Het EDW was heel professioneel en snel. Ze deden precies wat er nodig was en waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over de service.”
Lisez les avis des autres
Glas helder … Ben al jaren klant bij EDW ben zeer tevreden over het bedrijf !! De aanpak de snelheid de communicatie en zoals ik eerder beschreef is het glashelder Rutger is mijn contactpersoo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
EDW Autolease intermediair op het gebied van zakelijke financieringen. Dankzij onze expertise en snelle en transparante handelswijze zijn we een gewaardeerd partner van menig ondernemer in Nederland. Wij zijn merk, dealer en leasemaatschappij onafhankelijk, waardoor wij onze klanten altijd kunnen voorzien van eerlijk advies bij alle vraagstukken rondom leasing en financiering.
Coordonnées de contact
Westhavendijk 13, 4463 AD , Goes, Pays-Bas
- info@edwautolease.nl
- edwautolease.nl
Heel betrokken
Heel betrokken, geduldig, begripvol en gemotiveerd. Fijne begeleiding gehad tijdens het hele proces!
Het EDW was heel professioneel en…
Fantastisch geholpen
Fantastisch geholpen! Schakelen nog sneller dan mijn nieuwe auto. Super bedankt voor de fijne service en de snelheid waarin alles geregeld was!
Niels heeft mij uitstekend geholpen
Niels heeft mij uitstekend geholpen. Alles werd snel geregeld en mijn vragen werden duidelijk en snel beantwoord. Erg tevreden.
Specialistische wensen..
Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met EDW Autolease! Niels heeft mij fantastisch geholpen bij het verkrijgen van een zeer zeldzame Audi Q8 van tuninghuis ABT. Iets waar veel expertise en een sterk netwerk voor nodig is.
Wat mij het meest opviel was de persoonlijke aandacht en de gedrevenheid om precies te vinden wat ik zocht. Niels dacht proactief mee, communiceerde helder en regelde alles tot in de puntjes. Het hele proces verliep soepel en professioneel.
EDW Autolease heeft bewezen dat ze niet alleen standaard leaseauto’s kunnen leveren, maar ook specialistische wensen perfect kunnen realiseren. Ik zal EDW zeker aanbevelen binnen mijn netwerk en kijk er nu al naar uit om in de toekomst weer bij hen te leasen.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leasepartner met echte expertise!
Hoge rente tarieven,geen aanrader.
Hoge rente tarieven,geen aanrader.
Niet doen!
Mvg
Goedendag allemaal !
Goedendag allemaal !
Ik heb een auto geleased via EDW wat 30 mi ma dat ik tekende Veeeeeeeel te duur bleek te wezen. deels mijn eigen schuld maar jammer dat EDW zo veel geld wil verdienen aan een zzp er die net gestart is er is ook geen compensatie met hen te bespreken erg jammer.Mijn advies zoek een goede en goedkope dat is EDW alle 2 niet
Mvg Y Corredor

Réponse de EDW Autolease
Grote dank aan Evert snel een auto…
Grote dank aan Evert snel een auto kunnen leasen met een negatieve bkr registratie 5 sterren is het zeker waard
Trots en dank
Hierbij wil ik de heer Frank Spillenaar van EDW Lease bedanken voor zijn snelle afhandeling, hij heeft alles van A tot Z binnen 1 werkdag geregeld! We zijn super trots op hem!

Réponse de EDW Autolease
Ik wil graag mijn oprechte waardering…
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die we hebben ontvangen van EDW. We hebben meerdere voertuigen via hen aangekocht, en elke ervaring verloopt altijd vlekkeloos.
Wat EDW onderscheidt, is hun efficiënte en de klantgerichte transparante werkwijze. Ze hebben een duidelijk proces dat ons in staat heeft gesteld om snel en gemakkelijk in de voertuigen te kunnen rijden die we nodig hadden.
Een van de grootste pluspunten van EDW is de persoonlijke en sociale aanpak. Onze adviseur, Cor, is van onschatbare waarde voor dit bedrijf. Hij heeft zich keer op keer bewezen door zijn professionele en vriendelijke benadering. Cor gaat altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat onze samenwerking soepel verloopt. Zijn toewijding en klantgerichtheid zijn echt bewonderenswaardig.
Al met al kunnen we met volle overtuiging zeggen dat EDW de beste keuze is voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige dienstverlening. Bedankt, EDW en Cor, voor de service en de geweldige samenwerking!

Zeer klantvriendelijk !!
Service van hoog niveau!
Betrokken, verhelderend, persoonlijk, attent en daadkrachtig. Deze kenmerken typeren voor mij EDW Autolease. Eerst werden zij klant bij mijn marketing & communicatie bedrijf, dit was voor mij een mooie manier om me te verdiepen in hun dienstverlening en service. Het hoogste niveau, dat is en was het altijd. Uiteindelijk werd ik ook klant bij EDW Autolease en heb recent mijn financial lease vernieuwd! Doe er nog een keer 20 jaar bij heren! Dan blijf ik heel die tijd ook klant.
Top service
Top service. Goed voorbeeld is de corona periode waarin aangeboden werd de incasso een half jaar stil te leggen. Meedenken en vooruitdenken noem ik dat.
een super bedrijf
een super bedrijf dat mij vooruit geholpen heeft om mijn bedrijf te laten groeien
eerst met een tweede handse vito en daarna met een nieuwe ford transit bus
EDW een absolute aanrader
Wij doen al circa 14 jaar zaken met EDW Autolease en hebben al een flink aantal auto’s via hun kunnen rijden en bestellen. Het zaken doen met EDW is in een woord fantastisch. Ze zijn snel reageren direct en alle afhandelingen gaan vlekkeloos. Als je het over bedrijven heb die je als ondernemer ontzorgen is EDW er daar absoluut 1 van.
Al jaren doen we zaken met EDW autolease
Al jaren doen we zaken met EDW autolease. Emiel is vanaf het begin onze vaste contactpersoon. Of het nu gaat om een kleine investering of om meerdere offertes voor bedrijfswagens, alles is binnen een paar werkdagen geregeld . Persoonlijk en met goed advies voor elke offerte . Fijn bedrijf, zorgt ervoor dat we snel kunnen blijven schakelen.
2005 de eerste financiering gedaan voor een paar busjes…
2005 de eerste financiering gedaan voor onze bedrijf autos daarna ook een prive financiering voor een auto.
diverse auto's verder zijn we nog steeds blij met de bemiddeling en hulp van Emiel
Top kwaliteit
Persoonlijke benadering, meedenkend ,snel antwoord bij vragen, deskundig.
Kortom een erg prettige relatie.
En savoir plus sur les différents types d'avis.