eendracht1.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne, schone, boot met mooi interieur, voldoende plaatsen binnen en buiten, zeer vriendelijk personeel incl. kapitein, goed eten en drinken normaal geprijsd. Ondanks dat de boot volgeboekt was, een z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een super tocht met veel zeehonden en zelfs bruinvissen. Wat mss wel een tip is, leer een beetje Duits. De Duitsers geven vaak extra fooi als ze in het Duits worden aangesproken en ook nog duidel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich (Wir) möchte mich noch einmal bei der gesamten Besatzung bedanken. Es war eine sehr schöne Ausfahrt, sogar mit einem extra Stop um die schwimmenden Schweinswale noch etwas beobachten zu können. Au... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Was weer een gezellige boottrip met een lange stop bij de zandbank die goed vol Lag met de zeehondjes. Ik heb persoonlijk weinig moeite met de krukjes want je kan er toch anders op gaan zitten , zon... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

111 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel fijne boottocht

Heel fijne boottocht and tijd genoeg om de zeehonden te zien en ook photos te nemen of videos te maken. Het was heel leuk.

19 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super leuk personeel en kapitein

Super leuk personeel en kapitein. Beetje jammer dat er een hoop gedoe is in het begin omdat mensen de instructies niet fatsoenlijk lezen bij het boeken. Verder hebben wij een heerlijke middag gehad!!

19 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige tocht richting de zeehonden

Prachtige tocht richting de zeehonden, de boot bleef lang en draaide rondjes langs de zeehonden zodat iedereen voldoende tijd en zicht had op de zeehonden. Zeer Vriendelijk personeel.

Top uitjes

Leuk personeel.
Je kan voldoende verkrijgen.
En dan de zeehondjes zien in hun natuurlijke omgeving zo mooi.
Hetzelfde met de bruinvis.

17 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige tocht en goede service aan…

Prachtige tocht en goede service aan boord.
Schipper wist precies waar hij moest zijn en kwam ook zeer dicht bij de zeehonden. Hij nam alle tijd om de gasten de zeehonden te laten fotograferen. Op de terugweg zagen we 2 spelende bruinvissen en ook daar hield hij in, om de gasten van deze
dieren te laten genieten. We werden persoonlijk welkom geheten en ook bij het aanmeren stond hij de gasten te woord!

Heel dichtbij geweest

Heel dichtbij de zeehonden geweest en ookboldoende tijd gehad om foto's te maken en rond te kijken. Het personeel was ook heel aardig.

Noté 5 sur 5 étoiles

goed georganiseerde zeehonden safari.

goed georganiseerde zeehonden safari.
Zeer vriendelijke crew aan boord en we kregen voldoende gelegenheid om de zeehonden van dichtbij te bewonderen, die op deze manier ook niet gestrests raakten in hun leefgebied. Een hele leuke tocht op de boot gehad en ook nog eens geweldig weer. Voor herhaling vatbaar.

10 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren met onze kinderen geweest

Gisteren met onze kinderen geweest. Wat een geweldige ervaring , de kapitein deed er alles aan om heel dichtbij te komen, wat hem was gelukt! Op 10 meter afstand! Wat een leuke mensen en enthousiasme hebben ze daar aan boord. Zeker een aanrader👍

Geweldige ervaring

Word netjes naar je plek gebracht, waar je de gehele tocht blijft zitten.
Wanneer iedereen voorzien is van een plek vertrekt de boot optijd.
Er word daarna een ronde gedaan betreft een drankje(voor eigen rekening)
Na 1,5 uur bereik je een zandbank met ontzettend veel zeehonden geweldig om te zien.
Op de terugweg nam de vaart af en werden we gewezen op een schitterend uitzicht 4 bruinvissen die we konden spotten.
Er is veel kennis aan boord
Heb 3 geweldige uren gehad

13 août 2025

Het was een super dag

Het was een super dag! Met 4 pubers vroeg op was een uitdaging maar eenmaal op de boot vonden ze het allemaal echt heel leuk. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel op een prachtig onderhouden boot. Wij hadden heerlijk weer en we hebben een uur lang van de zeehonden kunnen genieten van heel dichtbij. Ook zagen we nog vissen en mooie grote kwallen zwemmen. Heel leuk ook, we zagen zelfs bruinvissen!!! Mijn biefstukje was verrassend mals ook. Ik kom al 20 jaar in Zeeland en vond het erg leuk toch weer iets nieuws en zo moois te ontdekken. Ik ga zeker nog een keer!

12 août 2025

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, zeer goede kapitein en super vriendelijk , als bonus hebben we ook nog bruinvissen gezien!
Je kon vragen stellen. Voor ons is dit reisje een mooie herinnering geworden. Als we 1 opmerking zouden moeten maken; de zitplaatsen waren van mindere kwaliteit maar ach al met al was het super!

12 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Hele leuke boottocht !veel zeehonden…

Hele leuke boottocht !veel zeehonden gezien .En zowel op de heen als terug reis .bruinvissen zien zwemmen wat super speciaal is ze namen ook echt de tijd om het een en ander uit te leggen. Aardige schipper /vrouw en personeel .Echt een aanrader .

10 août 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus