders, parents, and college students across India. Proven Expertise: • Answered 11,800+ career queries on RediffGURU; delivered 150+ personalized sessions & 50+ research-based Career Guidance Reports. • Specialize in psychometric assessments (Mindler), stream selection post-10th, JEE/NEET strategies, college/university picks, resume/LinkedIn optimization, and employability skills. • Content creator with 240+ YouTube videos, workshops on interviews/salary negotiation, and insights into STEM/non-STEM careers, labor trends. Student-centric, ethical approach bridges academics to thriving jobs. Helped hundreds gain clarity, ace exams, and launch futures. Bengaluru-based, offering affordable 1-on-1 virtual counseling for entrance prep, parent guidance, and lifelong planning. Let's craft your success story—hire me for transformative results! Email: mail@edujob360.in Mobile/WhatsApp: https://wa.link/edujob360 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/edujob360/ YouTube: https://www.youtube.com/@EduJob360 Instagram: https://www.instagram.com/EduJob360/ Telegram: https://t.me/EduJob360/

4,0

Bien

Aucune trace de demande d’avis

Excellent Skills Assessment, Admissions Guidance

When my son began searching for colleges, I reached out to Nayagam Sir, hoping to help him discover exciting new courses and opportunities. As a parent, I felt a bit lost in the maze of choices. Discovering Edujob360 truly changed everything for us. The aptitude and skill assessment for my son was impressively thorough, and Nayagam Sir's detailed report opened our eyes to possibilities we hadn't previously considered. He patiently guided my son through every step, from exploring options to finalising applications. I wholeheartedly recommend EduJob360 to any parent seeking expert guidance for college admissions and career planning.

1 mai 2025
Logo de EduJob360

Réponse de EduJob360

Thanks a Lot Sujatha Madam.

Nayagam Sir is so so good, Excellent

Nayagam Sir is so so good, so much experience. Counselling tests , evaluation, personalised report and continuous handholding till admission happens . That to in so economical cost
My child is in 12 th grade giving various entrance exams now.
Highly recommend sir s guidance for all parents for their children

4 mars 2026
Logo de EduJob360

Réponse de EduJob360

Thank you Rahul Sir, for your wonderful review! I'm thrilled to hear your child is thriving with our guidance. Continuous support till admission is my commitment. Highly appreciate your recommendation!