Z całego serca polecam lekcje matematyki z panią Jagoda! Zajęcia odbywają się w niezwykle miłej i przyjaznej atmosferze. Pani Jagoda to profesjonalistka z dużym doświadczeniem a praca z nią to czysta... Voir plus
Bardzo miła i cierpliwa korepetytorka. Dzięki niej matematyka stała się dużo łatwiejsza do zrozumienia. Zajęcia zawsze były prowadzone w przyjaznej atmosferze i bardzo mi pomogły.
Pracując z Panią Julia czułam, że treści są dobrze i klarownie wyjaśnione. Czułam się dobrze przygotowana na maturę z jej pomocą. Serdecznie polecam, bo lekcje w takiej formie to była przyjemność!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Eduloop.pl to platforma edukacyjna oferująca kompleksowe wsparcie w formie korepetycji dla uczniów na każdym etapie kształcenia. Prowadzimy zajęcia dla dzieci od 1. klasy szkoły podstawowej, pomagając w budowaniu fundamentów wiedzy, nadrabianiu zaległości oraz przygotowaniu do egzaminu ósmoklasisty. Specjalizujemy się w przygotowaniu do matury na poziomie podstawowym oraz rozszerzonym, kładąc szczególny nacisk na wymagania Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Naszą skuteczność potwierdzają wyniki naszych podopiecznych, którzy osiągają stuprocentową zdawalność egzaminów maturalnych i wysokie wyniki na poziomach rozszerzonych. Zespół Eduloop składa się z weryfikowanych korepetytorów, którzy potrafią w zrozumiały sposób przekazać wiedzę z przedmiotów ścisłych, humanistycznych oraz języków obcych. Stawiamy na indywidualne podejście do ucznia, elastyczne godziny zajęć oraz naukę w formie online, co pozwala na efektywny rozwój bez wychodzenia z domu. W Eduloop.pl wierzymy, że odpowiednie wsparcie merytoryczne pozwala wyeliminować stres związany z nauką i osiągnąć zamierzone cele edukacyjne. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Super❤️
Bardzo serdecznie chciałbym polecić Jagodę. Przez rok przygotowała mnie do matury z języka polskiego i matematyki. Bałem się że nie zdam, a osiągnąłem ponad 80% z obydwu przedmiotów. Tłumaczy w taki sposób, że przedmiot zaczyna ciekawić i aż chce się uczyć. Polecam
Pani Jagoda jest świetnym nauczycielem…
Pani Jagoda jest świetnym nauczycielem dla córki .Tłumaczy bardzo spokojnie i precyzyjnie aby materiał przerabiany był zrozumiały. Jesteśmy zadowolone z pani Jagody i polecamy dalej z calego❤️
Super, polecam
Pani Jagoda jest w stanie bardzo dobrze przygotować do matury, zrozumiale wykłada tematy, ponadto jest pełna pasji 😊🩷
Polecam, zajęcia prowadzone w przystosowanym tępie każde zadanie po kolei omawiane, super powtórki i przygotowanie do matury.
Korepetycje z matematyki
Syn bardzo zadowolony z korepetycji z Panią Jagodą.Dzięki niej poprawił oceny z matematyki.Pani Jagoda jasno i zrozumiałe tłumaczy pojęcia które sprawiają synowi kłopot.Co prawda nie zawsze chce współpracować ale są efekty.Polecam serdecznie.
Jestem zadowolona z korepetycji z…
Jestem zadowolona z korepetycji z matematyki
Dzięki Pani Jagodzie nareszcie rozumiem ten przedmiot oraz atmosfera na zajęciach jest bardzo przyjemna 🫶
Jestem bardzo zadowolona z korepetycji…
Jestem bardzo zadowolona z korepetycji z matematyki. Zajęcia odbywają się w miłej atmosferze. Córka w końcu zaczyna lubić ten przedmiot. Polecam z całego serca Panią Jagodę.
Dzieki pani Emilce od języka…
Dzieki pani Emilce od języka niemieckiego córka ma lepsze stopnie z przedmiotu. Bardzo gorąco polecam tą strone. Pozdrawiam
Polecajka 👍
Bardzo polecam korepetycje z matematyki, które prowadzi pan Oskar, cenię sobie zaangażowanie, cierpliwość oraz przyjazną atmosferę. Polecam każdemu, kto chce poprawić swoje wyniki z tego przedmiotu.
Dzięki pani Jagodzie ,która ma świetne…
Dzięki pani Jagodzie ,która ma świetne podejście do swoich uczniów zaczęłam szybciej rozumieć zadania z matematyki, moje oceny również się poprawiły 🤗🤗
Zajęcia są świetne
Zajęcia są świetne,bardzo szybko rozumiem zagadniecia które dotychczas sprawiały mi problem.Pani korepetytorka zwinnie tlumaczy oraz ma super podejscie . POLECAM !!!
Matematyka
Jestem bardzo zadowolony z korepetycji z matematyki. Po paru lekcjach widać postępy! Wiedzą przekazywana w prosty sposób polecam!
Polecamy korepetycje z matematyki i chemii
Polecamy korepetycje z matematyki i chemii, bardzo dobrze jasno wszystko wytłumaczone. Korzystamy z pomocy kolejny rok. Syn jest zadowolony. Polecamy w 100%
Jestem bardzo zadowolona z korepetycji…
Jestem bardzo zadowolona z korepetycji z chemii. Zajęcia odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze co sprawia, że nauka jest naprawdę fajna i przyjemna. Wszystko jest tłumaczone zrozumiale i prosto i nawet te cięższe tematy stają się jasne. Dzięki lekcja zaczęłam rozumieć chemię i jestem bardzo zadowolona. 🤗
Bardzo polecam korepetycje z chemii…
Bardzo polecam korepetycje z chemii rozszerzonej z P. Julią. Wszystko jest wytłumaczone na spokojnie, bez stresu a po lekcjach mam dostęp do notatek, które mogę na bieżąco powtarzać

Réponse de Eduloop
Dzięki świetnej atmosferze nauka chemii…
Dzięki świetnej atmosferze nauka chemii i biologii przychodzi mi z łatwością. Nawet trudne tematy są doskonale tłumaczone, przede wszystkim z cierpliwością i zaangażowaniem. Każda lekcja to przyjemność 😊

Bardzo polecam
Bardzo polecam, fizyka została mi świetnie wytłumaczona dodatkowo po zajęciach ma się dostęp do wszyskich notatek co jest bardzo przydatną opcją i pomaga w utrwaleniu wiedzy

Réponse de Eduloop
Korepetycje bardzo pomogły mi w nauce…
Korepetycje bardzo pomogły mi w nauce do matury, lekcje były dobrze przygotowane, dostosowane do mojego poziomu i potrzeb. Matura zdana bez problemu. Polecam każdemu kto chce zrozumieć matematykę

Réponse de Eduloop
Dzięki tym korepetycjom zrozumiałam że…
Dzięki tym korepetycjom zrozumiałam że matma nie jest aż tak trudna jak się wydaje, wysoki wynik z matury pozwolił mi na pójście na wymarzone studia

Réponse de Eduloop
En savoir plus sur les différents types d'avis.